פורסם 2007 ביולי 2118 שנים לוח האם שלי הוא Asus P5B Deluxe. אני לא עושה OC.המעבד הזה (E6400), באופן נורמאלי כאשר אין עומס עליו, עובד ב 1600mhz, וכאשר עולה העומס, הוא קופץ לתדר 2133mhz. זו התנהגות נורמאלית של המעבד.ב Vista, משום מה, הוא נשאר תקוע כל הזמן ב 1600nhz (גם כאשר הניצולת היא 100%). בדקתי במספר תוכנות, וכולן מראות את זה.מדוע ?
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר אין לי מושג למה זה קורה...אבל תיכנס לBIOS ותבטל את האופציה שנקראת EISTואז מה יקרה ?, זה יעבוד כל הזמן ב 2133mhz ?האם זו בעיה נפוצה ?
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים המעבד יבטל את האופצייה שבמנוחה המכפלה של המעבד יורדת, ויעבוד על אות מכפלה כל הזמן ב-Mhz מלא.וזאת לא בעייה, זה יותר כמו תוספת דפוקה שאינטל הוסיפה למעבדים החדשים שלה...
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר וזאת לא בעייה, זה יותר כמו תוספת דפוקה שאינטל הוסיפה למעבדים החדשים שלה...מה פה תוספת ?הרעיון היה שהמעבד לא יעבוד בתדר המקסימלי כאשר לא צריך עוצמת עיבוד מקסימלית, ובצורה זו הטמפ' יהיו נמוכות יותר, והמאוורר יוכל לעבוד לאט יותר (שקט). זה עובד יפה ב XP, אבל לא עובד ב Vista. אם צריך לשים את המעבד קבוע על תדר מקסימלי, זה רק חיסרון, לא יתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.