עבור לתוכן

עובר מבזק להוט צריך המלצה לספקית אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום

אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד...

אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.

פורסם

014

פורסם

גם בכבלים וגם בבזק.. הספקית המומלצת בזק בינלאומי..

פורסם
  • מחבר

לשתיכם יש אינטרנט דרך הוט כרגע?

פורסם

לי כן.

פורסם
  • מחבר

לי כן.

או קיי תודה אני ילך על בזק בנלאומי

פורסם

012 לא תצטער על זה.... פינגים לחול ברצפה!!!

פורסם

012 - לא. פשוט לא.

התנתקתי מהם בשבוע שעבר. הסיבה: איטיות נוראית בשיתוף קבצים. בעיה שהתחילה לפני מספר שבועות, ולא נראה שעומדת להיפטר. תעשה חיפוש פה ובתפוז ותראה לא מעט אחרים שהתלוננו בדיוק על אותה הבעיה שהתחילה באותו הזמן.

לא יודע מה קורה שם, האם זה מכוון או לא, אבל התמיכה שלהם, למרות שמודה שיש בעיה, מסירה את האחריות מעצמה וטוענת שאף אחד לא מתחייב למהירות לחו"ל ובשיתוף קבצים.

פשוט לא להתקרב אליהם כרגע. וזה אומר מי שהיה לקוח (מרוצה) במשך שנים רבות עד עכשיו.

ודרך-אגב, כן, הפינגים שלהם לחו"ל בד"כ טובים מאוד, לא פחות טובים מאלה של 014.

אבל אינטרנט זה לא רק פינגים.

פורסם
  • מחבר

012 - לא. פשוט לא.

התנתקתי מהם בשבוע שעבר. הסיבה: איטיות נוראית בשיתוף קבצים. בעיה שהתחילה לפני מספר שבועות, ולא נראה שעומדת להיפטר. תעשה חיפוש פה ובתפוז ותראה לא מעט אחרים שהתלוננו בדיוק על אותה הבעיה שהתחילה באותו הזמן.

לא יודע מה קורה שם, האם זה מכוון או לא, אבל התמיכה שלהם, למרות שמודה שיש בעיה, מסירה את האחריות מעצמה וטוענת שאף אחד לא מתחייב למהירות לחו"ל ובשיתוף קבצים.

פשוט לא להתקרב אליהם כרגע. וזה אומר מי שהיה לקוח (מרוצה) במשך שנים רבות עד עכשיו.

ודרך-אגב, כן, הפינגים שלהם לחו"ל בד"כ טובים מאוד, לא פחות טובים מאלה של 014.

או קיי אני כבר סגור על 014 תודה

פורסם

מה אתה אומר...!!!

חחחחחחץ סתם, אבל לי אין שום בעיה בשיתוף קבצים ואני מרוצה עד הגג!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים