עבור לתוכן

מסיבת רשת באיזור חיפה, לפרטים...

Featured Replies

פורסם

או שיש ציוד מתאים או שאני מפחד להביא את הבייבי שלי (ואני מתכוון למייצבים למיניהם).

• תגובות 131
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בא רק לפגוש אנשים וכאלה

רק אם יהיה ציוד נורמאלי ליצוב מתחים אני בא לשחק

פורסם

מתי כבר המסיבה תהיה? ישנו תאריך?

פורסם

כן, יש תאריך, ומומלץ להרשם בהקדם.

פרטים על כך באתר שלנו"

http://IsraLAN.up.co.il

לשאלות והירשמות שלח לנו דוא"ל ל"

IsraLAN@hotmail.com

בקשר למייצבים... אם אתם עד כדי כך מודאגים מקפיצות מתח (שהמחשב שלי אישית עבר יותר מפעם אחת, ועובדה, הוא חי ונושך), אני ממליץ לכם לקנות "מגן ברקים" - יעני מפצל שאמור להגן על המחשב מבעיות חשמליות למיניהן (אני לא מומחה, אבל זה מה שזה אמור לעשות).

לא צפוייה שום בעיה מבחינת חשמל, וחבל לא להגיע בגלל חשש לא מבוסס... כל ציוד חשמל שיהיה הכרחי, יהיה במקום.

פורסם

וואי חברה אתם מה זה לא החלטטיים חבל"ז. אני קיבלתי לפנייומיים אימייל שאומר שאין תאריך כרגע ויש בעיות עם המקום.

לגבי החשמל אז בהחלט יש מקום לדאגה כאן מכיוון שאנשים מביאים ציוד יקר כך שזה מאוד מדאיג.

פורסם
  • מחבר

בהחלט לא החלטיים, וחבל...

אתם סתם גורמים להעסק להיראות לא מקצועי.

בנוגע לחשמל, נפילות מתח זה דבר שדי מאפיין מסיבות רשת... אלא אם כן מדובר במקום בעל תשתית חזקה במיוחד, מה שלא נראה יותר מדי בארץ.

לבינתיים, אני סומך על החבר'ה של CyberClubber שירימו מסיבה מטורפת במהלך חופשת הפסח.

פורסם

אני לא רואה סיבה להתעקשות של חלקכם בעניין החשמל...?

הסברנו כבר שהמקום עצמו מיועד לסיפוק חשמל רב (אמנם "רב" היא מילה יחסית, אבל הכוונה היא לרב יחסית לחשמל שנצרוך). למי שלא מסתפק בזאת, אני מציע לקנות (או להשאיל) "מגן ברקים" - שעליו הסברתי קודם.

אולי אנחנו נוכל לספק ציוד לייצוב מתח (מה שזה לא יכלול - אמרתי כבר שאני לא טכנאי חשמל מוסמך, ואני גם לא אחראי בנושא אצלנו) נוסף, אבל אני משוכנע שמה שיש מספיק.

אולי תציעו איזה ציוד אתם רוצים שיהיה, ואיזה ציוד היה במסיבות קודמות שלכם.

בנושא החלטיות:

בתחילת הפרסום הייתה אי הבנה בין שני מארגנים, והיא נפתרה זה מכבר.

הודענו על התאריך - בפורים, אך התאריך (לצערנו) נדחה לפסח.

שני מקרים אלו אמנם לא תרמו, אך לדעתי לא גרמו לאף אחד נזק. בקשר לעוד החלטות והודעות סותרות - תשאלו אותי או שתשלחו דוא"ל לכתובתנו (ממש לא צריך לכתוב אותה שוב, תבדקו בעמודים קודמים).

פורסם

כן, יש תאריך, ומומלץ להרשם בהקדם.

פרטים על כך באתר שלנו"

http://IsraLAN.up.co.il

לשאלות והירשמות שלח לנו דוא"ל ל"

IsraLAN@hotmail.com

בקשר למייצבים... אם אתם עד כדי כך מודאגים מקפיצות מתח (שהמחשב שלי אישית עבר יותר מפעם אחת, ועובדה, הוא חי ונושך), אני ממליץ לכם לקנות "מגן ברקים" - יעני מפצל שאמור להגן על המחשב מבעיות חשמליות למיניהן (אני לא מומחה, אבל זה מה שזה אמור לעשות).

לא צפוייה שום בעיה מבחינת חשמל, וחבל לא להגיע בגלל חשש לא מבוסס... כל ציוד חשמל שיהיה הכרחי, יהיה במקום.

מה התאריך ??? אני לא מוצא שום מסמך באתר שמציין תאריך, אם לא קשה לך תפרסם אותו פה.

פורסם

יש לנו תאריך חדש ורשמי(מאושר מהמנהלת :))

התאריך הוא

8.4.03 (תחילת פסח) משעה 15:00 עד למחרת באותה שעה.

שאר הפרטים תקפים.

קצת אחורה, אבל קיים :)

פורסם

התאריך סופי וודאי 100%???

או שיש סיכוי לדחייה או ביטול בכלל?

לצערי ממש לא מתאים לי :'(

פורסם

אני מצטער שלוקח לי בערך שבוע להגיב אבל אני שמח\מאוכזב להודיע שכנראה יהיה לנו מייצב מתח אבל רק אחד אז אם יהיו יותר מדי שירצו אז זה יעמיס עליו ואז לא יהיה לאף אחד.

המייצבים מגיעים מחשמלאי מוסמך ורציני שהוא במקרה גם אבא שלי.

פורסם

אז ככה אנשים...

אני רואה שאין הרשמה מסיבית...

יאללה המסיבה ב8-9 ל-4....יענו יומיים ראשונים של חופש פסח

קדימה...אנחנו רוצים להרים את זה

להרשם!!

פורסם

כמה נירשמו עד עכשיו?

פורסם

בינתיים יש כ-90 אנשים בערך

אבל אנחנו עדיין צריכים יותר אנשים...

כמה שיותר יותר טוב....

אז קדימה להביא חברים!

פורסם

I'll try to come, not sure if I'll could, army - you know.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים