עבור לתוכן

מסיבת רשת באיזור חיפה, לפרטים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדיין אין תאריך סופי עד כמה שאני יודע, אבל אני מאוד מקווה שהמסיבה תתקיים מתישהו החודש או במהלך מרץ.

• תגובות 131
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול לומר בבירור שלא יהיה החודש. ובקשר למרץ אני אשתדל לדבר על הקדמת הלאן.

בינתיים חכו בסבלנות להתקדמויות ;)

------------------

צוות

IsraLAN

פורסם
  • מחבר

חדשות טריות מהשטח : החבר'ה מ Isralan מצאו מקום, עכשיו רק צריך מועד.

פורים/פסח?...

פורסם

מה המקום ?

פורסם
  • מחבר

אולם הספורט בבית הספר שלהם, בקרית טבעון לפי מה שהבנתי.

פורסם

פורים זה הכי אחי

פורסם

בע זה מקום מגעיל

פורסם
  • מחבר

מגעיל או לא, אתה בא, אז מה אתה בוכה.

ושהמסיבה תתקיים בפורים בבקשה, פורים זה הכי אחי.

פורסם

זה לא היה גם המקום המקורי ? :P

אולי אני אבוא. מקרית ביאליק זה די קרוב אבל אף פעם לא שיחקתי CS :P, בUT2003 אני לא רע אבל יש לי רק את הדמו ואת הצרוב. וג'נרלס מישהו רוצה לשחק שם ?

פורסם

אני אשחק בשמחה Generals ואני ממש רוצה לשחק need for speed hot persuit 2 אם יהיה ביקוש

אני לא משחק ב-CS ושיחקתי ממש קצת ב-Unreal2003

פורסם

אני משחק הכול.

פורסם
  • מחבר

תבואו, תבואו, יש לי את כל המשחקים שציינתם, נשחק בסבבה.

ממשחק אחד או שניים בלבד אפשר להתחרפן.

פורסם

מה זה יהיה פריוויו למפגש הראשון שאני אגיע עליו ? קודם קרע את האויב אחר כך דבר איתו ? :lol: :lol: סתם סתם... נראה

פורסם

שלום לכולם.

אני מצוות האגון.

אני יכול למסור רק פרטים חלקיים כרגע, אבל תדעו עוד בקרוב.

-המקום הוא אולם בית הספר שלנו (אורט טבעון) - וזה אחלה מקום, הוא גדול ויש בו שירותים.

-המשחקים שישוחקו עוד לא ניקבעו, ויקבעו ע"י הצבעה של כל מי שיבוא למסיבה לפני המסיבה, כך שאין לכם מה לדאוג בקשר לזה שלא ישחקו מה שאתם רוצים

-האתר הרשמי שלנו בקרוב יחזור לרשת, ובו יהיה מידע בקשר למה צריך להביא ובקשר לעוד פרטים בנוגע למסיבה, כל מיני כתבות מעניינות ועוד.

-התאריך הרשמי למסיבה עוד לא נקבע, המארגנים צריכים להחליט בין שניים - תחילת פסח או פורים. נשמח אם תכתבו פה מתי אתם מעדיפים (נדמה לי או שכולם בעד פורים? :)

אל תתפסו אותי במילה, אבל אני חושב שמחר נוכל להודיע בקשר לתאריך הודעה רשמית.

פורסם

פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :clown: :jester: :silly::yelclap: פורים :

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים