עבור לתוכן

מסיבת רשת באיזור חיפה, לפרטים...

Featured Replies

פורסם

אכן, חודשיים קדימה זה ממש מוגזם. :(

• תגובות 131
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Wizy,

אנחנו מתכננים השקה בתחילת מאי, אז אין דאגה.

דווקא יש, חשבתי שמדובר על פברואר-מרץ ולא על חודשיים וחצי קדימה, כנ"ל גם לגבי חברי... :-\

In that case, בספק שאוכל להגיע, אהיה שייך לידי הצבא ובספק אם אוכל לקבל כמה ימי חופש, רוב הסיכויים עוד שזה יהיה בתקופת הטירונות, אז בכלל סרט רע.

"למזלי" זה יוצא אצלי כחודש וחצי לפני גיוס...אבל בכל מקרה יש בגרויות ושטויות כאלו...

תנסו לעשות את זה בקרוב...ואם כבר כ"כ הרבה זמן..תודיעו בזמן ולא יומיים לפני ;)

בהצלחה...

פורסם

טוב תקשיבו אנשים

אני אחד מהמארגנים של הלאן הזה....אז ככה

קודם כל אני יכול לענות לכם ולא סייבר וויר...שמשום מה יש לו אשליות שהוא בארגון

כל שאלה להפנות אליי אחרת לא יהיה לכם תשובה

מי שרוצה תשובה שבאמת תהיה קיימת תשאלו הודעות פה אצלי באימייל cnaan14@hotmail.com

ואני חוזר...אם תפנו לסייבר זה לא יעזור לכם כי הוא סתם נטפל אלינו...

פורסם

??? ::)

לדעתי לפני שאת מארגנים משהו, תחליטו מי מארגן,

זה רק יוצר בלאגן...

אבל זוהי רק דעתי.. :P

פורסם

כשחבר שלך מחליט על דעת עצמו האישית שהוא מארגן זה בעיה שלו ולא שלנו....בכל אופן כבר הדרכתי את כולם בגיימר להתעלם מהשטויות שלו...וזה כבר בטיפול...

בנוסף אני לא יכול לעשות כרגע כלום...פשוט להגיד לכם להתעלם ושהוא ילמד לבד....וזהו..

בכל אופן אני מאוד שמח על ההתעניינות...אני אודה לך בחום אם רק לפני שאתם מתעניינים וקובעים אני בא תשאירו לי פרטים...וגם תפרסמו...עם התייחסות והפנייה אליי כמובן...

ואני לא שומע שאלות...

בתודה רבה גיא

פורסם

גיא, אתה סיוט, ופשוט הורס, ונותן לכולם את ההרגשה שאין ארגון. ואין מה ללמוד, זה סוכם. אתה הורס ויש סיכוי שאתה פשוט עף מזה אם לא תרגיע, אף אחד בקבוצה לא אוהב שאתה לא מפסיק לדבר על דעת עצמך.

אני מעריך את זה שאתה משקיע כמו שצריך בארגון, ונותן תשובות טובות בהחלט למי ששואל, אבל התקיפות הבלתי נשלטות שלך אפילו פה, מתי שמישהו נוסף מפרט בקשר ללאן, מבטלות לחלוטין את כל העבודה שאתה עושה.

נכון, לא נכחתי במפגשים האחרונים מסיבות אישיות, אבל לא הפסדתי הרבה, אני מתקשר עם כל החבר'ה ומתעדכן בעניין.

ממחר אני כבר אהיה נוכח, וזה לא פגע בשום דבר אם אתה שואל אותי.

אתה לא מחליט מי מארגן ומי לא, ואם תמשיך ככה אתה לא תמצא אותך מארגן יותר.. ואני מבקש שתפסיק לשלב בפורומים את ההערות האלה, זה לא עניינם של אחרים מה קורה איתך. או שאתה רוצה להיות האחראי האחד והיחיד לביטול כל העסק הזה.

ואני לא מצפה לתגובה (לא שזה סביר ביותר במקרה שלנו).

תשלחו שאלות\בקשות\הצעות\הצטרפות לאימייל שלו או שלי, זה לא משנה, בכל מקרה זה יגיע ואתם תירשמו לאירוע...

אבל זה שאתה מפצל ככה ומתעקש על זה שאני חולם באשליות, אז אני מצטער לומר לך שאתה באשלייה גדולה עוד יותר. תודה.

מקרים נוראים מאין אלה ימנעו בעתיד, כמובן...

cyberwire@hotmail.co.il - cnaan14@hotmail.com

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, בבקשה, לא לריב...

זה רק גורם לעסק להיראות לא מקצועי ולהרתיע אנשים אחרים מלהירשם... ובבקשה, בבקשה, בבקשה, שיקדו היטב על הקדמת התאריך. לפחות עד ל25 במרץ.

פורסם

אני יודע, רוקפורד, ואני באמת מנסה להימנע מהודעת נגד שתגרור הודעת נגד-נגד, אבל זה בלתי נמנע במקרה הזה, שלא תדע מה אני עובר מאחורי הקלעים.

כמו שאמרתי, זה לא צריך להדאיג אף-אחד, אני מבקש, הלאן יתארגן כמתוכנן, ואפילו נקדים את התחלתו בשל מספר הבקשות הלא מעטות שכבר קיבלנו.

מקצועיות לא צריכה להדאיג אף אחד - היא ישנה בשפע - אבל צריכים להדאיג המכשולים והמסכות שבדרך.

פורסם

יכול להיות שאני ואחי נבוא, נעשה שם אימפריית HWzone ;D...

אגב שגיא צור קשר ביאצק...

וכן, הפורומים של גיימר מכוערים!

חחח סבבה אני ואחי נזי* את כולם בלי להזיע!!!

פורסם

יש לי הודעה משמחת על כך שכל הבלוף שנגרם עד עכשיו סודר, ואם תרצו תחכו עד הערב לקבל את אישורו של גיא.

לצערי אטרטר אתכם פעם נוספת, ואתם מתבקשים לשלוח מעכשיו את הבקשה להצטרפות ללאן עם שם, מקום מגורים, אימייל

וכל שאלה שהינכם רוצים לשאול לכתובת: isralan@hotmail.com

כמו שנאמר אינספור פעמים, מי שכבר שלח לכתובת שלי או של גיא, ראו את עצמכם כרשומים, ותקבלו פרטים למועד היציאה המתוכנן בזמן.

ועוד הודעה - היום או מחר, נשיק את האתר שלנו כדי שתוכלו גם להירשם דרכו, ולראות פרטים נוספים בקשר ללאן, מה שיפתור את עיקר השאלות שרצות בפורום.

בתודה מראש, ויום טוב!

----------------------------

צוות ישראלאן-טבעון 2003 ;D

פורסם

אני נאלץ להסכים פה....אכן סודר העניין ואני מצפה שלטובה...

בכל אופן אני מבקש מכל אחד להטריח את עצמו ומי שכן הגיב יפה מקודם שבבקשה....ימלא את הפרטים באתרובאימייל שלנו

isralan@hotmail.com

בתודה מראש גיא

פורסם

אין סיכוי שאני יגיע מרחובות לחיפה .. וחבל :-\

פורסם
  • מחבר

קח אוטו.

פורסם

אני מבקש להפנות את תשומת לבכם אל הפורום שלנו!

http://members.lycos.co.uk/israforum/phpBB2/

אני רואה כמה השיחות דשנות, אבל נחלש לאחרונה.

אז, תלהיטו את הפורום הזה וספרו לחברים שלכם שיצטרפו!!!

אתם לא רוצים קצת כיף? הנה המקום - בתקווה גדולה.

שלכם,

----------------

צוות

IsraLan ;D

פורסם

G.M.C SAFARI.... וואן כזה, אין בעיה להכניס שם ארבעה חבר'ה על כל הציוד שלהם.

i-1_B_L.JPG

אנחנו יוצאים ממרכז ת"א.

אולי גם אני אבוא ? מתי זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים