פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אני מעדכן את ה - BIOS..לגירסה F4עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה)אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS...למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר למה ?! הביוס השני הוא ביוס גיבוי, אין צורך לעדכן אותו כרגע, הוא משמש לגיבוי במקרה שהראשון נופלוכפי שכתבתי כאשר אני לוחץ F2 הכל חוזר לקדמותו..
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים ככה זה קורה לך כל פעם שאתה מנסה לעדכן?אני אישית עדכנתי ישר איך שזה יצא ואני עובד בלי בעיות עם ה F4
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים עשיתי בדיוק מה שרשום בספר מעמוד 82...תעשה ככה והכל צריך לעבוד חלק :biggthumpup:
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים תשתדלו לעשות את עידכון ה-BIOS רק במצב של MINIMAL BOOT בלי כל מיני MEMORY MANAGERS ותוספות שעולות עם ה-WINDOWS או עם DOS.
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אני לא מבין למה לעשות עידכון BIOS!?אם הכל עובד טוב,אין שום סיבה לעשות עידכון...
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים זה משנה.. לי לדוגמא עדכון מF2 ל F3 פתר את הבעיה של reset בלי סיבה שהמחשב היה עושה
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אם מישהו לא מיומן בעידכוני BIOS ואין לו הגנה על המחשב למקרה של הפסקת חשמל בדיוק בזמן ביצוע העידכון אז זה ממש סיכון לנסות ולעדכן (למרות שהסיכון יורד אם יש BIOS כפול).מי ששולט בזה ובטוח שהתוצאה תהיה טובה- אז למה לא ?
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אתה רוצה לומר לי שניסת דרך וינדוס?? : ברור שלא!!! זה לא מזהה את הצ'פסט שלך בעדכון...רק דרך דוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.