פורסם 2007 ביולי 2018 שנים חח עכשיו אני רואה שצילמת אותי LOLותפסיק להתקמפר באיילנד על האי של הפיראטים!!
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים כמה שאתם יותר מדברים על זה, אני רוצה יותר ויותר לשחק מישהו יודע איך הופכים שטר של 20$ ל20$ דיגיטליים בפייפל? (אין לי כרטיס אשראי )
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר חח עכשיו אני רואה שצילמת אותי LOL ותפסיק להתקמפר באיילנד על האי של הפיראטים!! זה בטח היה אחי,התמכר למוד . חיים קשים לויקינגים שם ;D
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים אין שם נשקים חמים? זאת אומרת רק חרבות\חצים\סכינים? נשקים של כל קבוצה:אבירים:1. חרב גדולה נזק גדול2. חרב קטנה ומגן (אי אפשר לפגוע באביר בשום מצב חוץ מפיצוצים ומאחורה ויכולות מיוחדות) תזכרו להתכופף כדי שלא יפגעו לכם ברגליים!3. קרוסבו -חזק ביותר מכה אחת יכולה להרוג את מי שאין לו שיריון מעל החצי אבל מסורבל ואיטיפיראטים:1.חרב של פיראטים נזק גדול2.אקדח נזק מועט אבל בגלל המהירות תנועה של הפיראט זה יכול להיות מאוד אפקטיבי3.פצצה (מומלץ לתת לפטיל להגיע כמעט לסוף ורק אז לזרוק ולזכור להתרחק!!) יש אפשרות לזרוק אותה ויש לה פטיל (מאוד עוזרת לפיראטים)ויקינגים (משעמם אבל היכולת המיוחדת סוסה)1.גרזן גדול (נזק גדול)2.גרזן קטן וחרב קטנה (התקפה מהירה בקלות אפשר למלא את הBAR של היכולות המיוחדות)יכולות מיוחדות לכל קבוצה:אבירים:היכולת של האבירים היא בנשק הראשון החרב הגדולה. לוחצים על המקש של היכולת המיוחדת כאשר הBAR מלאמה שיקרה זה שהאביר יסובב את החרב שלו 320 מעלות במקום וכל מה שמסביב יומת. (גם מצב ההגנה של האבירים)פיראטים:היכולת של הפיראטים היא בנשק הראשון החרב של הפיראטים. לוחצים על המקש של היכולת המיוחדת כאשר הBAR מלאמה שיקרה זה שהפיראט יקפוץ עם החרב למרחק של כ-10 מטר ומי שיהיה מולו יומת. (גם מצב ההגנה של האבירים)ויקיגים:היכולת של הויקינגים היא בכל הנשקים. לוחצים על המקש של היכולת המיוחדת כאשר הBAR מלאמה שיקרה זה שהויקינג יקבל כוח+מהירות והוא יכול אפילו לחדור דרך את מצב ההגנה של האביר! (במכות רגילות)ד"א תשנה את הכותרת לכותרת של דיון ראשי
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר ח"ח על מפרט הנשקים וגם על התמונה (שימו לב לאייקון על החול) [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים המשימות: שליטה על אזור: בחלק מהמפות המטרה היא דומיניישן על אזור עד שמד הזמן של הקובוצה יגיע ל 0:00 דט'מאטץ: אין צורך להסביר פשוט להרוג כמה שיותר וכמה שיותר מהר עד שיגמר הזמן של המפה תיבות: יש מפות כמו האי שצריך לחטוף את התיבות אוצר מן האבירים לאזור של הקבוצה שאתם משתתפים בה עד שמד הזמן יגיע ל 0:00 החזקת תיבה: יש גם מפות שהמטרה היא להחזיק את התיבה עד שמד הזמן יגיע ל 0:00 *כדי להרים תיבה יש ללחוץ על המקש E
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים משחק נחמד.. איזה התאבדויות עשינו אני ו Mesatla הכי כיף לקחת את הפצצה של הפיראטים ולהחזיק אותה עד שהיא מתפוצצת ואז אתה עף כמו זוהר ארגוב ביום רע.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר Mesatla ,זוכר את המפה שצריך לעלות במדרגות למעלה למעלה ולהשתלט . איך היא נקראת? אני לא רואה אותה בדר"כ . בינתיים לך תביא את המטמון האחרון [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים Mesatla ,זוכר את המפה שצריך לעלות במדרגות למעלה למעלה ולהשתלט . איך היא נקראת? אני לא רואה אותה בדר"כ . בינתיים לך תביא את המטמון האחרון המקדש 4 בטא?? pvk_temple4_beta ???
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר נראה לי שזה המקדש.בפעם הראשונה שנכנסתי למפה הזאת,שמתי לב ש STEAM עידכן לי את המפה.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר Announcing Beta II הפאץ' הבא הולך להיות מאוד יפה. לא שהנוכחי לא כזה אבל שימו לב איך שידרגו את הדמויות,גרפיקה וכו' שווה לחכות http://www.pvkii.com/index.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.