עבור לתוכן

טיפים להתחיל עם בחורות בים :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היום אני בן 17 ואני עושה סקס אם בחורות בנות 20 21 אז שתבינו המצב שהגעתי אליו הוא מדהים אבל כשיש לך כל כך הרבה בחורות והן כל כך יפות וחמודות אתה לא יודע מה לבחור זה מה שרע בסיפור.

הייתי רוצה להתחתן עם כולן ולעשות את כולן מאושרות ואמהות מדהימות אבל אתם יודעים זה לא כל כך בגדר אפשרי Roll Eyes

והסקס זה לא העיקר אולי במוח שלכם אתם רוצים להגיע בסופו של דבר אבל זה יגיע בבוא הזמן. לא צריך למהר לזה תמיד תמהרו לזה זה דווקא לא יבוא אליכם.

אני הייתי מגיע למצבים שהייתי עושה סקס באוהל, בחוף הים, בקומה אחרונה. חח בכל מיני מקומות שזה תמיד בא במקריות.

בהתחלה תמיד צריך להיות באיזה שהוא משחק מקדים אתה מתחיל לנשק אותה ואתם נסחפים יותר ויותר וכבר מגיעים למצב שאתם ערומים והסקס בא.

בהתחלה הייתי עם צעירות בנות 15 16 ואני יגיד לכם משהו בחורות אפילו רוצות יותר מגברים את הסקס מניסיון אני אומר לכם יש מצבים שהבחורה רק בא לה לידפוק לך נשיקה של החיים ובא לה לאנוס אותך וכל מיני בקיצור היא חמה עליך בטירוף!

אני דווקא מאמין(אני מאמין שהכל אפשרי).....דרך אגב דימה, גם אצלך הולך ככה עם בנות?

• תגובות 203
  • צפיות 48.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חולה על הרוסיות שלי פשוט מדהימות!!

הן פשוט נמשכות אלי אולי ביגלל שאני קווקזי ::)

אבל גם בלי קשר ביגלל שאני בחור טוב נותן להן תשומת לב והכל טוב ויפה! מה לעשות שאני בחור איכותי. ;D

''הביא לי כרטיסים של כניסות VIP שתייה חינם וכבוד''

שיא אללה!כבוד! כמה זה עולה אחשלו?

הרבה כסף אחי יושבות לידך בחורות עם ביקיני ועל זה שמות גרביונים סקסיים. יושבות לך על הברכיים מנשקות אותך מעשנים סיגר שותים קצת אתה נמצא באווירה איטליינו קלאסיקה!

וואלה אח שלי אל תדאג אני יבוא אליך עם הBMW סידרה 5 או הקבריולט סידרה 3 (עוד לא החלטתי) נביא אותך לשם אתה עוד לא תיצא מהרכב כבר כל מי שסביבנו יביט בנו בחורות יגשו אלינו ירצו להכיר אותנו אחר כך ניכנס לדיסקוטק אני יארגן לנו כניסה VIP

בחורות יראו שאתה איתי את כבר לא צריך אותי תתפנן לך תהנה לך עם הבחורות תשתה תעשן תעביר תשישי בסבבה וזהו מחכים לשבוע הבא .

זה היה טוב. :cool2:

אתם צוחקים איתי גם אני יצחק איתכם אין בעיה!

שיהיה לכולכם יום מוצלח במיוחד לDMAXXXXXX !

מי שנותן כבוד מגיע לו כבוד!

פורסם

ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL

BMW5 הגיע!

יאללה בלאגן! :lol:

פורסם

:lol:

תקשיבו עכשיו אני רוצה לדעת מי שלא בעד יוקרה, פאר, איכות, חיים טובים וסיגנון שיגיד עכשיו!!!!

העתיד שלנו זה סימן לחיים טובים יותר החלומות שלנו זה התשוקות שאליהן רצינו להגיע ונגיע!! אני מדגיש!

ומילה קטנה לHWZONE הגיע זמן לשנות תגרפיקההההההההה המיושנת ואת הלוגו המיושן(את עיצוב האתר אני מתכוון) הגיע הזמן להראות אתר עם סיגנון עם ניצוצות עם ברק כשאנשים יכנסו יגידו וואו!! :o

יאללה שיהיה בפנן אני פשוט אוהב אותכם HWZONE אם זה היה אפשרי הייתי עושה מהאתר הזה אתר ברמה בינלאומית!

פורסם

היית עושה לו desigan חדש?

פורסם

BMW5 :-* I LOVE YOU :-*

פורסם

רק לי זה מזכיר את malibu's most wanted?

ניזל טו דה שיזל, יו .

פורסם

בדיוק לזה אני מתכוון קצת להכניס חיים לאתר הזה.

אנחנו בעידן של סטייל של סיגנון חיים אנחנו מדינת ישראל צריכים להראות שיש לנו אתרים על רמה!!

link=topic=275286.msg2432825#msg2432825 date=1185189724]

BMW5 :-* I LOVE YOU :-*

I LOVE YOU TO :-*

פורסם

מה ככה לפני הצבא עושים סיבוב פוזה אם מכוניות יוקרה?

פורסם

ממש לפני שעה קיבלתי צו גיוס :)

אני מקווה שכן לא נישאר לי עוד הרבה להגיע לזה.

אוטו זה לא ביג דיל אני יכול גם להשכיר רכב יוקרה עכשיו זה לא בעיה אני מחכה עוד קצת אני חושב על יוקרתית עם גג נפתח.

אייל אני יבוא לאסוף אותך אני ידבר איתך בפרטי כשזה יקרה ונביא איתנו מצלמה!

אייל מה עם המרצדס יש חדש?

פורסם

גבר, לא יודע אם אמרו לך את זה פעם, אבל אתה חי בסרט.

פורסם

סרטים זה מציאות!!

פורסם

bmw - :lol: :lol:

בהצלחה אחי.

פורסם

סרטים זה מציאות!!

נכון!!!!!!!

ואני בעצם סופרמן!!!!

אוי שיט זקנה צריכה עזרה בחציית כביש באזרבייג'ן, יאללה עפתי!

*וווושששש!*

פורסם

לא לזה אני מתכוון.

אתם לוקחים את זה לכיוון של צחוק.

טוב שיהיה. בסוף ניראה מי יצחק ומי יהיה לו את הפרצוף הזה :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים