עבור לתוכן

מתי מגיע לארץ הצורב המדהים החדש של LG H62LI ?

Featured Replies

פורסם

הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG

הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץ

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?

פורסם

את H62L לא ראיתי בארץ אבל את H62N, שזהה לו ללא LightScribe, ניתן להשיג ללא בעיה.

קח בחשבון לפני שאתה מתלהב מה-Light Scribe שגם כך קשה להשיג מדיות. המקום היחיד שמצאתי הוא ב-lira.co.il ושם CDR עולה 5.55 ש"ח ו-DVD+R עולה 6.75 ש"ח. לא מעט בשביל התענוג הזה לעומת חצי מחיר ופחות ל-DVD+R רגיל

פורסם

ממה ההתלהבות הגדולה כל כך ? :screwy:

פורסם

הרי אין שום הבדל בין הצורב הזה לבין 3 דורות קודמים של LG חוץ מהבדלים במהירויות, אז באמת מה ההתלהבות?

פורסם

אמממ, שוחד קטן של חברת LG :smile1: . וברצינות מה כבר יש לשפר בדורות האלו של הכוננים מלבד אמינות ותמיכה בכל המדיות?

פורסם

אין שום הבדל שעדכון קושחה לא יפתור. אתה לא צריך לקנות אותו.

יש לך צורבים מסדרת 42 אם אני לא טועה עם חיבור SATA וLS בסביבות 200 ש"ח, עם עדכון קושחה קטן שמורידים מהאתר של LG אפשר לשדרג את הצורב מסדרת 42 לסדרה החדשה.

פורסם
  • מחבר

מודה לכם על התגובות

אך אני רוצה לדעת מתי הצורב יגיע לארץ?

לא מצאתי אותו באף חנות

פורסם

ok עכשיו גם אני רוצה לדעת מתי הוא יגיע ? :smile1: נדפק לי פתאום הצורב כוס-אמק !!! :bash:

פורסם

מה כל כך מדהים בו ?

אם נעזוב את ה - LIGHTSCRIBE הוא בכלל פחות טוב מה - LITEON LH-20A1S לדעתי.

פורסם

אני לא יודע מה עם הLG אבל הLH-20A1S שלי מעולה, במיוחד לאחר עדכון הקושחה האחרון שיצא.

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתלהבים מ LITE-ON ...

יש לי בבית LITE-ON SHOW-1653S והוא ממש זוועה. המון המון דיסקים שאני צורב בו לא עובדים או שנדפקים בצריבה (ואני צורב על דיסקים איכותיים כמו ורבטים)

לעומתו יש לי NEC 4551A הכ"כ מושמץ, ודווקא הוא עובד אחלה כבר שנה...

פורסם
  • מחבר

שאלתי שאלה פשוטה ואף אחד מהתותחים בפורום לא ענה חיכיתי וציפיתי והגענו כבר ל-11 תגובות....

ובכן מתי הצורב מגיע לארץ? או אולי הוא הגיע??? אבקש להתייחס לשאלתי אם אפשר :xyxthumbs:

פורסם

שום מגלה עתידות לא מתגורר פה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים