פורסם 2007 ביולי 1918 שנים סוף סוף הוא עובד על המחשב החדש על הכי גבוההאני מדבר על HIGH לא על ULTRA כי אמרו לי שיש באג שאצל כולם זה עובד על 1FPS אז לא ניסיתי אפילו..התקנתי את המשחק והתחלתי מירוצים אבל לא הבנתי מה המטרה של המשחק..במסלול הראשון עם הבאגי הזה לקחתי מקום ראשון ועברתי למירוץ הבא ולקחתי מקום 13 משהו כזה ועדיין זה סימן לי כאילו סיימתי אותו.. זה בסדר?יעני צריך לעבור שם את כל המסלולים בטבלה לא משנה באיזה מקום או מהלא הבנתי איך זה הולך אז שמישהו יסביר לי בבקשה..ועוד משהו.. יש בכמה אפשרויות שאפשר לבחור ULTRA, איזה מהם עושה את הבאג?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים תשחק ב Career אתה צריך לסיים מירוצים בפירמידה, וככה אתה משיג רכבים חדשים וכ'ו.ולא ידוע לי על באג עם ה FPS.... הכול אצלי על ULTRA (או הכי גבוה שיש) AAX16 AFX16 בדרייבר, והמשחק רץ חלק.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים 8800GTS לא יכול להפעיל את DIRT על ULTRA עם AF ו AA על X16, בכלל אי אפשר להעלות את הצל ל HIGH כי ה FSP ניהיה מזעזע
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים 8800GTS לא יכול להפעיל את DIRT על ULTRA עם AF ו AA על X16, בכלל אי אפשר להעלות את הצל ל HIGH כי ה FSP ניהיה מזעזע המשחק רץ אצלי חלק על ULTRA. רוצה קצת סקרין שוטס?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר תשחק ב Career אתה צריך לסיים מירוצים בפירמידה, וככה אתה משיג רכבים חדשים וכ'ו.ולא ידוע לי על באג עם ה FPS.... הכול אצלי על ULTRA (או הכי גבוה שיש) AAX16 AFX16 בדרייבר, והמשחק רץ חלק.לא ידוע לך על באג?אמרו לי לא אחד ולא שתיים שאם אתה שם את כל ההגדרות על הכי גבוהה ועל אולטרה המשחק עובד על 1FPSכן אני משחק בCAREER ואני מסיים את המסלולים אבל לא במקור הראשון ועל רמה אמטור.. AMATURE וזה לא פותח לי רכבים חדשים.. זה אמור לפתוח רכבים באותו מסלול אחרי שאני מסיים אותו או במסלול שאחרי זה בטבלה
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אתה צריך לנצח במרוצים לפי מה שאני יודע אתה היחיד שמצליח להפעיל את המשחק על ULTRA, ראיתי פה אנשים עם מעבד חזק יותר ו GTX שלא הצליחו!
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר לדעתי זה קשור בגירסא של המשחקהם בטח "קנו" ראשונים את המשחק וזה הגירסא של CLONE ואני "קניתי" את של רילודד
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים יכול להיות שזה בגלל ש "קניתי" את הגרסא של רילודד הנה 2 סקרין שוטס שעשיתי עכשיו: ועוד אחת: יש גם את ה FPS למטה בצד שמאל.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים לא בודקים FPS בסרט, הוא תמיד יותר גבוהה ממה שיש במשחק. מניסיון... ניסיתי להעלות את ההגדרות אצלי, הזיכרון והמעבד מגבילים אותי :'( אבל המשחק עובד על HIGH. תבדוק במהלך המרוץ תראה שבמרוצים שיש עוד מכוניות ה FPS יורד בצורה מזעזעת. אני לא מבין בכלל איך המשחק עובד לך עם צל על HIGH, ממש מוזר... זה לא הגירסה אני הורדתי את המשחק לפני שובע
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר אממ מוזר גם לי אין את ה"באג" הזההכל אצלי על הכי גבוהה כולל פילטרים על הכי גבוהה ורזולוציה הכי גבוהה ורק לי חלקאני עוד מעט יכנס למשחק ויבדוק FPS.. לדעתי יש לי 60+-ואני מדבר על מירוץ עם עוד 6/7 מכוניותעריכה:וי זמיר כנראה שטעיתילא עלה לי מעל 50FPS פעם אחת אפילו במירוץ שלם!כל הזמן זה נע בין 35-48 ובמקרים מיוחדים זה הגיע ל-50בסדר אבל העיקר שרואים חלק ויפה :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.