עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 800 ש"ח PCI-E

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שאני בונה.

בכללי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6, מעבד Intel Q6600, ספק Thermaltake ToughPower 600W,

זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL4. באופן כללי אני לא משחק במשחקי מחשב אבל עובד הרבה עם המחשב וידאו ותוכנות גרפיות.

מכוון שאני משקיע מאוד בחומרה חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה טוב (עד כמה שניתן בסכום כזה) עם מערכת קרור שקטה.

מכוון שהמפרט החדש אמור לשרת אותי בערך 3 עד 4 שנים (אני לא נוהג להחליף כרטיס מסך כל שנתיים!), האם כדאי לחכות לסידרת הכרטיסים החדשה עם

DX10 או פשוט לקחת כרטיס טוב תומך DX9 שישרת אותי בשנים הקרובות ולנצל את ירידת המחירים של הכרטיסים "הוותיקים".

אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי NVIDIA ו - ATI (אם אפשר גם לינקים).

תודה,

:xyxthumbs:

פורסם

תוסיף לכותרת שהכרטיס מסך מיועד ל - PCI-E.

לא הבנתי מהם השימושים שלך בכרטיס, אולי תהיה מעט ספציפי יותר ?

פורסם
  • מחבר

הי,

כמו שציינתי בפתיח אני עובד הרבה עם המחשב בתוכנות סטנדרטיות, ובנוסף בתוכנות לעיבוד תמונה כמו Adobe Photoshop ואחרות כמו כן

אני רואה סרטים במחשב ומידי פעם משחק אבל ממש משתמש לייט.

אני רוצה כרטיס לא רק לפי השימוש שלי כרגע, אני צריך כרטיס שילווה אותי בערך 4 שנים ולכן אני מתלבט אם לחכות ולהשקיע בכרטיס עם DX10 ושאר החידושים

או לקחת כרטיס ישן, חזק באופן יחסי, שמחירו ירד.

אני לא רוצה להגיע לסיטואציה שעוד שנה שנתיים אני יאלץ להחליף שוב כרטיס, בהנחה שבחרתי בכרטיס ישן כי הוא כבר לא תומך בטכנולוגיה החדשה.

בנוסף רציתי לדעת האם בשביל ויסטה צריך כרטיס DX10.

תודה,

פורסם

X1950 PRO - מכאן: http://skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm

אני לא עד כדי כך בטוח לגביו כי יש פה אנשים שאומרים שהוא עושה להם בעיות, מקסימום תיקח את ה-8600GT שהוא לפי דעתי יספיק לך (ב-150 שקל פחות בערך).

פורסם

תשמע יש לך כמה אפשרויות:

DX10:

8600GT

X2600XT

X2600PRO

DX9:

X1650XT

X1950PRO

X1650PRO

7600GT

7900GS

ובסדר יורד מהחלש לחזק :

X1650PRO

7600GT

X2600PRO

X1650XT

X2600XT

8600GT

7900GS

X1950PRO

פורסם

כתבת את זה הפוך :P והסדר הנכון מהחזק לחלש

X1950PRO

7900GS

8600GT

X2600XT

X2600PRO

7600GT

X1650PRO

פורסם
  • מחבר

הי,

אני יודע שיש לי כמה אפשרויות ואני גם יודע מהן...

לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי לבחור בניהן ולא להגיד לי מהן!

אני מבקש את עזרתכם שוב בבקשה, זה מאוד חשוב לי נושא בחירת כרטיס המסך (את כל שאר חלקי המחשב בחרתי ורק זה נשאר לי ומעכב אותי פשוט).

האם לבחור בכרטיס ישן חזק של DX9 או לקנות כרטיס חדש, למשל HD2600XT תומך DX10.

אני מזכיר שוב הכרטיס צריל לשרת אותי בערך 4 - 3 שנים, ולכן כל ההתלבטות הזאת.

האם עדיף כרטיס ישן חזק שבעוד 4 - 3 יהיה עוד יותר ישן ומיושן מבחינה טכנולוגית.

או כרטיס חדש שמבחינת ביצועים יותר חלש, אבל חדש טכנולוגית שיתאים לטכנולוגיה של השנים הבאות.

ושוב תודה רבה לכולם, מקווה שאני לא נודניק יותר מידי...........

פורסם

באילו "טכנולוגיות" אתה מעוניין ?

אתה נשמע מעורפל וכללי מדי.

לדעתי פשוט קנה HD2400PRO שעולה עכשיו 300 ש"ח ויהיה בסדר לשימוש משרדי ותשדרג אותו אם תרצה לשחק או שתזדקק כ"מ לשימוש מתקדם יותר והוא לא יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי להיות מעורפל.

חבל שאתה לא מנסה להתייחס לשאלתי, פשוט, מה עדיף מנסיונך כרטיס חזק ישן או כרטיס קצת יותר חלש וחדש.

אני לא מעוניין בכרטיס הכי חלש שיש, יש לי תקציב עד 800 ש"ח ולכן אני רוצה כרטיס טוב גם אם אני לא מנצל את כל יתרונותיו ויכולותיו עכשיו ובכלל.

תודה על העזרה.

פורסם

בתכלס מלבד למשחקים אין ממש צורך בכרטיסים יקרים יותר מההכי זולים (אלא אם כן אתה צריך כניסות ווידאו מסויימות או האצת חומרה ל - HS או דברים כאלה).

פורסם

HD2600 ו 8600 לא יפעילו משחקים כמו שצריך, אם אתה רוצה משחקים אז X1950 אם לא אז תקנה HD2600PRO או 8500GT.

פורסם
  • מחבר

חשבתי ללכת על הכרטיס הבא: GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E

ראה קישור -

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1375&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487&

האם הכרטיס שווה במחיר שהם מציעים 736 ש"ח, והאם שווה יותר קירור פאסיבי על קירור עם מאוורר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים