פורסם 2007 ביולי 1918 שנים קודם כל, אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזאת אז תפנו אותי למקום אחר.יש לי סרט במחשב ואני רוצה לצרוב אותו בצורה כזאת שאני יוכל לראות אותו ב-DVD. איך אני עושה את זה?תודה
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים תלוי איזה DVD יש לך .אני מניח שזה סרט שהורדת מהאינטרנט ובטח הוא מקודד ב DIVX אז אם ה DVD שלך קורא DIVX אז פשוט צרוב על data בnero .אם הוא לא קורא DIVX אז צרוב על vcd אבל אני חושב שיש את האפשרות הזאת רק אם אתה צורב על דיסק רגיל.בכל מקרה תמיד יש לך תוכנות שעושות את העבודה יותר בקלות ובלי להתמצא ממש כמו ש EDT הציע את Easy DVD Creator.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר תודה חבר'ה הצלחתי..עכשיו יש לי עוד משהו אני צריך לצרוב כמה שירים על CD שיעבוד במערכת באוטו. איך אני צריך לצרוב את השירים ככה שהדיסק יעבוד?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים לפני שאתה צורב את הדיסק כ-Audio CD, תמיר את הקבצים מ-MP3 ל-WAV עם תוכנה כמו CDex.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר אוקיי אז ניסיתי לצרוב את זה על אודיו סי-די, היו לי 2 אפשרויות אחת של data ואחת של audio.הכנסתי את השירים לאפשרות audio, ניסיתי להתחיל לצרוב אבל הכפתור של הburn היה אפור (לא ניתן ללחיצה).אפשר לקבל קצת הסבר על זה? תודה.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר הדיסק היה כמובן ריק והיו משהו כמו 80 שירים.. יכול להיות שזה יותר מדי?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים כן בדרך כלל נכנסים מקסימום 20 שירים.תשים לב למטה לפס של הכמות המקסימלית שאתה יכול להכניס . אם הוא יוצא לגבול האדום זה אומר שחרגת וצריך להוריד שירים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.