פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אוקיי אז רק לשם בירור זה הכרטיס המהולל :HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out ואמרתה שהוא יותר מהיר אז למה בZIGZAG הוא זול יותר מגירסת הGFORCE3 הרגילה מהכרטיס הזה:HERCULES - 3D Prophet III - Geforce III - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )--------------------------------------------------------------------עד כן הנושא הזה ועכשיו שאלות בקשר לאוברקלוקינג!אם אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך מהביוס אין שום סכנה להישרפות או הריסת הכרטיסאלה רק להתעקות המחשב באופן זמני??אם כך אני יכול לעשות בכייף אוברקלוק ל TI500 שלי??אני מאבחן סרטן קשה מאוד בגזע המוח, באיזור הורבאלי בעיקר...אני אמרתי לך שאוברקלוק דרך הביוס של כרטיס המסך, זה מה שיכול לנעול לך את הכרטיס על מהירות שלא תאפשר לו לעבוד קשורה ולצרוב בחזרה את הבייוס למהירות ברירת המחדל שלו. דרך תוכנה לא יכול לגרום בעיות!מה שיותר יקר לא בהכרח יותר טוב, זה תלוי במחירים של היבואן, יכול להיות שהמחיר נמוך כי זה רק הגיע לארץ, או כי Geforce 3 חסר כרגע במלאי... תצא מקו המחשבה שיקר זה יותר טוב.תגיד לי אתה במקרה אוריno, המהולל? עוד מהימים האליזים של פיסיפרו?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים מחבר לא אני ERROR404 שהיה מוכר לבערך חודש עד שנהרס לו המחשבודרך אגב אני צריך לברר מתישהו מה קרה בדיוק עם ENCODER ועם החנות שאין לשאת אתשמה לשוא מסיבה בלתי ברורה לי??טוב זה לא פעם אחרת על כל פנים תודה על העזרהומצטער על הבורות באוברקלוקינג(אני רק עכשיו התחלתי)
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים לא אני ERROR404 שהיה מוכר לבערך חודש עד שנהרס לו המחשבודרך אגב אני צריך לברר מתישהו מה קרה בדיוק עם ENCODER ועם החנות שאין לשאת אתשמה לשוא מסיבה בלתי ברורה לי??טוב זה לא פעם אחרת על כל פנים תודה על העזרהומצטער על הבורות באוברקלוקינג(אני רק עכשיו התחלתי)איך בדיוק נהרס המחשב?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים שלוםגם אני רוצה לקנות גי פורס חדשקראתי פעמים את מה שהיה כתוב פה ועדיין כמה דברים לא ברורים ליאני רוצה לקנות -Hercules Prophet3, GF-3 64Mb DVI-OUT TV-OUTמפנדהזה הלינק:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_96&products_id=955האם זה גי פורס טיטניום 500או רק גי פורס 3?האם יש הבדלים גדולים?אני מזמין מפנדה , הבנתי זה אתר טוב , למישהו יש דעה שונה?אני מצטער אם שאלתי את אותן השאלות של מי אחר , אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים שלום גם אני רוצה לקנות גי פורס חדש קראתי פעמים את מה שהיה כתוב פה ועדיין כמה דברים לא ברורים לי אני רוצה לקנות -Hercules Prophet3, GF-3 64Mb DVI-OUT TV-OUT מפנדה זה הלינק:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_96&products_id=955 האם זה גי פורס טיטניום 500 או רק גי פורס 3? האם יש הבדלים גדולים? אני מזמין מפנדה , הבנתי זה אתר טוב , למישהו יש דעה שונה? אני מצטער אם שאלתי את אותן השאלות של מי אחר , אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח ובכן פירסמת את שם החנות האסורה ( ) בכל מקרה זהו אינו TI 500 אלא GEFORCE 3 רגיל ! (אם אני לא טועה) האתר שאתה מזמין ממנו הוא טוב אבל תשווה מחירים עם עוד אתרים.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אני לא הבנתי למה אני לא יכול לכתוב את השםהשוותי מחרים כבראבל השאלה היא האם זה טיטניום 500זה עולה די הרבה , אני מעריך שזה טיטניום 500
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אני לא הבנתי למה אני לא יכול לכתוב את השםהשוותי מחרים כבראבל השאלה היא האם זה טיטניום 500זה עולה די הרבה , אני מעריך שזה טיטניום 500דווקא יש מקרים שהטיטניום 500 עולה יותר זול מהGEFORCE 3 הרגיל בגלל סיבה לא ברורה.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים שנייהאז אם הכרטיס הזה הוא רק גי פורס 3 , בלי טיטניום , זה אומר שכל די פורס טיטניום 500 יותר טוב ממנו?הכרטיס ממש יקר , האם שווה לי לקנות משהו אחר?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים ti200אם אתה רוצה לחסוך כסף, אבל אז צריך לוותר טיפה בביצועים, שזה ממש לא יורגש במהירויות שהכרטיסם של היום עובדים.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים זה ממש לא משנה אם TI500 טוב יותר... ה"רגיל" טוב דיו מעבר לכל מה שצריך היום...
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אני רוצה כרטיס שישאר לי ליותר זמןעכשיו אני לא ירגיש שינויים אבל בעתיד אני כן ( נראה לי)אבל איכזב אותי שההקרולס הזה הוא לא טינטניום 500 אבל בכל זאת נראה לי שאני הולך לקנות אותואתה יכול להמליץ לי על כרטיס מגי פורס 3 ומעלה יותר משתלם לי?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אני רוצה כרטיס שישאר לי ליותר זמןעכשיו אני לא ירגיש שינויים אבל בעתיד אני כן ( נראה לי)אבל איכזב אותי שההקרולס הזה הוא לא טינטניום 500 אבל בכל זאת נראה לי שאני הולך לקנות אותואתה יכול להמליץ לי על כרטיס מגי פורס 3 ומעלה יותר משתלם לי? www.zigzag2000.co.ilבאתר שלהם יש גם את טיטניום 200 והטיטניום 500...אתה יכול לנסות אותם, הכי טוב שכסף יכול לקנות זה TI500, אבל גם TI200 יחזיק משהו כמו שנה וחצי.לי יש כבר שנה Geforce 2MX(זה שיש לו זכרון 128 ביט!) של הרקולס, ואני עדיין לא מרגיש שום צורך להחליף אותו....
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים כמה זמן לדעתך ההרקולס הזה יחזיק מעמד וכמה טיטניום 500 יחזיק מעמד?נראה לי שהטיטניום 200 ירד מן הפרק
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים הם יכולים להחזיק גם 3 שניםרק שזה יהיה משמעותי ורק המשחקים הלא-יותר-מדי-רציניים יפעלוכמו שהסתדרתי עם הוודו 2 גם בQUAKE 3, ורוב המשחקים עד שהגיע BLACK & WHITEנ.ב חבר שלי עם וודו באנשי קנה 256 זכרון וEMPEROR פועל אצלו חלק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.