פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני מפעילה את המשחק , יש הקדמה וכל זה אבל כשאני מגיעה לתחלס להתחיל לשחק בשלב הראשון זה מה שאני רואה, למה זה?התקנתי את הפאטצ stk-WW-10001 וזה לא עזר ואז רציתי להתקין את הפאטצ stk-us-0-3 שזה היותר מתקדם והוא אמר שאי אפשר להתקין כי כבר מותקן הפאטצ הקודם,ואני לא בטוחה שהפאטצ הזה הוא מה שייסדר את הבעיההמוזרה.זה המחשב שיש לי:e6600 מעבד8800 640mb כרטיס מסך4 GB זכרון[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים ArtyPP אני מציע שתקרא את חוקי הפורום, בעיקר את הסעיף בנוגע לתכנים לא חוקיים.
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים קרה לי מה שהוא דומה ב farcryקצת משחק עם ההגדרות התצוגה של המשחקוהפעלה שלו מחדש לפעמים מסדר את זהאולי זה יעזור גם לך
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר שיחקתי עם ההגדרות ולא עזר.ומחקתי והתקנתי מחדש גם לא עזר, אגב אני משתמשת בוויסטה ושמעתי שהוא עושה בעיות שם זה נכון?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים דווקא סטאלקר אמור לעבוד עם ויסטה... זה משחק שיצא אחרי המערכת הפעלה אז אין סיבה שהוא לא יעבוד
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים דווקא סטאלקר אמור לעבוד עם ויסטה... זה משחק שיצא אחרי המערכת הפעלה אז אין סיבה שהוא לא יעבודיש הרבה משחקים שיצאו אחרי וויסטה ולא עובדים איתה כמו שצריך....תנסי על XP (אני מאוד מקווה שיש לך עדיין XP מותקן...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.