פורסם 2007 ביולי 2018 שנים לא קראתי את הכל אבל הוא צודק הרבה מתאמנים מזניחים שרירים כמו זוקפי גב לדוגמה ומצד שני מחזקים תשרירי בטן שהם שרירים נגדים לזוקפי גבואז נוצר לחץ על עמוד השידרה ובקשר לאמון אם השריר לא מיתאמץ הרבה כניראה האימון לא נכון וגם בבית אפשר לבנות אימונים שכן יאמצו תשריר חזק
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אכן ,בדרך כלל מי שמבין קצת בפיתוח גוף יכול לדעת בקלות מי חובבן ומי לפחות יודע מה הוא עושה רק ע"י הסתכלות על השרירים ...למשל יש המון אנשים שמתאמנים רק על שריר הבייספס ביד ולא על השרירים האחרים לייד מה שנותן חוסר פרופרציה גדול ומראה לא יפה בסך הכל
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אני בהחלט חובבן :\ אבל לא טיפש אני שואל מלא שאלות בזמן האחרון כבר פחות, ואני עובד לפי תוכנית של המדריך. מי שעושה אחרת טיפש.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים איך כדאי לעשות שרירים בבטן בלי להיראות כמו איזה בודיבילדר שמן? עם הבטן הענקית שלהם שזה כבר מגעיל? חחחחח
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים link=topic=275004.msg2428966#msg2428966 date=1185027313]זה בטן שלGH "תוספים" GH זה לא תוסף, זה הורמון לא חוקי לכול דבר.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים GH, זה משהו אחר לגמרי.גומרים - הולכים.אולי התכוונתה לטוסטטרון? פה באמת גומרים הולכים, GH זה משהו אחר לגמרי gh זה growth hormone, הורמון הגדילה שמופרש בשינה (google it)ולאייל (גם אני אייל איזה יופי),יש תוספים, יש הורמנים, יש סטרואידים אנבולים ועוד המון נגזרות שונות של זה, לכן אל תקרא ל gh תוסף, שמא יבוא איזה ניובי ויגיד שהאבקות, זה סטרואידים, מטאורים, וחייזר ירוק שיש לו זין קטן. (ציניות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.