פורסם 2007 ביולי 1918 שנים שיחקתי את המשחק סיימתי את המשחק אבל זה היה כל הך מזמן שאת הקטע הזה אני כנראה לא זוכר.. אני רק זוכר שממש בהתחלה אתה אמור למוא דלת ולצאת דרכה לחצר ואז אתה נפגש עם... קיצר אתה אמור למצוא דרך החוצה אם אני לא טועה במקום מצטער
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר בסוף לא התקנתי שום פאץ. וזה עובד ההרחבה. אבל הנה כנס לכאן http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=fear_update_engb_100-107_108.zip&ref=ps
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים אתה צריך לימצוא דלת מימה שאני זוכר ואתה צריך להרוג איזה 2 אנשים ואז אתה עובר מימה שזכור לי ..
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר אתה צריך לימצוא דלת מימה שאני זוכר ואתה צריך להרוג איזה 2 אנשים ואז אתה עובר מימה שזכור לי ..לא מצאתי שום דלת מוזר.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אם אני לא טועה יש שם מקום עם חושך מצריים !!ממש חושך (אם אני לא טועה..)ואתה צריך לגשש באפלה למצוא תא הדלת...בקיצור אם מצאת חדר ממש חשוך ונראה לך שאין שם כלום תחפש טוב את הדלת...בהצלחה
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר אם אני לא טועה יש שם מקום עם חושך מצריים !!ממש חושך (אם אני לא טועה..)ואתה צריך לגשש באפלה למצוא תא הדלת...בקיצור אם מצאת חדר ממש חשוך ונראה לך שאין שם כלום תחפש טוב את הדלת...בהצלחהשיחקתי שוב אין שום דלת אני אומר לך אין. יש את הדלת הגדולה שתראה בתמונה שאני ישלח זה איפה שהמדרגות ממש כאן אני מתחיל את השלב אבל היא לא נפתחת. ובשאר החדרים אין לא יודע מה לעשות אוףף .[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים ^^נתנו לך כבר את התשובה הכי טובה שאפשר.תחפש בגוגול fear+walkthroughאו במקום fear תרשום את השם של ההרחבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.