עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 74
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ערכתי..

בואנה איזה גרפיקה ואיזה פיזיקה מדהימה

בחיים שלי לא חיכיתי למשחק כמו שנאי מחכה לזה

ועוד עם המחשב החדש בכללללללל

ומה הקטע של ירושלים שם?

פורסם

מזאתאמרת מה הקטע של ירושלים?

המשחק יתרחש בעכו דמשק ירושלים ומחנה המתנקשים וכמובן האזור בין הערים (יש סיכוי שתצטרך לרכוב על סוס מעיר לעיר אז יש קצת שטח מחוץ לכל עיר)

פורסם
  • מחבר

לרכב על סוס זה מעניין, לראות את השקיעה מול העיניים, לחוש (עד כמה שאפשר דרך מחשב) את הרוח פוגעת בפנים, אבל זה כלום לעומת לרכב על סוס, כשרודפים אחריך :smile1:

פורסם

לרכב על סוס זה מעניין, לראות את השקיעה מול העיניים, לחוש (עד כמה שאפשר דרך מחשב) את הרוח פוגעת בפנים, אבל זה כלום לעומת לרכב על סוס, כשרודפים אחריך :smile1:

האמת סצינות הרדיפה הם לרוב ברגל אם אתה מגיע לסוס אתה דיי בורח מהעיר כבר...

(אבל יש קרבות מתי שאתה על סוס... שלעט)

פורסם

;D אני אשכרה עומד לקנות את המשחק הזה! ;D

אני מאוד אוהב את אוביסופט כי שמתי לב שבמהלך ה-5 שנים האחרונות כשיצא משחק שעיניין אותי הוא יצא לאור או הופק על ידם.

הייתי מכור קשות לטרילוגיה של נסיך פרס וטוב לדעת שחברי ההפקה מביאים לנו כותר חדש ומושקע.

ASSASSINS CREED

הוא בדיוק לטעמי, אוביסופט שוב מפציצה בכותר אקשן-הרפתקאה מעולה.

אני שמח שהגיבור הוא לא חזק כמו הנסיך, הוא יותר חלש ואנושי.

רק לדעת שאני עומד לשחק בערים העתיקות של ירושלים, עכו ודמסק לפי תרשימים מהעבר... מרשימים אותי בטירוף!

עלילה מבוססת על ארועי מסע הצלב השלישי בישראל משנת 1191, אקרובטיקה של "פרי-ראנינג", גראפיקה משוקעת ואקשן רענן הופכים אותו ל

EPIC TITEL!

AC-Altair.jpg

קראו עוד:

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed

http://assassinscreed.uk.ubi.com/

פורסם

נראה ממש טוב. :xyxthumbs:

הטריילר ב-DX10 או DX9 מה אתם אומרים?

פורסם

לפי איך שאני עקבת אחרי המשחק (לא מעט זמן...) ומתוך ידיעה שהמפתחת הי ubnisoft monntreal (מונטריאול נראה לי קנדה :nixweiss:).

שכידוע פיתחה את 3 משחקי הנסיך הפרסי (הריימקיים לא המקורי :nono:) וע"פ צפייה במס' סרטונים והבעיקר של משחקיות נראה לי שאפשר לומר שהמשחק יהיה מהנה ושונה- אמנם לא ממציא את ה"גלגל" מחדש אבל כמו שנאר אכן לוקח את כל הרכיבים הנכונים ורוקח תרכובת יצירתית משהו.

יש לזכור שלא ניתן לשפוט את המשחק ע"פ אותם טריילרים ו previews למיניהם לטוב ולרע (לטוב הוצגה רק ירושלים שהיא רק עיר אמת מתוך שלוש ולרע- לא חושב על משהו רציני..).

בקשר לקטע העתידני ניתן לראות בסרטוני משחקיות שהדמויות בנויות ממין מספרים דיגטלים או שמהו כזה(ע"ע מטריקס) ולפי דעתי הדבר מרמז משהו ןכמו שנאמר כאן גם השחקנית רמזה משהו לגבי הדבר(למרות ההכחשות הנמרצות של אנשי חברת ubi שטענו שגם העלילה הולכת לסחוף אותנו בניגוד לשאר ה- fps(בהנחה שניתן לקרוא לac - fps).

כנראה שבאת השוני של המשחק לעומת משחקי הנסיך הוא בשימת דגש מוגברת לחשיבה במהלך המשחק (כדוגמת sc רק בקטנה) אפשר לומר שרוב המשחקים החדשים שיוצאים/מפותחים כיום דורשים חשיבה מצד השחקן ולא run ' gun כנהוג בעבר(על המגמה הזו יעידו graw crysis bioshock Kane & Lynch: Dead Men שאני די מחכה לו...ו r6vegas).

בנוגע ליובי ולטענות נגדה נראה לי די מוזר להאשים אותם בקפיטליסיות חזירית כדווגמת ea (למרות שגם זו מבינה את טעויתיה ומס' בכירים בחברה אפילו דיברו על-כך ולראיה spore army of two ועוד כמה בדרך) ועוד אחרי שהחברה הפיצה את Beyond Good & Evil החדשני וחוצמזזה מי אמר שלפתח משחקי המשך זה דבר רע תחשוב על העולם ללא mgs אמנם אינני משווה בין המשחקים באיכות אבל בכ"ז דוגמה לא רעה, מה עוד שלפתח משחק המשך הרבה יותר קל מבחינה טכנולוגית ובצדה גם רווח כלכלי רב יותר- הרי הכול מוכן(עולם מנוע דמויות ועוד) חוץ מהעלילה ולכן אם יש דרישה וכל עוד משחקי ההמשך לא מזלזלים בקליינטים(השחקנים) אין סיבה לא לרצות חהמשיך להינות

עכשיו שמתי לב ב gs שיובי החליטה לפתח אצמעית את ההמשך ל-farcry ומי עם לא הסניף במונטריאול יבצע את המשימה המורכבת ולבסוף כנראה שהדבר אכן מוציא אותי אידוט מכל העסק האמור לעיל... (אבל לכו תדעו תמיד תהיו אופטימים)

אשמח לשמוע תגובות..

עריכה 1 ראיתי שדובר על כך לאלטיר לא יהיו את היכולות של הנסיך ומן הסתם לא יתחיל להתעופף על אנשים מה ששוב אומר צריך תכנון ושכל.

עריכה 2 גם לא יובי סופט כמו לכולם היו חרא משחקים (tmnt,: Blazing Angels: Squadrons of WWII ועוד).

פורסם

שמדברים על הובי הרבה מדברים על סדרות בעבר בעיקר

וסדרות בודדות שעדיין טובות אבל אם תבדקו את החברה בשנים האחרונות תיראו

שבשנים האחרונות היא פיתחה הרבה פורטים דפוקים והרבה משחקי זבל

לדוגמה אף אחד לא מדבר על רימן בשנים האחרונות -מעניין למה?...

גם הנסיך הפרסי כמו שאמרתי הראשון היה חדשני מאוד אבל האחרים יצאו כל שנה אחרי בערך

וזה מובן מאוד כלכלי והיא לא החברה היחידה שעושה את זה

אבל עדיין זה אחת הסדרות החזקות שלה ואחת הדרכים המצוינות להרוס סידרה מבחינת איכות זה להוציא כותר שנה אחרי שנה

בעניין המשחק יש הרבה היפ אבל כרגע כמו שאמרתי לא ראיתי אף דבר באמת חדשני

יכול להיות שאני לא צודק והמשחק יצא מצוין אבל כרגע במשחקי מחשב ביוסוק ניראה לי כיפי בהרבה

פורסם

ידוע שאתה מתחיל את המשחק חסר יכולות ונשקים אבל אתה משיג עוד ועוד ככל שאתה מתקדם במשחק

ובנתיים לא אמרו שזהDX10 וכבר אנחנו דיי קרובים לתאריך השקה אז אני מניח שזה DX9...

אוקי עכשיו בנוגע ל"לא ממציא את הגלגל" ודברים כאלה

1.אל תקשיבו לקרירין לעולם בנוגע לחדשנות וגיימפלי

כמו שאל תקשיבו ליורי בנוגע לאיזה חברה יותר טובה....

ככה זה קרירין הוא פאנבוי מסוג אחר אבל עדיין פאנבוי כבד

2.מה הוא כן מחדש?

א.תנועה חופשית (לאיפה שאתה רוצה להגיע אתה יכול להגיע)

ב.מערכת הקרבות הנחמדה שמתבססת בצורה כבדה על קאוטרים ולא על התקפות

ג.סושיאל בלנדינג (אל תזיינו את השכל.... אין משחק שעושה את זה במיוחד לא בצורה דינאמית כל כך)

ד.מכשולים דינאמים (קהל למשל) ולא אין את זה במשחקים אחרים לא בצורה הזאת בכל מקרה

ה.AI ייחודי לכל NPC (מה שניסו לעשות בOBLIVION ולא עשו בגלל חוסר בכוח עיבוד)

מה שגם נחמד זה החוסר במקש קפיצה מה שמוריד את מחסום היכולת ונותן לך להגיע לכל מקום שאתה רוצה בלי להתבסס על היכולת שלך

פורסם
  • מחבר

אולי כי זה משחק לילדים קטנים...?

בנוגע לפוסט הארוך קודם של Zomero, ה-FPS הכי חזק מבחינת עלילה שאי פעם נתקלתי בו זה MAFIA, הוא היה די מהפכני מבחינה גראפית, אבל מה שהיה חזק בו, מלבד פס קול מעולה (נשכרה פילהרמונית שלמה רק בשבילו, ושומעים את זה במשחק), זה העלילה המאוד מאוד מרגשת, חזקה, אנושית...

פורסם

יכול להיות שאני לא צודק והמשחק יצא מצוין אבל כרגע במשחקי מחשב ביוסוק ניראה לי כיפי בהרבה - בוא באמת נקווה..

פורסם
1.אל תקשיבו לקרירין לעולם בנוגע לחדשנות וגיימפלי

בו ניראה

אמרתי שהWII ימכור הרבה לפני ההשקה

צדקתי?-כן

אמרתי שלPS3 יהיו בעיות בגלל המחיר והקושי בפיתוח משחקים לCELL

צדקתי?-כן

אמרתי של360 יש בעית חומרה סידרתית האם צדקתי? כן

עכשיו בו ניראה

א.תנועה חופשית (לאיפה שאתה רוצה להגיע אתה יכול להגיע)

את סדרת Sly 3 אתה מכיר? ואני בטוח שיש עוד משחקים שנותנים חופש כזה בסביבה תלת מימדית

ב.מערכת הקרבות הנחמדה שמתבססת בצורה כבדה על קאוטרים ולא על התקפות

יצא לי ליראות הרבה מערכות קרבות שונות -ולא תמיד מערכת חדשה מוצלחת

המערכת של GOW היתה מעולה וניראה אם Assassin's Creed יציג מערכת אפילו קרובה לזה

כי מהטרילר המערכת ניראת מעיפת

.סושיאל בלנדינג (אל תזיינו את השכל.... אין משחק שעושה את זה במיוחד לא בצורה דינאמית כל כך)

אני מעריך שאתה מיתכוון לישתלבות בקהל

ניתן לך את זה אבל איך זה בכלל עוזר לכיף במשחק?

מכשולים דינאמים (קהל למשל) ולא אין את זה במשחקים אחרים לא בצורה הזאת בכל מקרה

בטח שיש את זה במשחקים כמו הסנדק\GTA\ואחרים

פה זה רק מורכב יותר זה הכל

.AI ייחודי לכל NPC (מה שניסו לעשות בOBLIVION ולא עשו בגלל חוסר בכוח עיבוד)

יש הרבה משחקים אם AI מטומטם שיוצאים מאוד טובים

סדרת זלדה לדוגמה אף פעם לא היתה טובה בAI אבל אתה מוזמן ליראות ביקורות ונתוני מכירות ולהבין לבד שזה סידרה מצוינת

ככה שאני לא בונה על AI שיעשה תמשחק טוב כי AI חכם לפעמים דווקה יכול להרוס משחקים מסוימים

כי הוא הורס חווית ארקיד שנחוצה למשחקים מסוימים וAssassin's לא ניראה כמו משחק סימולטור שיצדיק AI חכם מידי

פורסם

שמדברים על הובי הרבה מדברים על סדרות בעבר בעיקר

וסדרות בודדות שעדיין טובות אבל אם תבדקו את החברה בשנים האחרונות תיראו

שבשנים האחרונות היא פיתחה הרבה פורטים דפוקים והרבה משחקי זבל

גם הנסיך הפרסי כמו שאמרתי הראשון היה חדשני מאוד אבל האחרים יצאו כל שנה אחרי בערך

וזה מובן מאוד כלכלי והיא לא החברה היחידה שעושה את זה

אבל עדיין זה אחת הסדרות החזקות שלה ואחת הדרכים המצוינות להרוס סידרה מבחינת איכות זה להוציא כותר שנה אחרי שנה

בעניין המשחק יש הרבה היפ אבל כרגע כמו שאמרתי לא ראיתי אף דבר באמת חדשני

יכול להיות שאני לא צודק והמשחק יצא מצוין אבל כרגע במשחקי מחשב ביוסוק ניראה לי כיפי בהרבה

קרירין, יש בעיה בגישה שלך למשחקים העתידיים לצאת. הבעיה אצלך היא שאתה מייד מבטל משחק רק מפני שהוא לא חדשני מספיק וזו טעות.

ישנם משחקים כדוגמת Assasin's Creed שייעודם הוא בהחלט לא להמציא שום גלגל חדש. למה הכוונה?

שים לב כל אלמנט ייחודי לכאורה למשחק אתה מיד מזכיר משחק אחר שכבר הכיל אותו. כך אתה כבר מבטל חלק נכבד מהמשחק בלי להתחשב בעובדה שלא ראית את כל האלמנטים ביחד באף משחק עד כה. אז נכון, הקהל הדינאמי כבר היה ב GTA, האקרובטיקה והטיפוסים כבר היו בנסיך הפרסי וכו', אבל השילוב של כולם יחדיו הוא מה שנותן את הייחודיות למשחק ומספק חוויה חדשה. כן כן, חוויה חדשה.

ודבר נוסף - אל תזלזל בטכנולוגיה. השילוב המוצלח של כל האלמנטים הנ"ל תלוי מאוד בפיתוחים החדשים והליטושים של יוביסופט, שמתאפשרים בזכות הטכנולוגיה.

המשחק הזה לדעתי יהיה אחד מאותם משחקים שיהוו נקודת מפנה בתעשייה דווקא בגלל הפן הטכנולוגי שבו, שיפתח כיוונים חדשים של יצירתיות ויכולות פיתוח.

לסיכום, משחקים כמו Assasin's Creed לא נועדו לפתוח דף חדש, אלא נועדו לתפקיד חשוב לא פחות בתעשייה - להעפיל לשיאו של העידן הנוכחי, וכך לתת פתח לכמה וכמה דפים חדשים. ויש עוד רבים כמוהו בהסטוריית המשחקים שעשו דבר דומה ולמעשה מציגים את סופו או שיאו של עידן, במקום לפתוח עידן חדש.

הדוגמא הכי טובה - כל משחקי blizzard. אף אחד מהם לא משחק חדשני ומקורי, אבל בכל משחק שהם מוציאים הם לוקחים אלמנט מסויים או מספר אלמנטים ששולטים בתחום מסויים (כמו MMORPG) ומביאים אותם לשיאים חדשים (בזכות האומנות הייחודית שלהם, או בזכות העלילה, או בזכות הטכנולוגיה, או כולם ביחד). ולמרות שאף משחק שלהם לא חדשני, כמעט כל משחק שלהם יצר מהפיכה בעולם המשחקים.

פורסם

תיראו אני מאוד ביקורתי בנוגע למשחקים זה נכון

אבל אני ביקורתי בגלל שיצא לי לשחק בהרבה משחקים והביקורת שלי פונה לכל החברות

יש לי גם ביקורות שליליות למשחקי נינטנדו מסוימים

וכרגע יש לי ביקורת שלילית על גרנדיה 3 של סקוור איניקס למרות שגרנדיה 1 ו2 היו מהמשחקים

הטובים ביותר ששיחקתי

ולא אמרתי שAssassin's יצא גרוע

אני פשוט לא חושב שהוא יעמוד בהיפ המאוד גבוה שהציבו לו

וזה לא יהיה המשחק הראשון שלא יעמוד בהיפ הגבוהבמיקרה שזה יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים