עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה אני אגיד לכם? נדלקתי לאחרונה לגמרי על המשחק הזה, אני כמעט סופר את הימים עד שהוא יצא :smile1:

הקדמה למשחק : מדובר במשחק, קודם כל, מאותם היוצרים של הנסיך הפרסי, מ-SANDS OF TIME ועד ל-The two thrones, ולכן אנחנו יכולים לצפות להרבה אקרובטיקה, לשימוש נרחב בחרבות, ואולי אפילו בקצת כלי נשק מאולתרים (במילים אחרות, לזרוק כדים בכדי לזעזע את השריון הכבד של השומרים :smile1:). עוד אלמנט שאני מקווה שלקחו מהנסיך הפרסי זה המערכת החופשית יחסית שבא הנסיך היה זז, כלומר, ב-The TWO thrones מהגתי לקפץ מאויב לאויב, משסע את כולם עם חרב + גרזן (השילוב החביב עלי ;)) עד שכולם היו מתים, ואני מקווה שיעשו אפשרות כזו גם ב-Assassin's Creed.

כמובן שהמשחק לא יכיל אך ורק לחימה ואקרובטיקה, אלטאיר הוא הרי מתנקש ;D רוב הזמן נצטרך לשמור על שקט (מה שמזכיר קצת את THIEF), להשתלב בצורה מקצועית בהמון, לוודא שעיני השומרים לא יראו בנו חשודים, ואם יש רק אחד, טוב, אנחנו מתנקשים, אתם יודעים מה יבוא בהמשך ;)

האם קיים עוד מידע שאני פספסתי על המשחק ;)?

• תגובות 74
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מכיר משחקים בסגנון שהזכרת פה.. זה בסגנון טומבריידר החדש ? ממש התלהבתי ממנו..

פורסם

זה טומבריידר היטמן פרסי?

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי כמו שילוב מוצלח מאוד של כולם ;)

פורסם

אני יכול לספיילר קצת זה הופיע בראיונות אז זה אמיתי

1.בערך 10% מהמשחק יתרחש בעתיד

2. הקטע של המשחק הוא איך שהצאצאים של של אלטאיר מתנהגים בעולם המודרני

3. זאת ששיחקה את וורוניקה מרס תופיע במשחק (בקטע של העתיד)

מספרים-

10000 אנימציות לNPC

5000 אנימציות למתנקש

0 מקומות חסומים (אין קירות בלתי נראים ודברים כאלה... אם בן אנוש יכול להגיע לשמה אז גם אלטאיר יכול)

5 שנים פיתוח של המנוע בלבד

+

הדגמה של ירושלים+התנקשות מE3

לינקים-

חלק 1 http://www.gametrailers.com/player/21762.html

חלק 2 http://www.gametrailers.com/player/21778.html

פורסם

האם קיים עוד מידע שאני פספסתי על המשחק ;)?

שהוא יוצא בנובמבר.

פורסם
  • מחבר

יש !!! לא נשאר הרבה לחכות !!! :smile1: מה אתם אומרים? באיזה דמות חשובה מהמאה ה-12 נתנקש ;D?

פורסם

באבות אבותייך.

חוצמזה לא נראה לי שזה ירוץ על הענתיקה שלך - מומלץ שתתייעץ בפורום מפרטים לגבי מחשב חדש במקום הפיאסקו החשמלי שרכשת לאחרונה.

פורסם
  • מחבר

:lol:

מתגעגעים אלייך.

פורסם

זה רק אני או שבהדגמה של E3 הקהל ממש יורד על הבחורה שמציגה את המשחק?

פורסם

אחי נראה שאתה אמור לפתוח את הדיון אחריי שהמשחק יוצא

אני גולש בפורום, פתאום רואה את הדיון שלך. ישר רץ לאתר הטורנטים שלי. מחפש מחפש, לא מוצא כלום.

אז אני חוזר לכאן אני רואה שאתה פשוט משועמם =.=

פורסם

אני חושב שהרבה פה מיתלהבים מנתונים יבשים

אני דווקה לא חושב שהמשחק יעמוד בציפיות

כי מהסרטונים שהראו לא ראיתי אף דבר באמת חדש שלא היה במשחקים אחרים

אז נכון הפעם הגרפיקה\פיזיקה\AI יהיו יותר טובים

אבל עדיין זה ניראה 70% הנסיך הפרסי\20% JAK (סדרת משחקי פלטפורמות יתגנבות לPS2 ) ו10% GTA (הקהל שמגיב)

ומאוד יכול להיות שזה יצא נחמד רק אין לי צפיות באמת גדולות מהמשחק

פורסם
  • מחבר

גולם, לא נראה לך שאחרי שהם סיימו עם הנסיך הפרסי, הם קראו עליו קצת ביקורות, הסיקו מה היו הבעיות איתו, תיקנו אותן וכמובן הוסיפו כמה אלמנטים חדשים למשחק? (למשל, כל הקטע של ההתגנבות, בנסיך הפרסי היית הורג כל מי שהיה מתקרב מטר יותר מדי ;))

אחי נראה שאתה אמור לפתוח את הדיון אחריי שהמשחק יוצא

אני גולש בפורום, פתאום רואה את הדיון שלך. ישר רץ לאתר הטורנטים שלי. מחפש מחפש, לא מוצא כלום.

אז אני חוזר לכאן אני רואה שאתה פשוט משועמם =.=

אינני בקיא בהילכות פורום משחקים :-\

פורסם

גולם, לא נראה לך שאחרי שהם סיימו עם הנסיך הפרסי, הם קראו עליו קצת ביקורות, הסיקו מה היו הבעיות איתו, תיקנו אותן וכמובן הוסיפו כמה אלמנטים חדשים למשחק? (למשל, כל הקטע של ההתגנבות, בנשיא הפרסי היית הורג כל מי שהיה מתקרב מטר יותר מדי ;))אינני בקיא בהילכות פורום משחקים :-\

אחמדינג'אד?

פורסם

על הנייר נראה מעולה אבל עוד לא היה משחק אחד של UBISOFT שאהבתי ולא נראה לי שהמשחק הזה הולך לשנות את זה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים