עבור לתוכן

מבקש הסבר על המלצה למפרט שפורסמה באתר (מחיר 4500 ש"ח למשחקים)

Featured Replies

פורסם

היי,

חיפשתי מחשב למשחקים במחיר של 4500 ש"ח במדור מומלצים. ההמלצה היא למעבד AMD:

Amd Athlon64X2 (AM2) 4600/4800 2.4/2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 750

המחיר הוא 750 ש"ח. זה נראה לי קצת תמוה, מה גם שהלינק מפנה לביקורת די קוטלת למעבד הזה ביחס לאינטל ובכלל. והשאלה שלי, האם לא עדיף c2d e4300 על פני המעבד הנ"ל? הוא גם עולה 100 ש"ח פחות.

ועוד שאלה, האם אתם מניחים במדור מומלצים שרוכשים של מחשב חדש יבצעו OC מיד עם הקניה וכך בעצם אתם מחשבים כדאיות?

תודה, אופיר

פורסם

מה שרשום במדור מומלצים, קצת לא מעודכן, כי מחיר המעבד, ירד בצורה משמעותית, ל637 שקלים (Skypc).

AMD בכללי, מפגרים אחרי אינטל בטכנולוגיה, וAMD מוציאה מעבדים תמיד כחצי שנה אחרי INTEL , אבל עדיין, מבחינת תמחור המעבדים של AMD אז היא עדיפה במחירים. AMD מקווים שכך יצליחו ליטול את ההובלה מאינטל ע"י הורדות מחירים, אבל זה לא הולך להם כיאינטל בינתיים הולכת להוציא דגמים חדשים של מעבדים. אבל סך הכל, אתה זה שנהנה מההורדות מחירים של AMD, וזה לא אומר שהמוצרים שלהם רעים או משו כזה.

הc2d e4300 טוב יותר אם אתה מתכוון לבצע OC. וכמובן שהOC לא חייב להתבצע מיד עם הקנייה, אבל אם אתה מתכוון לבצע OC למעבד, אז כדאי לך לקחת אותו.

פורסם
  • מחבר

אבל גם בלי OC אינטל עדיפה (כך לפחות לי הביקורת על AMD).

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2893&p=10

וחוצמזה, אתה מדבר על תחרות מחירים.

ה Athlon 64 4600+ של AMD עולה 670 ש"ח

E4300 עולה 615 ש"ח ב KSP ת"א.

איפה פה התחרות ל AMD???

ללא OC מי עדיף?

אופיר

פורסם

דבר ראשון אל תיקח את KSP כמדד להשוואה. הם שמים מחירים נמוכים מאוד, אבל זה גם עולה לך באחריות עקומה ביותר, אם בכלל קיימת אחריות.

דבר שני, לוחות למעבדי INTEL יקרים במידה ניכרת מלוחות למעבדי AMD. ללא OC תקבל תפוקה רבה יותר ממעבדי AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים