עבור לתוכן

האם באמת משחקי מחשב הולכים לצאת פחות ופחות?

Featured Replies

פורסם

שלום!

עד לפנ כמה שעות, הייתי סגור על PS3.. אבל אחרי זה קראתי בביקורת שמבחינת ביצועים הוא לא משהו..האם זה נכון?

אם כן, אז חשבתי לקנות מחשב - אבל האם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב כמו ל PS ו XBOX ?

עוד שאלה - מה לדעתכם עדיף (למשחקים) מחשב(כ.מסך יהיה 8600GT או 7900GS ) או PS3 ?

פורסם

PS3 מכשיר לא רע בכלל - הבעיה המרכזית שלו כיום זה מחיר גבוה מאד וגם העובדה שעדיין לא יצאו משחקים שמצדיקים קנייה שלו..

לא הייתי ממליץ לך בשום אופן לקנות מכשיר PS3 מיבוא רשמי של ניופאן בגלל העובדה שהוא עולה כפול ממחיר שתשלם עליו בארה"ב..

ייצא לך אפילו יותר זול ב 1000 ש"ח לקנות מכשיר כזה באירופה בגרסא שתואמת את הגרסא של ניופאן (PAL) ואפילו תקבל שלט נוסף ושני משחקים מתנה..

וזה שפחות ופחות משחקים ייצאו על מחשב זה שטות. לא יודע מאיפה הבאת את זה..

תמיד יצאו משחקים למחשב. תמיד. גם עוד עשרות שנים ימשיכו לצאת.. דווקא בנתיים איפה שיצאו מעט משחקים בשנה שחלפה זה ל PS3.

פורסם

אם המחשב שאתה הולך לקנות יהיה אם כרטיס 8600? זה פשוט בדיחה עצובה (למשחקים כמובן).

לך על ה PS3 בלב שלם.

מחשב למשחקים ברמה סבירה זה או 1950 XT של ATI ( כמובן גם ה 2900 סבבה).

או 8800 של Nvidia

פורסם
  • מחבר

אבל הX1950 לא יתמוך בכל המשחקים החדשי םשיוצאים אוטוטו לא?

ול PS3 יצאו משחקים טובים? משחקים פעולה? פיפא ?

ומשהו חשוב - אם יש לי משחק של PS2 - הוא יכול לפעול על PS3 (דגם מארה"ב) ולשחק איתו ברשת ?

פורסם

ה-PC הוא כאן להישאר.

לא יעזור .

גם מיליון קונסולות שונות לא יחליפו את ה-PC

למי שחובב משחקי יריות מגוף ראשון אין תחליף לעכבר+מקלדת למשל.

החשיפה הכי גדולה למשחקים באינטרנט היא זו של PC-GAMES

חברות משחקים לא יוותרו על זה לעולם.

מחשב הוא כלי דינמי שניתן לשינוי/שידרוג בעיקר בתחום הגרפי.

קונסולה-לא.

מחשב מלבד משחקים מעניק גם מגוון אפשרויות נרחבות של אפליקציות (וידאו/אודיו/אינטרנט וכו וכו)

לגבי החשש שמשחקים יפתחתו עם הזמן,כנס לענינים בשני לינקים:

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221&page=0

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25632718

פורסם
  • מחבר

בקשר למקלדת ועכבר - ל PS3 אפשר לחבר לא? אז מה ההבדל למשל ב OVLIVION במחשב לבין OBLIVION ב PS3 עם מקלדת ועכבר?

פורסם

מחשב חזק למשחקים, חזק מאוד ועצבני מכל הבחינות שיתמודד עם כל משחק על מלוא הגרפיקה דורש השקטעה גבוהה מאוד שממש לא מצדיקה את זה, מחשב ממוצע ב3500 או 4000 שזה מה שהרוב קונים, יהיה בו כרטיס מסך די בינוני שיחזיק לשנה שנתיים כמובן שאם הזמן ערכו ירד בצורה משמעותית, קונסולה נשארת להרבה זמן וגם קל יותר לפתח משחקים לקונסולה מאשר למחשב בגלל חומרה אחידה, אבל לא נראה לי שהמחשב יעבור לסטטוס R.I.P זה ממש לא.

פורסם

למחשב תמיד יהיו יתרונות על הקונסולות השונות.

עד לא מזמן גם הכלים ל PC היו טובים יותר, היום הרבה מפתחים מעדיפים לעבוד עם הכלים של ה XBOX (לדוגמה RAVEN).

היום אפשר לקנות מחשב ב 4000 - 4500 שקל שיחזיק. תיראה את המפרט שלי, עלה לי 4000 שקל והדבר היחיד שדפוק בו זה הזיכרון וזה כי קניתי לפני הירידת מחירים.

צריך לזכור שקונסולה יוצאת כל כמה שנים ומחשבים מתחדשים כל הזמן מה שאומר שעוד שנה-שנתיים PC יהיה הרבה יותר טוב מ PS3 דבר שגורם לעצירה של הפיתוח כי אף חברת משחקים לא תוציא משחקים רק למחשב אז כולם יעבדו לפי היכולות של הקונסולות.

פורסם

אתה מדבר על מחשב ב 4000 היום אולי

אבל עוד שנה שה PS3 יעלה 2500 שקל נגיד וכל משחק שלו יעלה עדיין

300-400 שקל

ומחשב ב 4000-4500 יהיה עם כרטיס 8800 שיעלה באותו זמן 700 שקל אולי

ומשחקים למחשב לא עוברים את המאתיים שקל

בקיצור אין לזה סוף... אבל מה שכן עכשיו אולי PS3 יותר טוב מרוב המחשבים אבל עד שיצא PS4 נגיד יקח עוד 5 שנים אם אני לא טועה, עם שיפורים קטנים במחשב כמו תוספת RAM שעולה גרושים!! ושדרוג כרטיס מסך שמן הסתם כולם עושים כל הזמן, כמה זה כבר יעלה...2000 שקל?

יש לך מחשב שכופל את הקונסולות פי כמה..

כמו שמחשבים מלפני שנה וגם שנתיים טובים פי כמה מPS2 שנחשב סופר מיושן כיום...אם אתה חושב שזה לא יקרה לPS3 אז אתה טועה!

שנתיים של עבודה עם הקונסולה והמחשב יהיה כבר כמה רמות טובות מעל הקונסולות שלא לדבר על מחיר המשחקים הפשוט שערורייתי!!

פורסם

אומנם אני גיימר, אבל אני גם חושב בשיקול דעת ואני לא מעוניין להחליף כל שנה כרטיס מסך בעלות מעל 1000 ש"ח, את ה7600GT קניתי ב1220 לפני שנה וחודש ואני מתכוון להישאר איתו עוד שנה שנתיים, או עד שכבר באמת ידרשו DX10 כחובה.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז!!

אני גם לא מאלו שמחליפים כרטיס כל כמה חודשים..

אבל אני יודע שיש הרבה בפורום שכן עושים את זה וכן יש להם תקציב ממקור כזה או אחר להחליף רכיבים, וזה עוד יותר מחזק את העמדה, אם אתה רוצה להוציא עוד כמה אלפים על קונסולה חייתית כמו פוסי 3 אז תשדרג את המחשב שלך שאותו מחיר ויצא לך מחשב חזק פי כמה וכמה מהפוסי

שלא לדבר על המחיר של המשחקים שאני חייב להזכיר פה שוב!!! :bash:

אבל שוב אני מניח שמי שיש לו כסף לקנות קונסולה חדשה בטח יש לו תקציב גם לקנות משחקים ושלטים נוספים וכל האביזרים הנוספים של הקונסולה...

בלי להזכיר בכלל כמה המחשב יותר שימושי מקונסולה פי כמה :jump:

פורסם

השאלה היא למה לקנות PS3 שיש את XBOX360 במחיר הרבה יותר זול וגם ב XBOX אפשר לשחק עם משחקים פרוצים :s07: וזה הפעם הראשונה שאני באמת ממליץ על משהו של MS :bash:

בכל מקרה PC בחיים לא ימות כי הוא הרבה יותר שימושי, אפשר לעשות איתו כל מה שאפשר לעלות עם קונסולה והוא גם מאפשר עוד דברים חוץ ממשחקים כמו גלישה באינטרנט ושימוש ככלי מועיל בעבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים