עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על המפרט הבא(תקציב 5.5K)

Featured Replies

פורסם

היה לי תקציב 5500 ובסוף הבאתי מחשב חבל"ז עם מחיר נמוך ממה שחלמתי תנו חוות דעת(אם אתם מביאים לי מפרט אחר אז רק אינטל)

מעבד:E6600

לוח אם:gigabyte ga-p35c-ds3r

זיכרון-kingston 2gb dual channel 800ghz

כרטיס מסך-asus-geforce 8800 gts 320 mb

צורב:lgX18 rw

מארז:של חברה לא מוכרת-כולל ספק כוח 500 וואט

דיסק קשיח-160 gb sata 2

מערכת הפעלה-vista premium 64 bit

מחיר כולל-5000 ש"ח

מה אומרים? ??? אני פוחד שעשיתי עסקה לא טובה...

פורסם

בכמה אתה קונה כל רכיב?

אתה יכול לחכות עד ה22.7 עם הקנייה?

פורסם
  • מחבר

בכמה אתה קונה כל רכיב?

אתה יכול לחכות עד ה22.7 עם הקנייה?

אני אסביר לך אני קונה מחנות שמוכרת את המפרט הזה לפי מחיר ולא לפי רכיב ככה שאני לא יודע כמה שילמתי על כל אחד בנפרד...ובקשר ל-22.7 אני יודע שיוצאים מעבדים חדשים וזולים אבל עד שיצא את זה אצלו יקח עוד חודש ככה...ואין לי כוח לחכות עוד חודש-אלא אם העסקה לא טובה ולכן אני שואל...

פורסם

המחיר הכללי נראה בסדר הבעיה היא הספק והמארז הלא מוכרים שזו בעיה גדולה וגם אתה צריך צורב DVD.

דווקא הכניסה של המעבדים החדשים לא צפויה לקחת חודש בישראל אלא הרבה פחות. תראה עדיף לך הרבה יותר לחכות עם הקנייה עד לתאריכים האלו ואז לתת לנו לבנות עם מה שיהיה לך מפרט זה יצא משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

המחיר הכללי נראה בסדר הבעיה היא הספק והמארז הלא מוכרים שזו בעיה גדולה וגם אתה צריך צורב DVD.

דווקא הכניסה של המעבדים החדשים לא צפויה לקחת חודש בישראל אלא הרבה פחות. תראה עדיף לך הרבה יותר לחכות עם הקנייה עד לתאריכים האלו ואז לתת לנו לבנות עם מה שיהיה לך מפרט זה יצא משתלם יותר.

כן אני יודע שהמארז זה דיי בעיה אבל הסתכלתי עליו מבפנים ומבחוץ ויש לו דברים שאין באפולו(כמו מאוורר גם מקדימה וגם מאחורה 120mm)ובקיצור הוא דיי בסדר...הספק כוח אמור להספיק בהנחה שליברטי 400 מחזיק את זה יפה,לא?

בקשר לצורב...הוא דיוידי פשוט לא רשמתי חח...(אני אערוך)

התכוונתי לא עד שזה יגיע לארץ אלא יגיע לחנות שאני קונה בא הוא אמר שיקח להם שבועיים או שלוש או יותר...וראיתי שבסקייפיסי אותו מפרט עולה 6200...שזה הרבה יותר מידיי יקר בשבילי...אבל בקשר למפרט-הוא טוב למדיה סנטר ולמשחקים בינוניים-כבדים?והאם אני צריך קירור בנוסף לשני המאווררים או שלא?

פורסם

בקשר לספק

זה שהוא 500W לא אומר שהוא יותר טוב מ400W

הנצילות של ספקים שונים היא שונה ספק טוב נותן נצילות של כ80% ספק פחות טוב נותן כ60% [0.8*400=320 לעומת 500*0.6=300]

אבל זה פחות קריטי כמו הרכיבים מהם הספק מורכב. קבלים יותר איכותים מייצבי מתח איכותיים כלומר לא יתפצצו או התייבשו אחרי תקופה של שנה שנתיים [וזה קורה]

במקרה הטוב רק הספק ילך במקרה הרע ילכו איתו עוד דברים כמו כן חימום של המערכת.

גם ספקים איכותיים לא נקיים מתקלות אבל הסיכויים פחותים.

אני ממליץ על ספק לא ג'נרי אם נשאר לך תקציב לך על זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אבדוק את עניין הספק...אבל מישהו יכול לענות לי איך המפרט עצמו הוא טוב למשחקים בינוניים -כבדים ולסרטים?(בלי להתחשב בספק לרגע...)

פורסם

המפרט הוא טוב.. אם יש לך עוד 300 שקל בערך תעלה לכרטיס מסך של לידטק 640MB שמתמודד טוב יותר עם משחקים כבדים.

פורסם

אוקיי אני אבדוק את עניין הספק...אבל מישהו יכול לענות לי איך המפרט עצמו הוא טוב למשחקים בינוניים -כבדים ולסרטים?(בלי להתחשב בספק לרגע...)

כן רק תירד לזיכרון 2GB DDR2 667MHZ אם OC לא מתוכנן.

פורסם
  • מחבר

כן רק תירד לזיכרון 2GB DDR2 667MHZ אם OC לא מתוכנן.

אני מקבל את השידרוג ל800 חינם,לא שווה?

פורסם

תלוי מה המחיר של ה667 MHZ מאיפה שאתה קונה.

אבל אם חינם זה טוב :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים