עבור לתוכן

בניית מחשב לקולנוע ביתי לתכנים HD שאלה? עד 4000ש&q

Featured Replies

פורסם

מחשב שמתחבר למגבר לסאונד וישירות למקרן שתומך ב 1080i

1)מה עדיף כרטיס קול רציני או לוח אם רציני שהכרטיס קול שלו מספיק ? (חשבו לי שהסאונד יהיה צלולוחבל לי שהוא נהרס אני מעדיף שהקידוד יתבצע ע"י המגבר)

2)כרטיס מסך לצפיה בתכנים HD איזה כרטיס מסך מומלץ בכדי שהאיכות תהיה מקסימלית ? (בלי תשובות של 8800 ultra כי את זה אני יודע ... )

תודה רבה אני לא רוצה לרכוש ולהתחרט אח"כ אני בדיוק בבניה של המחשב במגבר יש לי כניסות אופטיות אין לי SPDIF

פורסם

2)כרטיס מסך לצפיה בתכנים HD איזה כרטיס מסך מומלץ בכדי שהאיכות תהיה מקסימלית ? (בלי תשובות של 8800 ultra כי את זה אני יודע ... )

דווקא לא, פה אני לא הייתי לוקח את ה-ULTRA, פה הייתי לוקח כרטיס הרבה יותר זול, למשל 8500GT, אפילו פאסיבי, אם חשוב לך שקט, כמו כן, אני ממליץ שתוסיף (על ידי כפתור ה"עריכה" של ההודעה הראשונה) תקציב גג ושימושים של המפרט לכותרת ;)

פורסם

מחשב HTPC יכול לעלות 3000 שקל, ויכול לעלות יותר מכפול מזה. שניהם יעשו את אותה עבודה פחות או יותר, השאלה היא מה יתלווה - כרטיס טלויזיה, מארז יקר יותר, מערך של יותר דיסקים קשיחים, קירור איכותי ושקט יותר וכן הלאה.

אם לא תיתן תקציב, לא יוכלו לעזור לך. ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב, או שהתרד ינעל.

פורסם

שלום

שאלה לי בנושא:

האם כרטיס מסך תומך HDTV משמעותו יכולת הקלטה, כמו כרטיס טלויזיה?

אם אפשר לקבל פירוט בנושא, על אופן תפקודו של כרטיס הטלויזיה, אשמח

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

שאלתי כבר כמה פעמים ולא עזרו לי יותר מידי

אני מחפש לבנות מחשב לצורכיי סרטים ומוזיקה בלבד אבל חשוב לי מאוד שיהיה מקצועי סאונד בלי פשרות ואיכות וידאו גבוה המחשב מתחבר למערכת סאונד ומקרן שעלתה לי 40000ש"ח

מה יש לי כבר : מארז גדול / ספק כוח / קירור למעבד / כונן קשיח

לא איכפת לי מרעש מאווררים המחשב יושב רחוק

משחקים לא מעניינים אותי יש לי XBOX 360 ואני מבסוט עליו :-)

ולמה כולם מליצים על מעבד של AMD למחשב כזה ולא על INTEL ? יש הבדל מסויים של AMD לגבי עיבוד סרטים וכו...????

פורסם

לא, אבל הם זולים בצורה משמעותית, ותכלס, ל-HTPC אתה לא צריך יותר ;)

פורסם
ציטוט של: victory ב אתמול בשעה 11:47:59

מה יש לי כבר : מארז גדול / ספק כוח / קירור למעבד / כונן קשיח

יעזור מאוד אם תפרט על כל אחד מהם.

www.skypc.co.il

סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר

¤760 ¤760 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box

¤404 ¤404 1 לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H

¤461 ¤461 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5

¤258 ¤258 1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2400PRO Sonic 256MB PCIe

¤190 ¤190 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD

¤454 ¤454 1 כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1

¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות

7 :פריטים

¤ 2,527 סכום כולל מע``מ

מעבד חזק מאוד, לוח אם מעולה, 2GB זיכורון כבסיס טוב, כרטיס מסך משתלם מאוד שעוזר למעבד להפחית עומס בעת הרצת תכני HD כבדים - יעיל מאוד, צורב איכותי וכרטיס קול מעולה. אין צורך להוציא יותר על חלקים טובים יותר כי מה שיש חזק והותר (הרבה יותר), אלה רק אולי על שידרוג למה שיש לך במקרה הצורך.

לגבי כרטיס קול, למרות שנוא מעולה ישנם כרטיס או שניים שעדיפים שלא קיימים בחנות וכדאי שתשקול קנייה שלהם בנפרד.

לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19038

מפרט שהבאתי לך אתמול בצהריים וממנו בחרת להתעלם.

חוץ מזה לשם מה לפתוח ת'רד חדש אם הקודם סה"כ באמצע העמוד השני...?

לגבי המעבד, כרגע אלה של AMD בטווח מחירים הזה נותנים יותר תמורה לכסף ומעבר לזה הלוחות שלהם עדיפים לשימושי HTPC כשמעבדי אינטל יש כרגע לוח אחד ראוי וגם הוא מאוד יקר בהשוואה לאלו של AMD.

פורסם
  • מחבר

למה ATI ןלא INVIDIA ?

לא עדיף מעבד של INTEL ?

ומה זה הלוח אם הזה אפשרי שם OC קליל?

פורסם

למה ATI ןלא INVIDIA ? כי גם ה-ATI תומך ברמת החומרה ב-HD

לא עדיף מעבד של INTEL ? זה לא משנה, גם ה-AMD יעשה את העבודה, אבל הוא יעשה את זה יותר בזול

ומה זה הלוח אם הזה אפשרי שם OC קליל? נדמה לי שכן אבל אני לא בטוח ב-100%

פורסם
  • מחבר

ככה אחרי הרבה חיפושים מצאתי מפרט נוח שיריץ לי סרטים HD בסבבה מה דעתכם מישהו?

ושאלה אחרונה יש לי קירור זלמן 9500 LED קיבלתי חדש מתנה אולי שווה לי לקחת מעבד 5000 או 5200 חלש יותר ולעשות לו OC ולכמה פוטנציאל אפשר להגיע שהמערכת תעבוד יציב ?

או להשאר עם הקיים במפרט שהבאתי ולעשות לו OC ולכמה אני יכול להגיע איתו (המחשב עובד 24 שעות 7 ימים בשבוע אז... שיהיה OC יציב )

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה כרטיס מסך עם 512MB זיכרון? הוא לא משתמש בכלל בזיכרון הזה, ולכן אתה סתם משלם על ההפרש מגרסאת 256MB, ולמה לוח אם ל-SLI? אתה לא מתכנן משחקים, וגם אם כן, SLI לא שווה ;)

פורסם
  • מחבר

1)הזיכרון בכרטיס לא יוריד מהעומס על המערכת ?

2)SLI עתידי עם כרטיס נוסף יכול להוסיף ליכולת צפיה בתכנים של HD ?

תקן אותי עם אני טועה .... ואם כן אז מה אתה ממליץ כי בעתיד הרחוק סביר להניח שכן אני יתקין ויסטה על המחשב

פורסם

לא.

ולא.

גרוע. גרוע. גרוע.

לוח אם מיותר לחלוטין כאמור. זיכרונות 800 יקרים ללא סיבה מובנת וכרטיס מסך לא משתלם.

ומה לגבי דיסק קשיח, צורב ומארז/ספק?

פורסם

1) לא

2) HELL NO

פורסם
  • מחבר

טוב בו נעשה סדר בדברים אחת ולתמיד בכדי שהטרד הזה לא יהפוך לניצחי ... :xyxthumbs:

יש לי ספק + מארז +כונן קשיח + צורבים +קירור למעבד

מה שאני צריך זה שידרוג מערכת :

1)לוח מאם

2)מעבד

3)כרטיס מסך

4)זכרונות

רשמתי בהתחלה ואני חוזר :

המחשב הולך להיות מחובר למגבר לכן חשוב לי סאונד איכותי ללא פשרות חובה יציאה אופטית עדיף מהלוח אם כי כרטיס קול זה עוד תיק

עיקר שימושי המחשב הם צפיה בסרטים HD 1080P שמיעת מוסיקה גלישה באינטרנט וקידוד מDVD לפורמטים שונים ....(משחקים ממש בקטנה ציינתי יש לי XBOX ואני מרוצה ממנו מאוד)

לא בא לי מערכת שתקרטע לי אז אני מוכן להשקיע תקציב גמיש הצבתי עד 4000 עם יהיה משמעותי עוד קצת אין לי בעיה להוסיף... מה עוד אתם צריכים לדעת בכדי לעזור לי

וזה לא מחשב HTPC זה מחשב סטנדרטי גדול כבד ומגושם ואני מבסוט עליו כי אני גר לבד והסלון ענק אז אין לי בעיה של רעש מאוררים או מקום לכן להתיחס לזה כמחשב רגיל לכל דבר עיצוב לא מעניין אותי אני הולך לעשות לו מודינג גם ככה ואני יעלה יותר מאוחר שאני יסיים את הפרוייקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים