עבור לתוכן

הורדות מחירים בקרוב? מישהוא כול לפרט ?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא?

בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

פורסם

יוצאים מעבדים חדשים שפשוט מוחקים כל כדאיות הקטנה שהייתה לקנות AMD בעבר.

יוצאים מספר דגמים לכל פלג השוק והם יתמכרו תחת הדגם 6X50.

יצא מעבד מאוד משתלם מדגם E6750 שמספר ביצועים הרבה יותר טובים מהE6600 ועולה כ1000 שח.

כמו כן מחיר הQ6600 ירד(כבר ירד)לרמה של 1500 שח.

פורסם

ולשוק הנמוך? כלומר מחשבים בתקציבים של 3000-4000 שקל? כי מעבדים ב1000 שקל זה קצת בעיה לבנות איתם מפרטי מחשב של 3000-4000, אז להם עדיין AMD תהיה המובילה בנתח שוק הזה?

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות מעבד בתקציב של 400-700 שקל האופציה הטובה ביותר תהיה AMD מעל 700 כבר לשיקולך אם INTEL

מחשבים למטרה של משחקים בתקציב 3000-4500 הכי משתלם AMD

פורסם

ולשוק הנמוך? כלומר מחשבים בתקציבים של 3000-4000 שקל? כי מעבדים ב1000 שקל זה קצת בעיה לבנות איתם מפרטי מחשב של 3000-4000, אז להם עדיין AMD תהיה המובילה בנתח שוק הזה?

תלוי בדגם הספציפי של המעבד שאתה חושב עליו.

זה גם תלוי(אפילו עוד יותר) האם אתה מתכוון לעשות עכשיו/בעתיד OC.

פורסם

לפעמים האקסטרה במחיר כן שווה את זה, ואני חושב שזה אחד מהמקרים האלה

הדרך שאני מסתכל על זה היא כזאת : למעבדים של אינטל יש מחיר אחיד לאורך תקופה של כמה חודשים

אפילו השנה אינטל הקדימה את ההוזלת מחירים ליולי (לא יודע ממתי, רק יודע שלפחות חודשיים לפי הזמן)

כלומר ההורדה הבאה במחירים סביר להניח, שלא רק שתהיה בתכנון המקורי, אולי גם מאוחר יותר

למה אני אומר את זה? כי תחשוב על זה בצורה הזאת, אתה קונה מעבד בדיוק אחרי ירידת מחירים של אינטל,

אתה מקבל מחשב שעד להורדת מחירים הבאה שומר על מחירו. חצי שנה תעבור והמעבד יעלה אותו דבר

זה כבר נשמע מעניין לא ?

וההוזלת מחירים של אינטל היא לא על המעבדים הכי יקרים שלה. למעשה היא מוציא את המעבדים מסדרת 50 הזו

כדי להחליף את הטכנולוגיה הישנה של באס 1066, ומוציאה 1333. הסיבה היחידה שהיא עושה את זה, כדברי פורומים בעולם

זה כדי לדחוף את הטכנולוגיה החדשה (לי אישית לא כל כך ברור מה אכפת לה בקטע של הבאס, אבל מילא)

המחיר מאוד אטרקטיבי.. E6550 לדעתי יצא כ 900 שקל. לא יכול להיות שזה משהו שידך לא משגת (ההפרש לעומת מעבד AMD)

השאלה היא רק אם זה שווה? התשובה שלי היא כן

פורסם

הכי משתלם הולך להיות הE6750.

הוא הרבה יותר חזק מה6600 וגם חזק מה 6700 ובכל זאת הרבה יותר זול כ1000 שח.

פורסם

גם E6550 חזק כמו E6600

למה אתה אומר ש E6750 כל כך חזק הרבה יותר אני לא יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים