עבור לתוכן

Oblivion וההרחבות שלו.

Featured Replies

פורסם

המטרה של המוד היא כשמו- "לעשות את זה יפה".

למשל יש את המוד שעושה את הדשא ריאליסטי יותר ומחליף את התבנית הפשוטה המקורית של הדשא של המשחק.

יש את המוד שמשנה את הירח ומחיה את הרקיע ע"י הוספת כוכבים מנצנצים בשמיים.

אם אני לא טועה אחד המודים משנה את הטקסטורות כך שתוכל לראות למרחק גדול יותר בלי להעמיס יותר על המחשב, כך שזה לא מתבט ב-FPS יותר נמוכים.

אחד המודים משנה את המפה למפה יותר נוחה מבין כמה אופציות שאתה יכול לבחור כשאתה מתקין את הקבצים.

וכך הלאה...

אין תוספות של שלבים או נשקים, אלא טקסטורות ומודים גרפיים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה G-MAN..

[=

פורסם

Wow!

מה אתה רציני זה עד כדי כך ארוך?

חחחח, עד שאני אשתחרר זה לא נראה לי יסתיים..

תוספות יש בהן נשקים חדשים?? אני בדיוק מתקין אותה.. :)

Shivering Islandsזה חתיכת תוספת עצבנית שאפשר פשוט...לתבוע בה מרוב תוכן...

זה עולם חדש ונפרד...

אישית הייתי ממליץ להתקין את הכל חוץ מSHIVERING ISLANDSS...אחרי שתתקדם מספיק במשחק המקורי+כל התוספות וKOTN אז תתקין את SI...

פורסם
  • מחבר

חח טוב כבר התקנתי את הכל אז לא נראה לי שעכשיו אני יוריד אותה...

גם איאפשר לשחק במשחק הזה יותר משעתיים שלוש ברצף, זה משגע את השכל במיוחד עם האוזניות.

יש לכם עוד איזשהו תוספת שכדאי לי להוריד ולנסות??

פורסם

אני אישית התחלתי להשתמש במוד של הNON PSYCHIC GUARDS...מוד שמוריד את "יכולת השמיעה" של השומרים.

אני משחק בתור גנב וASSASSIN, וזה ממש ממש משגע שהשומרים מסוגלים לשמוע כל צעקה של אזרח גם אם הוא ממוקם 5000000 קילומטר מכל שומר.

חח,אגב הנה אחת התמונות הקלאסיות של הרציחות שלי בלילות

:jump:

http://img216.imageshack.us/img216/7888/24lx5.jpg

24lx5.jpg

פורסם
  • מחבר

נחמד! איפה יש את המוד הזה?? גם אני כל הזמן פורץ לבתים ותופסים אותי השומרים ממרחקים ענקיים...

דרך אגב חחחחחח למה הבחורה מופשטת? ;D

פורסם

נחמד! איפה יש את המוד הזה?? גם אני כל הזמן פורץ לבתים ותופסים אותי השומרים ממרחקים ענקיים...

דרך אגב חחחחחח למה הבחורה מופשטת? ;D

תחשוב שעד עכשיו שיחקתי בלי המוד

זה מומחיות לדעת להתגנב לכל מקום מבלי להתפס,ואני מומחה בזה ;D

נראה לי רוקנתי כל חנות בIMPERIAL CITY...פשוט כל החנויות ריקות מכל ציוד ששווה משהו... :D

בכל מקרה, למה היא מופשטת? זה מה שקורה כשאין חברה :-X

[סתם, סתם.... :xyxthumbs:]

פורסם
  • מחבר

חחחח ;D

עוד שאלה רק, שאתה גונב מחנויות דברים יקרים, הם לא מתחדשים??

אחרי כמה ימים לא יתווסף לחנויות האלו ציוד חדש/טוב יותר?

כי איפה אני יכול למצוא את כל הנשקים המיוחדים האלו? ראיתי מלא חרבות מזכוכית וזה...נראה מדליק לגמרי.

פורסם

בשביל זה יש קווסטים ובשביל זה יש אויבים שצריך להרוג..

מחנויות אפשר לגנוב דברים נדירים,אבל קשה למצוא כאלה..

השיא שלי היה להתגנב עמוק לתוך הארמון באחת מהערים[לא זוכר איזו] ונכנסתי לחדר שינה של המלך...היה שם טבעת ממש ממש יקרה ונדירה.

בכל מקרה-בנוגע לציוד- הציוד בחנויות לא מתחדש...זה מטומטם,אבל ככה זה...הציוד כן מתחדש רק על המוכרים עצמם [כלומר-מה שאתה קונה מהם...הם מחליפים גם את הציוד לדברים טובים יותר עם הדרגה שלך]

דרך אגב-ככל שאתה עולה בדרגות ככה הציוד שהאויבים מפילים נהיה טוב יותר...

דרך אגב 2- אם אתה לא יודע [כי הרבה NOOBS במשחק לא יודעים את זה],אם אתה לוחץ על CTRL אתה נכנס למצב STEALTH שמאפשר לך להתגנב...במצב הזה תהיה עין במרכז המסך,ואם העין היא חצי שקופה,סימן שאף אחד לא הבחין בך...אם היא מלאה [כלומר-לא שקופה],אז מישהו הבחין בך...

פורסם

המשחק הזה בסיגנון של CABAL/טורפ באטלס למי שמכיר..

או שזה לא משהו בסיגנון בכלל

כי ראיתי פה קווסטים וכאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים