עבור לתוכן

נתקעתי בOverlord :|

Featured Replies

פורסם

אני לא מוצא את הגובלינים האדומים! הגעתי למקום שככל הנראה אני אמור למצוא אותם, אבל אין לי מושג מה לעשות שם... זו נראית לי הSpree Castle.

מישהו עבר את הקטע הזה ומצא את המשרתים/גובלינים האדומים האלו?

פורסם

תחזור לנקיק - שם ייתחבא שדון אחד

חוצמזה הם מופיעים עם חץ משימה מעליהם

פורסם

אתה צריך את הגובלינים האדומים כדי לעבור שם.

לך לאזור של ההוביטים, תיכנס לבית הראשי שלהם, תסיים אותו ואז כשתצא תוכל ללכת לחצר ותראה שם חגיגה עם הוביט שמן, תמשיך משם ותמצא אותם.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אבל הצלחתי למצוא אותם :]

ההסבר של Shilki הוא הנכון, ובאמת ככה מצאתי אותם (אמנם ראיתי את ההודעה שלך מאוחר יותר, אבל עדיין תודה).

אממ.. עכשיו אני תקוע בשלב אחר :)

איפה אני מוצא את הכחולים?

אני צריך אותם כדי לעשות כמה משימות, וכשאני מגיע לחלק בו אני מפוצץ שורש כלשהו (איפה שיש הרבה קשתים, וכמה שוורים גדולים), אני צריך לסובב גלגל אדום, ואז אני מקבל משהו... שחכתי מה, או תוספת מנה או קסם מגן...

קיצר, שם הגובלין שמתקשר איתי דיבר איתי על המשרתים הכחולים ועל זה שאני צריך אותם כי הם יודעים לשחות. הבעיה שאני לא יודע איפה למצוא אותם.

פורסם

תודה על העזרה, אבל הצלחתי למצוא אותם :]

ההסבר של Shilki הוא הנכון, ובאמת ככה מצאתי אותם (אמנם ראיתי את ההודעה שלך מאוחר יותר, אבל עדיין תודה).

אממ.. עכשיו אני תקוע בשלב אחר :)

איפה אני מוצא את הכחולים?

אני צריך אותם כדי לעשות כמה משימות, וכשאני מגיע לחלק בו אני מפוצץ שורש כלשהו (איפה שיש הרבה קשתים, וכמה שוורים גדולים), אני צריך לסובב גלגל אדום, ואז אני מקבל משהו... שחכתי מה, או תוספת מנה או קסם מגן...

קיצר, שם הגובלין שמתקשר איתי דיבר איתי על המשרתים הכחולים ועל זה שאני צריך אותם כי הם יודעים לשחות. הבעיה שאני לא יודע איפה למצוא אותם.

אתה צריך למצוא קודם את הירוקים שנמצאים ביער המכושף.. כי סביב המערה שלהם יש את הגז או רעל.. ואז הירוקים מורידים את זה ואז אתה יכול לעבור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים