עבור לתוכן

בעלי ATI RADEON X1950PRO שחוו בעיות מוזרות ופתרו אותן, בבקשה עזרו לשאר בזה!

Featured Replies

פורסם

אני עוקב בדאגה אחרי השרשור הודעות הזה כי אני מתכוון לרכוש כרטיס כזה. לכן גלשתי ל-ATI ומצאתי "חומר מענין" בנושא.

הנה לינק עם RELEASE NOTES לגירסה האחרונה של ATI CATALYST. הגעתי לזה מהאתר של ATI ולינק לגירסה 7.7. הגירסה שוחררה ב-19 ליולי כך שקרוב לוודאי שרוב המשתמשים עוד לא עידכנו אותה.

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

בדף הזה, למעלה יש קישור ל- RELEASE NOTES ושם אפשר לראות רשימה של בעיות הידועות ל-ATI ובעיקר את רשימת הפתרונות שמצאו.

נראה שבגירסה הזאת הם פתרו לא מעט בעיות שאם הבנתי נכון, תוארו במספר מקומות בפורום.

פרט לתיקוני באגים הקשורים ב-AA הם גם הפעילו בחומרה החדשה שלהם (2400-2900) פיצ'רים שלא הופעלו עד עתה והמאפשרים AA וביצועים באופן כללי משופרים בהרבה. מדובר על כ-10% שיפור ביצועים, מה ש"עלול" להשוות אותם למתחרה.

אתה רוצה לומר שAA והצלליות לא עובדות חלק כמו שצריך כי ככה הם עשו את הכרטיסים שלהם? ורק עכשיו בסידרה החדשה הם שיפרו? . אני ואורן שלחנו להם את הבעיה הזאת עם תמונות הם בקשר איתנו נראה מה יהיה.

• תגובות 77
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לצטט ולתרגם אותם, הם מודעים לבעיות תחת מע' הפעלה וויסטה ו-XP והם גם מפרטים את הפתרונות שמצאו בגירסה החדשה כמו לדוגמא:

DOOM3 - הבהוב בזמן העלאת המשחק לא קורה יותר וגם בעיית AA בתנאי הגדרות מסוימים נפתרה.

LOST PLANET - היתה גלישת זיכרון/מריחה שנפתרה וכו' וכו'.

אם לתמצת, נראה לי שעיקר המאמץ שלהם מתמקד בפתרון בעיות בסדרות 2400-2900 ועבור הסדרות הישנות יותר, בעיקר במע' הפעלה וויסטה.

עבור בעלי כרטיסים מסדרות 2XXX, הגירסה הזאת אמורה לעשות הבדל משמעותי ביותר לביצועים כך שממש חובה להוריד אותה. (יש לעשות REBOOT אחרי התקנה בכל מקרה...)

פורסם

אם לצטט ולתרגם אותם, הם מודעים לבעיות תחת מע' הפעלה וויסטה ו-XP והם גם מפרטים את הפתרונות שמצאו בגירסה החדשה כמו לדוגמא:

DOOM3 - הבהוב בזמן העלאת המשחק לא קורה יותר וגם בעיית AA בתנאי הגדרות מסוימים נפתרה.

LOST PLANET - היתה גלישת זיכרון/מריחה שנפתרה וכו' וכו'.

אם לתמצת, נראה לי שעיקר המאמץ שלהם מתמקד בפתרון בעיות בסדרות 2400-2900 ועבור הסדרות הישנות יותר, בעיקר במע' הפעלה וויסטה.

עבור בעלי כרטיסים מסדרות 2XXX, הגירסה הזאת אמורה לעשות הבדל משמעותי ביותר לביצועים כך שממש חובה להוריד אותה. (יש לעשות REBOOT אחרי התקנה בכל מקרה...)

. ומה זה REBOOT ?

פורסם

זה כמו RESTART

callMeAl, קרעת אותי עם ה"עלול" :lol:

פורסם

REBOOT-ריסט

פורסם

זה כמו RESTART

callMeAl, קרעת אותי עם ה"עלול" :lol:

;) "עלול" כי הפרש המחירים הוא כזה שעלול לגרום לסימפטומים לא נעימים כמו :kopfpatsch: או :pissed: למי שכבר קנה 8800GTX.

אני לא אוהד של חברה זאת או אחרת, אבל ברור לי שעם קרוב ל-100M טרנזיסטורים יותר ב-GPU של ATI, יש פונקציות שאנשי התוכנה עוד לא הכניסו לדרייברים.

מי שמוכן לתפקד כשפן נסיונות לעוד וורסיה או שתיים, יכול להרוויח לדעתי מרכישה של ה-2900 בתנאי שספק הכח שלו מסתדר עם צרכן רעב כל כך.

פורסם

נו מה אתם גנוביםן ? :\

בדיוק אני מתכוון לקנות את ה X1950XT 256mb

אני מקווה ששם אין בעיות :s05:

פורסם

נו מה אתם גנוביםן ? :\

בדיוק אני מתכוון לקנות את ה X1950XT 256mb

אני מקווה ששם אין בעיות :s05:

תעשה מה שנראה לך אחי נכון שהX1950 XT שווה וגם 1100 שח. קח את הסיכון יכול להיות יהיה הכל טוב.

פורסם

לי אין בעיות ברוך השם חוץ ממשהו שמטריד אותי ב-Lost Planet:

אני מקבל Snow 21 ו-Cave 13 בהגדרות הבאות:

All Set max+18X HQAF NO AA

1280X960

זה טוב? מה התוצאות שלכם כי נראה לי אני מקבל חרא תוצאות בגלל שיש לי חרא של חרא מעבד...

פורסם

למעט ה Jaggies בהם אני מבחין בצלליות של האובייקטים/דמויות (לא באובייקטים עצמם/דמויות), אשר אינם תלויים כלל ב A.A של הכרטיס, אין לי שום תלונות.

עושה רושם שה A.A לא חל על ה Shadows, צריך בהזדמנות לקחת איזה כרטיס מבוסס Nvidia ולבדוק את הסרט.

הכרטיס שלי כרגע - X1950Pro 256Mbz0rz

פורסם
  • מחבר

לי אין בעיות ברוך השם חוץ ממשהו שמטריד אותי ב-Lost Planet:

אני מקבל Snow 21 ו-Cave 13 בהגדרות הבאות:

All Set max+18X HQAF NO AA

1280X960

זה טוב? מה התוצאות שלכם כי נראה לי אני מקבל חרא תוצאות בגלל שיש לי חרא של חרא מעבד...

קודם כל המעבד שלך חרא בחרא של החרא, עכשיו הגזמת נורא בהגדרות בבקשה את הAF תוריד ל4 ותריץ הכל על MEDIUM ותראה מה הולך, אל תשכח שהמשחק הזה קודד בצורה מחפירה מאוד מאוד מאוד ככה שהביצועים יהיו מאוד ירודים וגם המעבד שלך מאוד חלש.

פורסם

תודה!!! :yelclap: אבל הכרטיס, הכרטיס הזה פשוטפצצה באמת אני מרוצה עד הגג! ;D

Ati-AMD באש ובמים!

פורסם

תודה!!! :yelclap: אבל הכרטיס, הכרטיס הזה פשוטפצצה באמת אני מרוצה עד הגג! ;D

Ati-AMD באש ובמים!

חחחחחח . מתערב איתך שAA אצלך לא חלק וגם צלליות. אני מוכן להתערב כמה כסף שאתה רוצה.

פורסם

תעזוב אותו (ואת כל השאר).

אתה לא עוזר לאף אחד.

פורסם

תעזוב אותו (ואת כל השאר).

אתה לא עוזר לאף אחד.

מה הבעיות שלך? מה אתה מקבל כסף מATI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים