פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יש את battlefield 3 שאמור לצאת במחצית שנייה של 08שזה עוד המון זמן ,עד אז התעשיה תדע עוד ים של כותרים.ובכל זאת ,אם יש לך מקור יהיה נחמד להתעדכן
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יעזור אם תכניס לפה את תוכן ההודעה שלך במקום שדנית יאלץ לעשות את כל הטבלה מחדש הוא כבר שלח לי בפרטי, אל תדאג לי (נחמד מצידך) בכל מקרה אפשר ללחוץ על ציטוט ומקבלים את הקוד של הטבלה כמו שהוא.. ולמה אתה שם (Gbe) שם את השורה הלבנה הראשונה הזאת שם? בדקתי ולא מצאתי שום הבדל בין אם היא שמה או לא.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר בכל מקרה אפשר ללחוץ על ציטוט ומקבלים את הקוד של הטבלה כמו שהוא..ולמה אתה שם (Gbe) שם את השורה הלבנה הראשונה הזאת שם? בדקתי ולא מצאתי שום הבדל בין אם היא שמה או לא.תנסה ליצור טבלה של 3 שורות, כל שורה עם 2 עמודות.שורה a היא הארוכה ביותרb בינוניתc הכי קצרה.אם תיצור את הטבלה ש a היא העליונה, ו b ו c מתחתיה (לא משנה באיזה סדר), גודל העמודות של b ו c יקבע לפי גודל העמודות של a.אם תיצור טבלה ש b היא העליונה, מתחתיה a, והכי למטה c, אז b תתנהג לפי גודל העמודות שמתאים לטקסט שלה, a תתנהג לפי גודל עמודות שמתאים לטקסט שלה - כלומר שונה מ b, כי צריך יותר מקום, ו c תתנהג לפי גודל העמודות של a.מסקנה, צריך לשים את השורה הכי ארוכה בהתחלה, כדי שגודל העמודות יהיה קבוע לכל אורך הטבלה...
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מנהלים - מצטער על הספאם, הודעה אחרונה שלי.תנסה ליצור טבלה של 3 שורות, כל שורה עם 2 עמודות.שורה a היא הארוכה ביותרb בינוניתc הכי קצרה.אם תיצור את הטבלה ש a היא העליונה, ו b ו c מתחתיה (לא משנה באיזה סדר), גודל העמודות של b ו c יקבע לפי גודל העמודות של a.אם תיצור טבלה ש b היא העליונה, מתחתיה a, והכי למטה c, אז b תתנהג לפי גודל העמודות שמתאים לטקסט שלה, a תתנהג לפי גודל עמודות שמתאים לטקסט שלה - כלומר שונה מ b, כי צריך יותר מקום, ו c תתנהג לפי גודל העמודות של a.מסקנה, צריך לשים את השורה הכי ארוכה בהתחלה, כדי שגודל העמודות יהיה קבוע לכל אורך הטבלה...עשיתי מה שאמרת וזה נראה בסדר (רוחב העמודות זהה) בשני הדפדפנים (FF ו IE7י):[table][tr][td]aaa[/td][td]aaa[/td][/tr][tr][td]bb[/td][td]bb[/td][/tr][tr][td]c[/td][td]c[/td][/tr][/table]__[table][tr][td]bb[/td][td]bb[/td][/tr][tr][td]aaa[/td][td]aaa[/td][/tr][tr][td]c[/td][td]c[/td][/tr][/table]בכל מקרה, אתה יכול במקום לשים את השם הכי ארוך פשוט לשים הרבה (_) שיספיקו לכל מקרה..[br]פורסם בתאריך: 11.10.2007 בשעה 12:36:17ככה זה נראה אצלי לפחות:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.