פורסם 2007 ביולי 1618 שנים שלום,יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון.ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65.מה לעשות ?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר שאלה טובה...האמת שאני לא יודע איך האוורור, רק מחר אני אדע ( רק מחר יהיה לי זמן לפתוח את המחשב ולראות מה קורה בפנים )אני לא יודע אם זו הטמפ' של המעבד או הליבה, מה שאני יכול להגיד זה שתוכנת PC Probe 2 של Asus מסמנת את הטמפ' ב - CPU, כלומרמעבד לדעתי.הטמפ' נעה כל הזמן בין 59 מעלות ל - 65. לפי האתר של אינטל, כל טמפ מעל 61.4 היא מעל למקסימום, כלומר חריגה.אולי חשוב לציין שהטמפ' של לוח האם תקינה ועומדת על 35 מעלות.מישהו מכיר פעולה בשם QFAN ? יש לי את זה בתוכנה הנ"ל, לפי מיטב הבנתי התוכנה יכולה להגביל את טמפ' המעבד, כנראה על ידיהפתחת העומס עליו והאטת המחשב. זה כדאי כפתרון זמני ?כל העניין מאכזב, ציפיתי מהמעבד הזה, שעלה לי בזמנו הרבה כסף, שלא יתחמם כל כך, אף פעם לא היו לי בעיות כאלה עם מעבדיפנטיום או סלרון.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר עדכון, נפתרה הבעיה פתחתי את המארז וגיליתי שהשכבה בין המאוורר של המעבד למעבד עצמו, מלאה אבק, שמונע מהרוח של המאוורר להגיע אליו, ניקיתי את האבק והטמפ' צנחה מ - 65 מעלות ל - 49.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.