עבור לתוכן

BROTHERS IN ARMS: HH - סרטוני משחק בHD . הביעו את דעתכם..

Featured Replies

פורסם

הורדתי מ GAME-TRAILERS שלושה סרטוני GAMEPLAY של המשחק היפה הזה וזה פשוט נראה מעולה !

לכל מי שלא ראה את זה.. או שראה את זה באיכות מעאפנה , ממליץ לכם להוריד, לצפות וכמובן להביע דעה כאן -

http://www.gametrailers.com/game/2577.html

אני אישית ממש אהבתי שם המון אלמנטים. לדוגמא כשרואים במקומות מסויימים את הדמות צד שלישי כשמציצים מעבר לפינות וכדומה.. אהבתי את הקטע שהם עברו לשיטת COD-2 שאומרת שאם נפגעת תפוס מכסה וחכה שיחזור הכח. אהבתי כמובן את הגרפיקה המעולה של המשחק ואת האפקטים המעולים שהם הכניסו שם כמו הפיצוצים וכשזורקים רימון.. אהבתי את הקטע שאי אפשר לתפוס מכסה מאחורי גדר מעץ כי היא פשוט מתפרקת שיורים עליה (בצורה מאד מרשימה אגב..)

בקיצור , תצפו ותביעו דעות!

*להוריד את שלושת ה WALKTHROUGH של המשחק ב HD ולצפות לפי הסדר מהראשון לאחרון.

פורסם

פצצה מתי המשחק הזה יוצא? גם מתי שיורים עליך עף דם למסך חחחחחח זה נכנס חזק הדברים האלה במשחקים.

פורסם

וואלה נראה בן זונה !!

פורסם

כן גם המשחקים הקודמים היו מעולים.

הוא יוצא למחשב נכון ?

פורסם

למחשב לps3 ול xbox360

לפי האתר של הטריילר

פורסם

נראה ממש טוב :xyxthumbs:

מקווה שעוד משחקים יאמצו את המעבר מגוף ראשון לשלישי

כמו שהסתבר כהצלחה בריינבוסיקס-ווגאס

זה פשוט מציאותי ויפה יותר.

למרות הגיימפליי המרשים אני חושב שמשחקי מלחמה צריכים להיות מגוונים יותר ולהניח לרגע למלחמת העולם ה-II

או בכלל מלחמות היסטוריות מדי.

חלאס כבר,כמה אפשר להרוג את הגרמנים האלה :lol:

קחו את COD4 לפי הטריילר (שנראה מאוד מרשים) הם עברו כבר למאה ה-21

הגרפיקה הרבה פחות ציורית,ריאליסטית ביותר.

התגובות של האויבים ממש נראות אמיתיות .פשוט מטורף.

כנ"ל הנשקים,אין סוף לסוגי הנשק שאפשר להכניס למשחק כזה,לעומת נשקים של שנות ה-40 :-\

את אחים לנשק 1 מאוד מאוד אהבתי.

את השני פחות כי הוא לא חידש דבר.

מקווה שהשלישי יהיה הרבה יותר מרענן.

פורסם

נראה ממש טוב :xyxthumbs:

מקווה שעוד משחקים יאמצו את המעבר מגוף ראשון לשלישי

כמו שהסתבר כהצלחה בריינבוסיקס-ווגאס

זה פשוט מציאותי ויפה יותר.

למרות הגיימפליי המרשים אני חושב שמשחקי מלחמה צריכים להיות מגוונים יותר ולהניח לרגע למלחמת העולם ה-II

או בכלל מלחמות היסטוריות מדי.

חלאס כבר,כמה אפשר להרוג את הגרמנים האלה :lol:

קחו את COD4 לפי הטריילר (שנראה מאוד מרשים) הם עברו כבר למאה ה-21

הגרפיקה הרבה פחות ציורית,ריאליסטית ביותר.

התגובות של האויבים ממש נראות אמיתיות .פשוט מטורף.

כנ"ל הנשקים,אין סוף לסוגי הנשק שאפשר להכניס למשחק כזה,לעומת נשקים של שנות ה-40 :-\

את אחים לנשק 1 מאוד מאוד אהבתי.

את השני פחות כי הוא לא חידש דבר.

מקווה שהשלישי יהיה הרבה יותר מרענן.

ואם שלוש זה אותו משחק בדיוק כמו הקודמים? :errrr: :errrr: ???

פורסם

שמע עדיין יש פצעים מהגרמנים האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: . צריך לכסאח להם תצורה :pissed:

פורסם

להפך אני חושב שצריך להמשיך עם מלחמה"ע השניה ואם לא מוצא חן בעיניך יש מלא משחקים של לוחמה מודרנית.

לדעתי IW עשו טעות עם COD 4, אין לי בעיה שיוציאו משחק לוחמה מודרני, אבל לא על חשבון הסדרה של מלחמת העולם השניה.

ז"א יכלו לקרוא לו רק Modern Warefare או משהו אחר אבל שימשיכו עם COD של מלחמה"ע השניה

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הקטע שהוא מוריד שם את ההוא עם ה MG-42 במגדל.. חזק! ועוד אחרי זה מוודא עליו הריגה.. :lol:

בהחלט מיצו את עצמם משחקי WWII אבל אפשר תמיד לחדש עוד ועוד לגבי משחקיות וגרפיקה ופיסיקה משופרים בהחלט מעבירים מחדש את החוויה..

סדרת BROTHERS IN ARMS הוכיחה לי בעצם שאפשר לשנות כיוון במשחקי WWII FPS ועדיין לגרום לי הנאה מכל דקה..

פורסם

wow!!!1

נראה מעולה!!

פורסם
  • מחבר

הקטע עם הגדר מעץ שנשברת בדיוק איפה שיורים עליה ממש יפה .. כבר לא בלעדי רק ל CRYSIS..

מה שנראה שנשאר בדיוק אותו דבר משני הקודמים אליו זה שהוא מאד לינארי בהתקדמות בשלב.. ותכל'ס - הגרמנים פה פשוט נותנים לך להרוג אותם בקלות ולא חושבים יותר מידי על מחסות ועל ירי מאסיבי עליך ועל הצוות..

אני מאד מקווה שמדובר בהדגמה ברמה של VERY EASY או משהו כי הרמה כאן היא פשוט בדיחה..

נ.ב - לא גורם לכם לפעמים לתהות למה לעזאזל בכלל הגרמנים פתאום מגיעים משום מקום ומסתתרים להם מאחורי מחסות ? הרי אין בזה שום הגיון מציאותי..

אם אתם יודעים שיש קרב ושיש אויב שמגיע אליכם לא נראה לכם יותר הגיוני להשכיב מארב בשקט ולחכות שהאויב יגיע ולחסל אותו בקלות ? במקום זה הם פתאום צצים משום מקום, רצים להסתתר מאחורי מחסה ומחכים שצוות האוייב יגיע לירות בהם.. מוזר..

פורסם

וואו נראה מדהים! זה יוצא ב DX10?

פורסם

הקטע עם הגדר מעץ שנשברת בדיוק איפה שיורים עליה ממש יפה .. כבר לא בלעדי רק ל CRYSIS..

מה שנראה שנשאר בדיוק אותו דבר משני הקודמים אליו זה שהוא מאד לינארי בהתקדמות בשלב.. ותכל'ס - הגרמנים פה פשוט נותנים לך להרוג אותם בקלות ולא חושבים יותר מידי על מחסות ועל ירי מאסיבי עליך ועל הצוות..

אני מאד מקווה שמדובר בהדגמה ברמה של VERY EASY או משהו כי הרמה כאן היא פשוט בדיחה..

נ.ב - לא גורם לכם לפעמים לתהות למה לעזאזל בכלל הגרמנים פתאום מגיעים משום מקום ומסתתרים להם מאחורי מחסות ? הרי אין בזה שום הגיון מציאותי..

אם אתם יודעים שיש קרב ושיש אויב שמגיע אליכם לא נראה לכם יותר הגיוני להשכיב מארב בשקט ולחכות שהאויב יגיע ולחסל אותו בקלות ? במקום זה הם פתאום צצים משום מקום, רצים להסתתר מאחורי מחסה ומחכים שצוות האוייב יגיע לירות בהם.. מוזר..

חחחחחח מה אתה רוצה אחי אין משחקים מושלמים אולי בשנת 2030 יהיה מושלם חחחח עם גרפיקה מציאותית רק שאז אנחנו נהיה קצת זקנים :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים