פורסם 2002 בינואר 1323 שנים תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אז מה הבעיה אני עולה בעבודה מדיסק אחד ל2.5 מערכות הפעלה (את הלינוקס אני לא מחשיב כי זה ניסוי בשבילי)מה גם שיש לי עוד 5 כונני רשת שתופסים לי אותיות כמו משוגעים ואי אפשר להסתדר איתם תראה את התמונה ותביןהתמונה שונתה על מנת למנוע אאוטינג
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר אז מה הבעיה אני עולה בעבודה מדיסק אחד ל2.5 מערכות הפעלה (את הלינוקס אני לא מחשיב כי זה ניסוי בשבילי)מה גם שיש לי עוד כונני רשת שתופסים לי אותיות כמו משוגעים ואי אפשר להסתדר איתם תראה את התמונה ותביןההריסק הקטן הוא בשביל דברים של דוס.להעביר קבצים מהלפטופ.ככה שאני צריך לעשות BOOT כל פעם מאחד אחר..מה קשור פה הכונני רשת?!?
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים תלמד פטנט באסוסבזמן העליה קצת לאחר ספירת הזיכרון תלחץ פעם אחת בלבד על ה ESCיעלה לך מסך של בחירת אמצעי BOOTבחר את המתאים וסע לשלום.הכונני רשת פשוט משגעים אותך כי הם 5 עם אותיות שונות שמשגעות את הסדר בשבילי
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר תלמד פטנט באסוסבזמן העליה קצת לאחר ספירת הזיכרון תלחץ פעם אחת בלבד על ה ESCיעלה לך מסך של בחירת אמצעי BOOTבחר את המתאים וסע לשלום.הכונני רשת פשוט משגעים אותך כי הם 5 עם אותיות שונות שמשגעות את הסדר בשבילימכיר.....אבל מה זה קשור לאיך לסדר את הכוננים!?!?!?
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים טוב תקשיב טובאם הבקר הנוסף הוא פרומיס ATA 100 ומאפשר בוט תשים עליו את הפריטים הבאים2 דיסקים קשיחים על אותו הליין ואת הDVD על הבקר הראשי של הלוח שים את הצורב בפריימרי ועל הסקנדרי שים את הCD ככה תקבל את הדיסקים והDVD על הבקרים המהיריםאת הCD והצורב אחד על כל ערוץ - מעולה לצריבה את הDVD על כבל נפרד מה HDS מעולה לRIPכל זאת בתנאי שהבקר הנוסף הוא פרומיס שמהיר יותר על PCI מאשר בלוחאם לא תהפוך את סדר הבקרים אבל לא את הקונפיגרציה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.