עבור לתוכן

ספק האינטרנט מגביל אותי בהורדות :pissed:

Featured Replies

פורסם

משהו מוזר קורה עם האינטרנט שלי..

הביטורנט והאימיול לא עוברים את ה15-20 ק"ב בהורדה והעלאה, גם לקבצים עם הרבה מקורות וברגע שאחת התוכנות האלו מופעלות, האינטרנט שלי עושה טובה שהוא בכלל זז.

הורדות דרך הדפדפן הרבה יותר מהירות (120 ק"ב) אבל כשמורידים 2-3 הורדות המהירות יורדת לחצי.

מה עושים? איזה ספק ותשתית עדיפים?

נמאס לי כבר לשלם על תשתית שמגבילה אותי

ד"א אני מחובר ל-012 בתשתית ADSL דרך יס-בזק ובחבילה של 1.5 מגה.

פורסם

בזמן האחרון 012 מפשלים חזק... הבעיה זה שאני לא יכול לעבוד בגלל ההתחייבות וגם אחרי זה ההורים שלי רוצים לשמור את התיבת אימייל אז אני לא יודע אם יש אפשרות לשמור רק את התיבה (אם כן אז אני רק בשניה לבב"ל)

פורסם

מפשלים ועוד איך. אני מנוי של 012 6 שנים לפחות, ומעולם המצב לא היה כ"כ עגום.

נראה לי שמאז שהם הכניסו את הטלפון של ה-072, מלא לקוחות נהרו אליהם והם איבדו את הגאווה שלהם "מקום ראשון ברוחב פס פר לקוח". עכשיו הם בצרות ולא עומדים בעומס. כמובן שהלקוחות סובלים. לכן עוד מעט לא אהיה לקוח שלהם יותר.

פורסם
  • מחבר

איזה ספק ייתן יותר תמורה ל $$ ?

אני בעקרון התחייבתי אליהם היום אבל לאור התקופה האחרונה אני רוצה לבטל ושידחפו את החבילות שלהם.. קצב העלאה שלי עומד על 15 ק"ב מקס'

וההורדה בביטורנט לא עוברת גם את ה15-20 ק"ב במקרה הטוב.

ד"א איזה תשתית עדיפה? ADSL או כבלים?

פורסם

כרגע בזק בינ"ל (014) נראים כמו הספק הנורמלי היחיד.

לגבי תשתית - היו כבר דיונים פה על זה, וזה תלוי בכל מיני גורמים (כמו אזור מגורים). בסופו של דבר שניהם אמורים להיות בסדר.

פורסם
  • מחבר

OK הבנתי...

ממש תופסים את הלקוח בביצים עם האינטרנט אה? - עליתי היום ל2.5 מגה והייתי צריך לאשר את זה ב-יס, רק שהם רוצים עוד 40 ש"ח לחודש.

בסוף הצלחתי לבטל את החבילה של ה2.5 ונעבור בהקדם לבזק בינלאומי.

פורסם

התשתית בד"כ עולה יותר מהספק, זה נכון.

פורסם
  • מחבר

באיזשהו שלב הסכמתי לשלם והם אמרו שאני פשוט לא יכול, כי אז הם צריכים לבטל את העיסקה שלי

ולעשות אחת חדשה, דבר שיחייב אותי בקנס של 400 ש"ח על ביטול עיסקה (כדי לעשות עיסקה חדשה מהיר יותר) :kopfpatsch:

בקיצור כמו שזה נראה עכשיו, הטורנטים יורדים על 5 ק"ב.. ואני מעדיף לסבול את זה בשקט לבינתיים ולא לשלם עוד סכום גדול על כלום.

שנת 2007, אינטרנט מהיר, ואני מוריד במהירות שהייתי מוריד לפני 10 שנים בחיבור DIAL-UP. עצוב.

פורסם

אני מוריד בראפיד שייר- זה העתיד..

אני גם ב012 ודווקא לי יש 1.5 ואני מוריד כאילו יש לי 2.5 (אני משלם פחות ממה שאני אמור- מוריד על 320 במקום 185)

פורסם
  • מחבר

זה לא האתר שמעלים אליו קבצים ואז כולם יכולים להוריד?

אם כן איך אתה מוצא את כל ההורדות שאתה רוצה, יש אתר עם אינדקס או משהו?

פורסם

^ יש פורומים ואינדקסים, ובשבילי זה לא העתיד - זה ההווה.

וסתם שאלה, אתה משתמש בראוטר? (אם כן, פתחת פורטים?)

פורסם

אז העתיד זה הורדה בלי הגבלה?? ובחינם??

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אפשר לקבל התייחסות לפורומים עם קישורים כאלו לראפיד שייר (בפרטי)?

ולא אני לא משתמש בראוטר, רק בפיירוול של חלונות XP אז לא נראה לי שצריך לפתוח פורטים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים