עבור לתוכן

קיבלתי את המחשב החדש, 9.5K, איך אני בודק את תקינ&#14

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, אם זה לא מתאים לפה, בבקשה תנעלו/תעבירו לפורום המתאים.

אז ככה, סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי, שהורכב על פי ההמלצות שלכם, אשמח אם תגידו לי האם יש בדיקות כלשהן שצריך לעשות, ודברים בסגנון הזה.

אז ככה, זה המפרט:

Intel E6600

Gigabyte 965P DS3

eVGA 8800GTS 640MB Superclocked

WD 250GB 2500AAKS 16MB Buffer

Nzxt Lexa

Enermax 400W Liberty

G Skill 2GB Kit 800Mhz-הדגם עם ה HK בסוף.

H30N

Logitech G5

Logitech Media KeyBoard Elite

Altec ATP3

Dell 2007WFP

תודה מראש!

פורסם

היתי בודק שהחלקים שהזמנת אכן הגיעו אלייך ואת זה אתה עושה ע"י Everest (תחפש בגוגל ותוריד)

כעיקרון אם אין בעיות מיוחדות אני לא רואה סיבה להריץ בדיקה כזו או אחרת למעבד או לזכרונות,מה גם שברוב החנויות הנורמאליות (אם לא כולן) מבצעים בדיקות מאמץ לזכרונות ולמעבד לפני שאתה מקבל את המחשב.

פורסם

כמה עלה?

פורסם

מחשב מעולה, אפשר לבדוק כמו שדור אמר, ובעיקרון אתה יכול גם לפתוח את המארז ולקרוא את המדבקות שעל החלקים ולוודא שכולם זה מה שהזמנת, בד"כ זה לא בעיה.

פורסם
  • מחבר

היתי בודק שהחלקים שהזמנת אכן הגיעו אלייך ואת זה אתה עושה ע"י Everest (תחפש בגוגל ותוריד)

כעיקרון אם אין בעיות מיוחדות אני לא רואה סיבה להריץ בדיקה כזו או אחרת למעבד או לזכרונות,מה גם שברוב החנויות הנורמאליות (אם לא כולן) מבצעים בדיקות מאמץ לזכרונות ולמעבד לפני שאתה מקבל את המחשב.

ממ אוקיי אני באמת אבדוק.

ותודה על העזרה!

עוד שאלה אחת קטנה, אני יכול לבצע לכרטיס מסך עוד OC, אחרי שכבר עשו לו במפעל?

כמה עלה?

9500+-

מחשב מעולה, אפשר לבדוק כמו שדור אמר, ובעיקרון אתה יכול גם לפתוח את המארז ולקרוא את המדבקות שעל החלקים ולוודא שכולם זה מה שהזמנת, בד"כ זה לא בעיה.

תודה רבה.

פורסם

תוסיף את המחיר שלו לכותרת כמתבקש מהחוקים. "קיבלתי את המחשב החדש, 9.5K, איך אני בודק את תקינות המערכת?".

אחרת התרד ינעל.

פורסם
  • מחבר

תוסיף את המחיר שלו לכותרת כמתבקש מהחוקים. "קיבלתי את המחשב החדש, 9.5K, איך אני בודק את תקינות המערכת?".

אחרת התרד ינעל.

ממ ענו לי על שאלותיי כבר.

אשמח אם תסגור את הנושא, ורק בשביל הסמליות, הכנסתי את התקציב לכותרת..

פורסם

חבל היית מחכה כמה ימים וקונה את מעבד מרובע הליבה Quadro

ה-ר-ב-ה יותר משתלם, מעבד דור חדש דבר אחר לגמרי, והיה עולה לך כולה 200 שקל יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים