עבור לתוכן

רוצה דעה לגבי מעבר מבזק בינלאומי לנטוויז'ן

Featured Replies

פורסם

מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל.

קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק.

האם כדאי לי לעבור?

האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות?

כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה?

כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא.

אשמח לתשובה

בתודה מראש

אלעד

פורסם

כן, NETVISION מגבילה מהירות תעבורה בתוכנות שיתוף.

כן, יש להם הגבלה של עד 5 גיגה בחודש והם (להבדיל מספקים אחרים) אוכפים אותה, כלומר עשויים לנתק לקוחות שמורידים יותר.

שלא תחשוב אפילו על NETVISION ובעצם על אף ספק אחר היום (אחרי שגם 012 התחילו עם הבעיות וההגבלות).

אבל, ספר לבזק בינ"ל על ההצעה של NETVISION, תגיד שאתה שוקל ברצינות לעבור, ואולי יורידו לך מחיר. 60 ש"ח זה הבדל משמעותי.

פורסם

אל תעשה את הטעות הזאת!!! :nono:

אני ההפך ממך, רוצה לעבור מנטויז'ן לבזק בינלאומי (והמחיר זה לא הסיבה העיקרית, זה רק בונוס)

פורסם

חח אני חיפשתי רק תמבצעים של "השתחררות מהתחייבות" או כמה חודשים חינם כדי לעבור לבזק"ב עוד לפני שההתחייבות לנטויז'ן נגמרת ולא לשלם כפול...

ואתה מחפש לעבור לנטויז'ן...אל תעשה את זה...זה סיוט שלא נגמר

עזוב את ההגבלת ההורדה...זה שטויות וכמעט לא אוכפים את זה...הייתי מוריד בשנה האחרונה (מלפני חודש) בממוצע בחודש 40 ג'יגה, כלומר היה חודשים שהייתי מוריד 10 והיה חודשים שהייתי מוריד 80 ויותר ולא שילמתי שקל יותר...שרציתי להתנתק שזה היה כמעט לפני שנה וחצי דיברתי על ההגבלה בגלוי עם נציגה והיא אמרה שהיא יודעת והיא רואה על המחשב כמה אני מוריד והחוק הזה נועד בעיקר בשביל להרתיע..(בסוף התחייבתי מחדש שעל זה אני מצטער אבל העיקר עכשיו אני בבזק"ב :) )

אז בקיצור זה לא ההגבלת הורדה רק...זה גם מהירויות הורדה מחו"ל מהורדות ישירות, לפעמים גם מהורדות מביטורנט\אימיול

לא יודע אם אתה משחק או לא אבל בנטויז'ן משחקי רשת בשרת כלשהוא או חיבור ישיר שמחוץ לישראל, פשוט שכח מזה זה לא קיים

מפינגים של 300-400 עם Timeoutים כל 5-10 פינגים עברתי לפינג יציב של 80-140

כמובן שבכל אלה מדובר על אירופה וארה"ב..

פורסם

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :s07: :s07: :s07:

אל תעשה את הטעות הזו.

אתה תקלל את היום שהתחברת אליהם!

ראה הוזהרת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים