עבור לתוכן

משהו גורם לי לצאוור בקבוק רציני ביותר עם ה8800GTS 320 החדש שלי..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ויסטה זאת מחלה, תבדוק את המערכת שלך על XP.

להתחיל להתקין עכשיו XP רק בשביל הבדיקה זה לא כולכך סימפטי וכיף..

פורסם

ל - NVIDIA יש בעיות עם הדרייברים לויסטה ובאופן כללי לא מומלץ לשחק על ויסטה בינתיים.

פורסם

המפרט מופיע בצד..

אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק..

משהו כאן לא הגיוני בכלל..

כל הדרייברים מעודכנים.

1. DIRT דורש מעבד מאוד חזק ,יש לי מעבד 4300 1.8GHZ וללא OC ל3GHZ המשחק לא רץ טוב בXP.

2.כמו שאמרו ובדקתי זאת, בוויסטה המשחק רץ גרוע.

3. מכיוון שהבעיה לא בכרטיס אתה יכול חופשי להעלות רזולוציה ולהוריד אפקטים שמעמיסים על המעבד לLOW כמו "קהל" Folige (קובע כמה עשבים יהיו בצדדי המסלול) ואת אפקט הרוח לבטל, לא פוגע רציני בגרפיקה או בחווית המשחק.

פורסם

לי יש את ה320MB ועם DIRT והוא פועל בסדר על הגדרות ULTRA ברזולוציה של 1280x1024.

ממוצע הFPS הוא 25-30... גם במירוצים עמוסים... אבל למשחקי מירוצים זה בסדר לשחק בFPS כזה.

וredread, הדבר היחיד שמומלץ לך לעשות זה לחסוך כסף ולקנות מעבד חדש. תקנה את ה4600 או את הC2D, הם לא כל כך יקרים עכשיו.

פורסם

להתחיל להתקין עכשיו XP רק בשביל הבדיקה זה לא כולכך סימפטי וכיף..

לפני שאתה נכנס לסרט, תבדוק את המערכת שלך על משחקים אחרים עם מנוע נורמלי יותר.

Dirt וגם Lost planet הם מסוג המשחקים שעדיף לשחק בקונסולות, על המחשבים הכי חזקים הם רצים רע.

BTW: המעבד שלך בסדר גמור! לי יש את 3800 x2 ועדיין סוחב משחקים לא רע בכלל.

פורסם

תוצאה 6624

מוזר יש לי אותו מפרט כמו שלך וקיבלתי8200 הכי גבוה אז כנראה יש בעיה אצלך תבדוק ותלך לחנות

רק שלך יש את המעבד על סוקט 939

פורסם

המפרט מופיע בצד..

אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק..

משהו כאן לא הגיוני בכלל..

כל הדרייברים מעודכנים.

?

כמה E6300 טוב יותר מהמעבד שלך אם בכלל? הגיוני שזה מה שעושה את ההבדל? כי יש לי פחות RAM, אותו כרטיס מסך אבל מריץ ב1024X768 הכל על HIGH כולל AAX4 במשחק, יש לי 40FPS ורק לעיתים רחוקות זה נכנס לאיזור ה25FPS בזמן מירוצים עם יריבים שאני נוהג להמנע מהם כי הם לא כיפיים כמו מירוצי ראלי.

פורסם
  • מחבר

ממוצע הFPS הוא 25-30... גם במירוצים עמוסים... אבל למשחקי מירוצים זה בסדר לשחק בFPS כזה.

וredread, הדבר היחיד שמומלץ לך לעשות זה לחסוך כסף ולקנות מעבד חדש. תקנה את ה4600 או את הC2D, הם לא כל כך יקרים עכשיו.

ה27 FPS שכתבתי היה במרוץ יחיד... לא בדקתי אבל אני משאר שבמרוץ עם עוד 8 מכוניות המצב היה הרבה הרבה יותר גרוע כי כמו שאמרתי גם לפני זה בעיות האיטיות נגרמות במרוצים העמוסים..[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 19:40:11

להחליף עכשיו מעבד+לוח אם נראה לי חתיכת הוצאה.. ולא בטוח שיהיה נכון לעשות את זה עכשיו בכלל..

בזמן הקרוב מאוד אפילו יצאו סידרה של מעבדים חדשים של אינטל ושל AMD..

פורסם

ובפעם הבאה תשתמש בעריכה במקום לשלוח שתי הודעות רצופות זה אסור.

אתה מאד קרוב לקבלת אזהרה ונעילת הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים