פורסם 2007 ביולי 1418 שנים זהו מוד חביב מאוד ודי ישן ל HL2 המפתחים בעצם פיתחו מוד שהוא בעצם התשובה לשאלה מה היה קורה לו HL2 היה נמשך.(לפני האפיזודה כמובן)הורדתי את המוד והוא ממש מגניב.הבעיה היא שדי בהתחלה אני אמור למצוא דרך לעבור איזה שער ואני לא מצליח,מישהו מכיר?ניסה?יודע?תודה
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מחבר בכבודhttp://halflife2.filefront.com/file/HalfLife_2_Coastline_to_Atmosphere_Single_Player_Mod;67463
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים אחרי משחק קצר, נתקעתי באותו מקום... בד"כ היתי קופץ ללמטה מעל השער, אבל כאן אני לא מצליח... יש פה מלא קירות בלתי נראים הקונסולה שלי נראית ככה: ] buddha Buddha Mode on... Saving game to SAVE\autosave.sav... ] noclip noclip ON ] noclip noclip OFF ] noclip noclip ON ] noclip noclip OFF ] noclip noclip ON ] noclip noclip OFF המשך יבוא... כל קפיצה אני נתקע בתוך קיר בלתי נראה... עריכה.. הלחתי.. לא סתם יש עמוד שתקוע באמצע.. כמה פעמים תתקע בתוכו, אבל בסוף תצליח לעלות על הגבעה הזאת... בהמשך יש מדרגות לרדת אל מאחורי הגדר/השער
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר אחלה .תודה. התקנתי עכשיו עוד MOD שנראה מגניב ונקרא ROCK24 מי שרוצה שיוריד פה: http://halflife2.filefront.com/news/Rock_24_Mod_Released;30335 ושוב אני תקוע הצלחתי להוריד את המסוק (תמונה 1 ) הגעתי למין תא עם סורגים כשאני רואה איך לוקח את הבחור עם מדי האסיר(תמונה 2) מהחלון יש את הרע שצולף בציפורים להנאתו (תמונה 3) אין לי נשקים בכלל,איך אני יוצא מהתא הזה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים אני רואה שאתה ממש דלוק על מודים לסורס עכשיו אז אם אתה רוצה יש אחד ממש טוב נחמד ויפה שנקרא dystopia
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מה אני צריך לעשות בשביל להתקין את כל המודים האלה ? ניסיתי להתקין את STEAM אבל התוכנה הזאת, לתדהמתי הרבה, עדיין מבגבגת כמו אני לא יודע מה. הייתי בטוח ש VALVE קצת יעבדו עליה. בכל מקרה, זה גרם לי לחבוט בשולחן בעצבנות ולטלטל את המחשב המסכן שלי שגם ככה כל יום עובר התעללויות סדרתיות ממני אז מה, אני צריך את HL2 המקורי שיהיה מותקן על STEAM ואז אפשר להתקין את המודים האלה? או שפשוט להתקין את STEAM בלי כלום, להעתיק את המוד ל STEAM ולהפעיל אותו דרך STEAM? או אולי אפשר בכלל ללא ה STEAM המעצבנת הזאת...
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים אם אין להם איזה INSTALLER שיתקין אותם, תכניס אותם לתיקיה Steam\steamapps\SourceMods
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים כן אבל האם אני בכלל צריך עוד משהו חוץ מה STEAM הזה שיהיה מותקן על ה STEAM? כמו HL2 למשל?
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר אני רואה שאתה ממש דלוק על מודים לסורס עכשיו אז אם אתה רוצה יש אחד ממש טוב נחמד ויפה שנקרא dystopia תודה,אוריד אותו עוד מעט. אני אוהב את המודים כי אני משוגע על המנוע של HL2 הוא פשוט גאוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.