עבור לתוכן

על איזה כרטיס מסך הייתם ממלצים לעריכת ווידיאו על מחשב חזק במיוחד.

Featured Replies

פורסם

ראשית שלום לכולם. שמי מישל דור, עיתונאי - שעושה המון עריכות וידיאו. יש לי מחשב חדש וחזק ואני שוקל איזה כרטיס מסך לשים בו.

במשך כל השנים הייתי נאמן ל- ATI ואני מעוניין להמשיך עם הקשר הזה.

יש לי לוח של ASUS עם כניסת PCIexpress ואני מחפש כרטיס עד כ 1000 שקלים, שיעניק לי תמונת וידיאו הכי טובה שיש, למשל לחומרים שאני דוגם מקלטות miniDV , וכן שאהנה לראות עליו סרטים.

הקולגות נתנו מלא תשובות והחלטתי לשאול אתכם. אני לא משחק כלל במשחקי מחשב , אבל מרנדר המון (אפילו שרוב העבודה נספגת על המעבד Quad החדש)

מישהו המליץ לי על HD 2600 Pro 256MB ואילו עמיתי הדגול שוקי גלילי אמר להוסיף 500 שקלים וללכת על משהו הרבה יותר איכותי.

לגבי Vivo אין צורך כי יש לי כרטיס טלוויזיה שעושה את העבודה, ואני כמעט שלא צופה בטלוויזיה בזכות יוזנט.

ו..אני שמח להכיר, למקום יש שם מצויין ואני מקווה שאמצא כאן תשובות.

פורסם

כרגע ATI לא מובילים בתחום כרטיסי המסך והם די בפיגור אחרי NVIDIA ....

אם התקציב שלך הוא 1000 ש''ח ולא יותר מזה הכרטיס הכי משתלם יהיה RADEON X1950PRO

אבל אם תוכל להתגמש ולעלות בתקציב אפשר להשיג את הNVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB בסביבות ה1650 ש''ח.

יכול להיות שיש עוד כמה כרטיסים מומלצים בתקציב.. אחכה לתגובות של אנשים עם יותר ידע ממני.

פורסם

בואנה מישל, מה עם המדור שלך בYNET "מה לא בסדר בתמונה" ?

איפה נעלמת תגיד...מתגעגעים!

אגב, יש לך ד"ש מבני סלע (;

פורסם
  • מחבר

יפה ששאלת. למעשה המדור חוזר השבוע בפורמט חדש ותאמין או לו - יש פרסים. אמנם צנועים אבל גם זו התחלה. ותכתוב לי מה דעתך על השאלה הראשונה שתעלה במדור. אני מקווה שהרייטינג יצדיק את המדור כי אנו נהיה תחת זכוכית מגדלת.

פורסם

אתה יכול לשאול - כמה זמן יחזיק מעמד המדור החדש ? (:

סמוך על הטוקבקיסטים מישל, אף אחד לא יאכזב אותך...

פורסם

לדעתי תלך על ה8600 gt \s או שאם אתה יכול להוסיף 650 שקל תלך על 8800 320מגה של leadtek

פורסם

לא עדיף לקנות איזה כרטיס עריכה זול?

פורסם

אתם לא עונים לו לעניין, הוא ביקש כרטיס מסך לצורך עריכת ווידאו ולכן הביצועים של הכרטיסים במשחקים לא אמורים לעניין אותו.

והשיחה שלכם על המדור היא לא לעניין, תמשיכו בפרטי אם אתם רוצים.

פורסם
  • מחבר

שיהיה ברור. אני לא מחפש כרטיס ייעודי לעריכה. אני מחפש ATI שהייתרון שלו הוא איכות הוידיאו. ככל הנראה אני אלך על ה HD 2600 Pro 256MB אלא אם יהיה לכם רעיון טוב יותר.

יש לי Geforce 8500 GT שמשום מה התמונה שהוא מראה של חומרים שצילמו אותו בmini DV נראים כאילו דרך זכוכית. כל ההגדרות נכונות ועל אותו הצג ראיתי קודם תמונה מעולה וחדה בעזרת Radeon עתיק.

אני מחפש כרטיס חזק שהיתרון שלו יהיה בוידיאו איכותי, קירור משובח (עדיף כזה שזורק את האוויר החם החוצה דרך סלוט נוסף) ושיהיה חד משמעית ATI

פורסם

בשוק כרטיסי המסך ב-1000 שקל של ATI יש לך את ה-X1950 PRO עם 256-512, אם ברצונך לשאוף קצת יותר גבוה הייתי מציע לך מישל להוסיף עוד 270 שקל ולקחת את ה-X1950 XT 512 שמחירו 1270 ש"ח שמגיע עם קירור ARCTIC COOLING מצוין.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075

אני חושב שהקירור היחידי שזורק החוצה אוויר דרך סלוט נוסף יש רק ל-XTX

פורסם

בשביל מה להוסיף ל - 2600PRO ? למה לא 2400PRO למשל ?

פורסם

מבחינת פריסת וידאו בHD ה2600 טוב יותר מה2400 אך מבחינת עריכה לא תהיה לזה כל השפעה. אנשים שממליצים על מאיצים חזקים לתחנות עריכה, תסלח לי, פשוט לא מבינים בזה מספיק. אין כל שימוש במאיץ הגראפי התלת מימדי בעריכת וידאו, ובמיוחד אם יש לך כ. עריכה שאחראי על האפקטים.

במערכת עריכה שבניתי היה QUAD ו7300GT ... (ואת הQUAD מנצלת רק הPREMIER CS3 ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים