עבור לתוכן

x1950gt לא נכנס במארז... האמנם.?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super.

לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר.

המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל..

http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg

(תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG

השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..?

תודה מראש

עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא:

H: 16.20"

W: 7.40"

D: 17.00"

פורסם

BTX ... :s07:

תראה , להכניס לשם את ה1950 אתה תוכל , רק תצטרך להחליף לו את הגוף הקירור שלו למשהו יותר קצר , שלא יתקע לך בגוף הקירור של המעבד .

השאלה היא אם הם מוכנים לעשות לך את זה , או שאתה רוצה לקנות את ה1950 ולשים אותו בעצמך .

השאלה הנוספת היא , למה אתה בכלל קונה את התחנה הזאת ?

לא עדיף לספק תקציב ולקבל מפרט שיתאים יותר לצרכים שלך בפורום מפרטים כאן ?

פורסם
  • מחבר

עדיף גם עדיף, אבל דרך החברה של אבא המחשב הזה עולה חצי מחיר... כולל ה2007WFP

יש איזשהו סיכוי שה1950PRO של sapphire -כן- ייכנס לי?

ואם לא, אולי עדיף לי בכלל במקום להתברבר ככה, להחליף את המארז וזהו?

עריכה: אגב, הם לא אמרו לי שום דבר על גופי הקירור.. אלא רק שה"תופסנים" (מה זה?) לא יכולים להיכנס, ואז אין שומדבר שתופס את הכרטיס והוא עלול לצאת המקום ולקצר לי את המערכת

פורסם

להחליף מארז לא יהיה כזה זול וכזה קל , יהיה לך קצת קשה למצא BTX שיתאים לדרישות שלך , אלא אם כן תלך על מארזי full tower עם מתאם לBTX , ואז זה קצת פחות כאב ראש .

כפי שאמרתי לך , תוכל להכניס את ה1950 למערכת , אבל לא עם הקירור המקורי , תצטרך לשים משהו יותר קצר , כמו הזלמנים למיניהם , אולי דגם או 2 של AC , קח גם בחשבון שיכול להיות שהספק המקורי של המארז לא הכי יסחוב את הכרטיס , למרות שאני דיי בטוח שהוא כן , אבל זה עדיין מצב שיכול להווצר .

פורסם
  • מחבר

מזה אומר BTX?

פורסם

תקן חדש ללוחות אם מארזים קירור ועוד כל מיני שיט שהחברות מקוות בעתיד לקחת דרכו עוד כסף מהכיס שלנו...

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי...

המאוור של המעבד שלי לא ענק כמו בתמונה ההיא.. הוא אמור להיות סטוק אני חושב...

ושוב, הם אמרו משהו על התופסנים של הכ"מ, לא על קירורים למיניהם... ובאמת שאני לא מבין מזה אומר ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים