עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע לאוזניות+מגבר אוזניות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

א.תודה על התשובה המפורטת,לדעתך יהיה הבדל גדול בין חיבור מגבר אוזניות לכרטיס קול איכותי כמו שהצאת לבין חיבור מגבר אוזניות ישירות ליציאת ה-dac ברסיבר?

ב.ה-dac במגבר סטריאו הוא יותר איכותי מרסיבר 5.1-7.1 רגיל?כי אם יש הבדל אז יש אפשרות אולי לחבר את המחשב בחיבור דיגיטלי למגבר סטריאו ואת המגבר אוזניות ליציאת הdac במגבר סטריאו?ככה אני מרוויח גם מגבר סטריאו בנוסף ל-dac .[br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 17:58:20

א.תודה על התשובה המפורטת,לדעתך יהיה הבדל גדול בין חיבור מגבר אוזניות לכרטיס קול איכותי כמו שהצאת לבין חיבור מגבר אוזניות ישירות ליציאת ה-dac ברסיבר?

ב.ה-dac במגבר סטריאו הוא יותר איכותי מרסיבר 5.1-7.1 רגיל?כי אם יש הבדל אז יש אפשרות אולי לחבר את המחשב בחיבור דיגיטלי למגבר סטריאו ואת המגבר אוזניות ליציאת הdac במגבר סטריאו?ככה אני מרוויח גם מגבר סטריאו בנוסף ל-dac .

• תגובות 73
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

א. אין על מה. כן, לדעתי יהיה הבדל גדול, אפילו ענק בין השתיים. ואני יודע כי יש לי רסיבר סביר (1906 של דנון - עלה באיזור ה-2500-3000 לפני כחצי שנה אם זה משנה לך) והיה לי את ה-EMU ועוד הרבה כרטיסי קול אחרים.

ב. במגבר סטריאו אין DAC. לפחות לא ברוב הגדול של המיקרים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אז עכשיו בהחירה היא בין כרטיס קול לdac חיצוני מה לדעתך יתן תמורה יותר טובה ביחס ביצועים ועלות?

פורסם

מבחינת יחס כרטיס קול EMU 1212M לדעתי הוא בחירה לא פחות ממצוינת. מצד שני, גם ה-DAC 2.5A שיש לי לדוגמא הוא אחלה תמורה למחיר. זה עניין של נוחות גם. מבחינת סאונד הם קצת שונים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מבחינת יחס כרטיס קול EMU 1212M לדעתי הוא בחירה לא פחות ממצוינת. מצד שני, גם ה-DAC 2.5A שיש לי לדוגמא הוא אחלה תמורה למחיר. זה עניין של נוחות גם. מבחינת סאונד הם קצת שונים.

Anatoli.

סליחה שאני חופר אני פשוט רוצה להיות בטו לפני שאני קונה משהו

א.מה ההבדלים בסאונד בין שניהם?

ב.אם אני יחבר את הרסיבר לכרטיס קול אנלוגית שאני ישמע ברמקולים במצב סטריאו אני ישמע שיפור?

פורסם

א. הצליל של הזהאולו מעודן יותר, ולדעתי יותר מפורט קצת ויותר עם אופי.

ב. כן.

Anatoli.

פורסם

zau lau שולט !!111

לדעתי הוא מקור בהרבה יותר טוב מאמיו -יותר מפורט -יותר אמיתי -וקצת יותר בהיר.

פורסם
  • מחבר

א.הכרטיס 1212 של emu מכיל תמיכה ב-dts ודולבי דיגיטל?זאת אומרת שאם אני רוצה לחבר את המחשב דיגיטלית לרסיבר שאני רואה סרטים הוא יתמוך בזה?

ב.כמה עולה ה-zhaolu?

ג.יש כרטיסי קול שיש להם dAC יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

איך ה-dac ב-rme 9632?יהיה עדיף על 1212 emu?

פורסם

zau lau שולט !!111

לדעתי הוא מקור בהרבה יותר טוב מאמיו -יותר מפורט -יותר אמיתי -וקצת יותר בהיר.

אררר עוד חודש....

פורסם

אני לא זוכר את הדגמים המדויקים של RME, אבל בעיקרון יש DAC עדיף. עם זאת, במחיר של פי 3, אני לא בטוח שזה משתלם. במחיר של RME אפשר להביא DAC חיצוני.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר את הדגמים המדויקים של RME, אבל בעיקרון יש DAC עדיף. עם זאת, במחיר של פי 3, אני לא בטוח שזה משתלם. במחיר של RME אפשר להביא DAC חיצוני.

Anatoli.

א.הכרטיס הזה עולה משהו כמו 400 דולר dac חיצוני באותו סכום בדרך כלל יהיה טוב יותר?

ב.דרך ה-1212 אפשר להעביר דיגיטלית dts ודולבי דיגיטל לרסיבר?זה יתמוך בזה?

פורסם

א. רוב המיקרים כן.

ב. לדעתי כן, תברר עם מישהו שיש לו את הכרטיס. אני את שלי כבר מכרתי.

Anatoli.

פורסם

אהלן בחור, שמח לראות שבחרת לבקר אותנו :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

א. רוב המיקרים כן.

ב. לדעתי כן, תברר עם מישהו שיש לו את הכרטיס. אני את שלי כבר מכרתי.

Anatoli.

בדקתי,הוא לא יכול להעביר ac3 דרך יציאה דיגיטלית.

כנראה שהכי משתלם יהיה ללכת על מגבר אוזניות משולב עם dac או dac ומגבר אוזניות בנפרד,ולקנות כרטיס Ob שיעביר ac3 דיגיטלית

יש סקירות ספיציפיות על dac או על dac משולב עם מגבר אוזניות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים