עבור לתוכן

פרטים, שמועות ועוד לגבי מעבד הדור הבא של K8 HAMMER - AMD

Featured Replies

פורסם

לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ.

נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150.

אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!).

שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ.

טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור מהר... HAMMER מגיע רק בסוף 2002...

פורסם

תכינו ת'כסף :lol:

מעבד חדש=לוח אם חדש=זיכרונות חדשים. ובטח יהיה כבר ממשק APGX8 אז תכינו עוד כסף לג'יפורס 18 או מה שיהיה בשוק אז.. :D

פורסם

אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר

80 מ"מ רבוע, אם להיות מדויק...

::)

פורסם

אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה (שיצא המעבד בסוף השנה ואני אסיים תשנה הזאת בשלום) ;D

פורסם
  • מחבר

80 מ"מ רבוע, אם להיות מדויק...

::)

אתה מתכוון (אני חושב) לגודל של הטרנזיסטור וזה - 80 ננו מטר רבוע

אומנם מה שאני התכוונתי זה הגודל של כל הליבה - כלומר גם פונקציה של מספר הטרנזיסטורים...

תכנון מחדש של האריכטקטורה (שחלק גדול ממנה בנוי על האתלון) יכול להוריד את מספר הטרנזיסטורים מה שמתרגם לפחות בעיות במהירויות גבוהות... ולגודל קטן יותר של הליבה...

פורסם

לא !

אני התכוונתי לגודל הליבה כולה !

פורסם
  • מחבר

לא !

אני התכוונתי לגודל הליבה כולה !

וואלה??? סליחה זה פשוט ש 80 ננו מטר זה באמת גודל הטרנזיסטור... אז חשבתי

80 מ"מ מרובע!?! זה די קטן... אפשר לינק לנתונים?

פורסם

איזה מעבד מהיר זה הולך להיות באס 800 מגה הרץ זה אפילו יעבור את הפנטיום 4 עם 533...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים