עבור לתוכן

MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL)

אז הציעו לי את הכרטיס הזה :

MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe

לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר)

אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם)

תודה

פורסם

כמה הוא עולה לך ?

מה המפרט שלך ?

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית, תרשום :" 8800GTS 320MB של MSI במחיר X, האם מומלץ לקנות?"

פורסם
  • מחבר

זהו,שהוא עולה קצת יותר(100 ש"ח) ולכן העיניין של הכסף פחות משנה לי,אני רק רוצה מידע השוואתי, על האיכות והתפקוד שלו

פורסם

אתה מתכוון שהוא עולה 1650-1700 ש"ח ?

אם תקרא ב - FAQ תראה שהכרטיסים מכל החברות פחות או יותר זהים.

פורסם

דרך אגב, החנות שהלכת אליה היא במקרה IVORY?

פורסם
  • מחבר

זה כזה ברור...חחחח

כן,אייבורי

זה עולה פחות או יותר 1700-1750(אין לי מחיר מדויק,זה חלק מהצעה)

פורסם

קצת יקר לדעתי, אני לא הייתי משלם על 8800GTS 320MB (מומהר או לא מומהר לא אכפת לי) יותר מ 1600-1700 ש"ח.

פורסם

ממני הם רצו 1800 שקל על ה MSI, במחיר הזה אפשר לקנות 640M :screwy:

הם מפגרים!כתוב באתר שלהם שהם מוכרים כרטיסים של SPARKLE והמוכרים שם אפילו לא יודעים שיש חברה כזאתי!

אל תקנה את ה MSI הוא יקר יותר ולא שווה את זה, הם אמורים למכור גם את הכרטיסים של LEADTEK ו PNY.

פורסם

גם כן האייבורי האלה, גם ההורים שלי הלכו אליהם פעם אחת (חבל מאודדד שלא הייתי...) לקנות כרטיס מסך והם חיפשו בזאפ כדי לראות מה המחיר הכי זול והפלא ופלא יש שם רק חנות אחת שזה עלה בה 1250, אז הם (IVORY) אמרו להם שהם כאילו נחמדים ונתנו את הכרטיס הזה ב-1000 (לא יודע אם זה היה יקר מדי או זול מדי פשוט הם מניאקים...).

וד"א, לכרטיס היו בעיות והחלפתי אותו אחרי שנה, כשהתקשרתי אליהם ואמרתי שיש להם בעיה הם לקחו את המחשב ותוך 3 ימים זיהו שהייתה בעיה בכרטיס והחליפו לי אותו ל"חדש" (מוזר שלא שאלו יותר מדי שאלות, כנראה שהבעיה הייתה מוכרת להם...), וב"חדש" הזה המדבקה שעליו הייתה חצי בחוץ כזה...

בקיצור קנה בחנות אחרת יותר מומלץ, ללמרות שהאחריות היא 3 שנים.

פורסם

קח Leadtek וזהו :)

פורסם

קניתי את ה LEADTEK ב SKYPC, המחיר שם צמוד לדולר אז ברגע שהדולר יורד גם המחיר שם יורד.

כרגע יקר שם אבל תן לזה כמה ימים. לי הוא עלה 1707 שקל כולל משלוח עם שליח (עולה 39 שקל) וחלוקה ל 3 תשלומים.

http://www.skypc.co.il/sg_product~LV380~8~0.htm

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות,אבל אני לא הולך לרדת מאייבורי(אל תשאלו למה-יש סיבות מסויימות),

אתם חושבים של leadtek יהיה מחיר יותר טוב?

פורסם

קניתי את ה LEADTEK ב SKYPC, המחיר שם צמוד לדולר אז ברגע שהדולר יורד גם המחיר שם יורד.

כרגע יקר שם אבל תן לזה כמה ימים. לי הוא עלה 1707 שקל כולל משלוח עם שליח (עולה 39 שקל) וחלוקה ל 3 תשלומים.

http://www.skypc.co.il/sg_product~LV380~8~0.htm

כשאני קניתי את שלי לפני 3 חודשים הוא עלה רק 1597 שקל :smile1:

יצאתי מורבח במלא עלה ממש מעט אני אומ רלך עליו רק שהוא יהיה בקו ה 1650-1550

מעל זה בזבוז לדעתי כשיש מחירים ממש זולים

פורסם

1597 שקל במזומן או בכרטיס אשראי (זה היה המחיר שלו במזומן שאני קניתי אבל בגלל צורת הקניה המחיר קפץ)?

IVORY אמורים למכור את הכרטיס של LEADTEK, אם לא אז לפי המודעה שלהם הם חייבים להשוות במחיר, אין שום הבדל בין LEADTEK ל MSI ואם יש הוא לא שווה יותר מ 50 שקל תוספת!

פורסם

1597 שקל במזומן או בכרטיס אשראי (זה היה המחיר שלו במזומן שאני קניתי אבל בכלל צורת הקניה המחיר קפץ)?

IVORY אמורים למכור את הכרטיס של LEADTEK, אם לא אז לפי המודעה שלהם הם חייבים להשוות במחיר, אין שום הבדל בין LEADTEK ל MSI ואם יש הוא לא שווה יותר מ 50 שקל תוספת!

מזומן מזומן והמחיר לא קפץ בשקל בזמנו קניתי ב SKYPC.CO.IL

איבורי? מה למה מישהו רוצה עסק איתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים