עבור לתוכן

ווהו- זמן למחשב חדש. תקציב- עד 10K כולל מסך- ללא חריגות. כמה בקשות ייחודיות..

Featured Replies

פורסם

מ"ז מה הרעיון? יקרים מדי לדעתך? זולים מדי לדעתך? פרט...

אני בטוח שהוא לא צריך ספק כי דיברתי איתו אתמול במסנג'ר :D

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התכוונתי שהם יקרים מדי.. למה לא לקחת זכרונות של 2GB 800MHZ ב 500-600 ש"ח?

פורסם

כי ה-HZ מאוד איכותיים ומתאימים ל-OC רציני במיוחד. יכול להיות שזה מיותר ואפשר להסתפק בזכרונות זולים אבל זו כבר לא ההחלטה שלי.

פורסם

הוא מתכנן OC?

פורסם

אני מניח שכן אם הוא בהתחלה לקח זכרונות של 1000MHZ ב-1600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

בהחלט כן..

פורסם

אני מניח שכן אם הוא בהתחלה לקח זכרונות של 1000MHZ ב-1600 ש"ח

הם היו 4GB ..

אוקיי.. עכשיו שאני רואה שאתה מתכנן OC.. אז אולי כדאי.. למרות שלדעתי עדיין אפשר לרדת קצת ולקבל זכרונות טובים. החלטה שלך.

פורסם

אוקי,לא שמתי לב בהתחלה..

בכל מקרה זה מיותר לחלוטין 4GB כרגע.אם עוד שנה הוא יזדקק לזה הוא יוכל להוסיף בקלות,חבל לבזבז על זה כסף עכשיו

פורסם

צודק.. במיוחד שכרגע הוא לא כל-כך ינצל אותם.. שייקח 2GB איכותיים וזהו..(אלא אם כן אתה מעדיף חסוך קצת..)

פורסם
  • מחבר

אז בואו תמליצו לי על 4G זכרונות טובים בפחות כסף...

פורסם

הכי זול שמצאתי זה זכרונות של טוינמוס אצל פנדס ודיגמא אצל TMS והמחיר עומד על 1200 ש"ח ל-4 סטיקים של גי'גה כ"א

פורסם

כן בפחות מ 1200 לא תמצא.. לפחות לא בחנויות האלו..

אבל סה"כ זו תוספת של בערך 300 ש"ח לזכרונות ש xtract הציע לך.. ככה שאם אתה מוכן לחרוג.. אז תוכל לקח 4GB.

פורסם

החריגה תהיה מיותר לחלוטין,כבר אמרתי שכל זיכרון במהירות 800 מבטיח באס של 400 ב-1:1 ועם המעבד שהוא קונה זה אומר תדר של 3.6GHZ שזה נחשב ליוצא דופן למרובע ליבה שעבר OC ע"י משתמש ביתי ועם קירור אויר ממוצע פחות או יותר. לדעתי זה גם מיותר...3GHZ זה מעל ומעבר (שלא נדבר על תדר סטוק)

ורק כדי לסבר את האוזן,אפילו הזכרון הכי פשוט בתדר 800 יוכל ככל הנראה להגיע ל-900 בלי בעיה מיוחדת ככה שהוא מכוסה מכל הבחינות - כי לתדר של 4.05GHZ הוא כבר בטוח לא יגיע

פורסם

למי שרשום בנעה הם מוכרים OCZ 2G 800MHZ 4-4-4-15 PLATINIUM ב570 ש"ח.(הם שלחו לי קופון הנחה).

פורסם

נחמד מאוד אבל לא כ"כ יוצא דופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים