פורסם 2007 ביולי 1218 שנים נפתח אתר חדש עם קצת מידע על ההמשך של המשחק הגאוני הזהhttp://www.stalker-game.com/clearsky/index_en.htmlהמנוע של המשחק יוחלף ויתמוך גם ב-DX10, לכן כנראה זו לא תיהיה גרסת הרחבה אלא משחק בפני עצמו- אבל אל תיקחו אותי במילהאני אישית מחכה בקוצר רוח לראות מה הוא יציע
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מצויין! SOC היה משחק מעולה למרות שהוא הרגיש קצת קצר(יחסית לפוטנציאל) ולא עמוק מספיק(עוד פעם, יחסית לפוטנציאל). אמממ זה פריקוול... מגניב. תהיתי באמת באיזה "סוף" של המקורי הם יבחרו, הנה הם נמנעו מה"בעיה" הזו "בקלות"
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים הראשון היה רעיון מעולה אבל ביצוע מפוספס, אני מקווה שהם הסיקו מסקנות לגבי השני.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים אין להם הרבה מה לשנות מבחינת מערכת המשחק(מערכת HP, חפצים)המנוע הגרפי דומה בסיס רק שהוסיפו לו עוד כמה שיפורים וליטושיםבסופו של דבר כל מה שהם צריכים זה דיבוב ועלילה.אני אומר, או שזה לא יידחה בכלל, או בחצי שנה + -
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים ^ליטוש לדעתי זה כל מה שהמשחק הזה צריך כדי להתקדם מדרגת המשחק טוב מאוד למצוין.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים קראתי על ההמשך הזה... אבל אני מאוד מאוד התאכזבתי מהקודם. כמה שיגעו לנו את השכל. בסוף לא דובים ולא יער. האיזור לא באמת היה פתוח (בנוי מאיזורי טעינה ששנואים עלי ככ - מוציאים אותך מהאווירה) , וכשעוברים מאיזור לאיזור ואז חוזרים חזרה, פתאום כל המקומות שכבר ניקית פתאום שורצים באוייבים מחדש. הנשקים ממש ממש לא מאוזנים. מקווה שאחרי שיוציאו את ההמשך הזה, ויתוקנו בו כל הדברים שרשמתי, אז הם יתקנו גם את הראשון
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים קראתי על ההמשך הזה... אבל אני מאוד מאוד התאכזבתי מהקודם. כמה שיגעו לנו את השכל. בסוף לא דובים ולא יער. האיזור לא באמת היה פתוח (בנוי מאיזורי טעינה ששנואים עלי ככ - מוציאים אותך מהאווירה) , וכשעוברים מאיזור לאיזור ואז חוזרים חזרה, פתאום כל המקומות שכבר ניקית פתאום שורצים באוייבים מחדש. הנשקים ממש ממש לא מאוזנים. מקווה שאחרי שיוציאו את ההמשך הזה, ויתוקנו בו כל הדברים שרשמתי, אז הם יתקנו גם את הראשון סטוקר לא היה אמור להיות עם עולם פתוח ל Exploration כמו, למשל, אובליביון. זה לא הקטע במשחק... ללכת למקומות, לחקור, ולמצוא חפצים? יכלת מקסימום למצוא Artifacts מיוחדים, ואיזה רובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.