עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר ל DDR

Featured Replies

פורסם

היי ,

בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ...

* האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ?

* לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ?

* האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ?

בתודה מראש ,

VooDoo3

פורסם

* האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ?

* לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ?

*אם יש לך מעבד שעובד בבאס של 133 ואתה לא מתכוון לעשות OC אז DDR266

*אז תצטרך לעלות את הבאס ל200MHZ וזה תלוי המעבד

פורסם

שמעת פעם על ratio? אפשר להגדיר זכרונות לעבוד ב-333 מה"צ גם כאשר המעבד עובד ב-266 בכל לוח KT333/400 או NF2. אותו הדבר חל גם לגבי אוברקלוקינג: אפשר לשים את המעבד על באס 160 ואת הזכרונות על 200 (למרות שתמיד עדיף באס יותר גבוה).

פורסם

1) בלוחות KT333 ומעלה כמו כן בNF2 ישנה אפשרות של קביעת Ratio בין ה באס למהירות של הזכרון. כמובן שהשיפור אינו מהותי כמו השיפור שנותן OC. אבל זה אפשרי.

2) לא הבנתי בדיוק את השאלה... אבל אם הבנתי נכון אז הסעיף הקודם יענה את התשובה. ;)

3) עקרונית RDRAM נותן ביצועים יותר טובים מ DDR, אבל כיום הוא פשוט הפך ללא כדאי שכן ההבדל בביצועים לא גדול (למען האמת די זניח) וההבדל במחיר ענק.

פורסם

שמעת פעם על ratio? אפשר להגדיר זכרונות לעבוד ב-333 מה"צ גם כאשר המעבד עובד ב-266 בכל לוח KT333/400

בטח ששמעתי ואני גם יודע...

אבל אין שיפור בביצועים, בגלל זה עדיף לעלות באס

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכווולם . עזרתם לי מאוד ... :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים