פורסם 2007 ביולי 1418 שנים אני לא מבין איך יש פה כאלה שמשחקים SOF2פשוט משחק מסריח אי אפשר להרוג אף אחד וגם אם הורגים קשה לקלוט את זה מרחוק, לא מציאותי, גרפיקה מסריחה, הנשקים נראים מפלסיק וכאילו הם יורים כדורי גומי וכ'ו וכ'ו וכ'וcod 2 rulz
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים ^^^^^^^^^^^אם אתה לא מצליח להרוג זה או כי אתה NOOB או כי אתה משחק ב 1.00 שכולם צ'יטרים.כתוב לך באמצע המסך שאתה הורג מישהו ממש לא קשה לדעת את זה!לפי התיאור של הגרפיקה הורדת את המשחק בגירסה הדפוקה שלו (RAYDOG או משהו כזה). המשחק מציאותי מאוד, הנשקים ניראים הרבה יותר יפה והרבה יותר דומים למציאות מברוב המשחקים שראיתי.חוץ מזה ET מבוסס על אותו מנוע גרפי ואף אחד לא מפריע לו הגרפיקה!
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים חחחח עלק גרפיקה מכוערת ואי אפשר להרוג אף אחד...זה אולי המשחק עם השליטה הכי נוחה שאני מכיר וגרפיקה שלו מדהימממממהה ביחס לשנה שהוא יצא
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים קראתי לא מעט ביקורות טובות עליו אבל כשניסיתי לשחק בו (בסינגל לצורך העניין) הגרפיקה היתה פשוט מזעזעת (כתבו שהיא היתה טובה ביחס למשחקים ב - 2003 אז ציפיתי למשהו ברמה של UNREAL 2 לפחות) והנשק התנהג באופן מוזר.סינגל לא ניסיתי בכלל, הוא באמת לא נראה מעניין כלל ויזואלית-ולכן עדיף בהרבה לנסות את גרסאת הMP, יש כמובן DEMO, חרשתי עליו מול אנשים שנים רבות, מה שמיוחד בו כל כך הוא זה שיש לך רק 2 מפות אבל עם אינסוף טקטיקות על כל מפה(מי שמכיר את המפה יותר טוב יכול לעשות תרגילים יותר טובים וטכניקה גבוה יותר של שליטה ברוורס וכולי)ממליץ לך לבדוק את ה MP, הוא נראה גם יחסית לא רע, אבל מה שיפה בו זה המשחקיות והמהירות האדירה שלו.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים ^^^^ באמת משחק טוב, עד היום לא ראיתי צ'יטרים שם. הבעיה היא שהוא עובד לי חרא עם ה 6100 ועדין לא קיבלתי את ה 8800 שלי
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים CSS לא כיף כמו 1.6רק חבל שבכל השרתים אין מפות מעניינות. פעם היה DUST, והיום כולם שמים DUST2. איזה מציק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.