עבור לתוכן

סקר משחקי יריות ברשת

איזה משחק הכי טוב לדעתכם ברשת? 1,582 הצבעות

1. 1. איזה משחק הכי טוב לדעתכם ברשת?

• counter strike: 1.6
    • counter strike: condition zero
    • counter strike: source
    • soldier of fortune 2: double helix
    • America's Army

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

half life deathmatch 2 !

• תגובות 51
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין איך יש פה כאלה שמשחקים SOF2

פשוט משחק מסריח אי אפשר להרוג אף אחד וגם אם הורגים קשה לקלוט את זה מרחוק, לא מציאותי, גרפיקה מסריחה, הנשקים נראים מפלסיק וכאילו הם יורים כדורי גומי וכ'ו וכ'ו וכ'ו

cod 2 rulz

פורסם

^^^^^^^^^^^

אם אתה לא מצליח להרוג זה או כי אתה NOOB או כי אתה משחק ב 1.00 שכולם צ'יטרים.

כתוב לך באמצע המסך שאתה הורג מישהו ממש לא קשה לדעת את זה!

לפי התיאור של הגרפיקה הורדת את המשחק בגירסה הדפוקה שלו (RAYDOG או משהו כזה). המשחק מציאותי מאוד, הנשקים ניראים הרבה יותר יפה והרבה יותר דומים למציאות מברוב המשחקים שראיתי.

חוץ מזה ET מבוסס על אותו מנוע גרפי ואף אחד לא מפריע לו הגרפיקה!

פורסם

חחחח עלק גרפיקה מכוערת ואי אפשר להרוג אף אחד...זה אולי המשחק עם השליטה הכי נוחה שאני מכיר וגרפיקה שלו מדהימממממהה ביחס לשנה שהוא יצא

פורסם

קראתי לא מעט ביקורות טובות עליו אבל כשניסיתי לשחק בו (בסינגל לצורך העניין) הגרפיקה היתה פשוט מזעזעת (כתבו שהיא היתה טובה ביחס למשחקים ב - 2003 אז ציפיתי למשהו ברמה של UNREAL 2 לפחות) והנשק התנהג באופן מוזר.

סינגל לא ניסיתי בכלל, הוא באמת לא נראה מעניין כלל ויזואלית-ולכן עדיף בהרבה לנסות את גרסאת הMP, יש כמובן DEMO, חרשתי עליו מול אנשים שנים רבות, מה שמיוחד בו כל כך הוא זה שיש לך רק 2 מפות אבל עם אינסוף טקטיקות על כל מפה(מי שמכיר את המפה יותר טוב יכול לעשות תרגילים יותר טובים וטכניקה גבוה יותר של שליטה ברוורס וכולי)

ממליץ לך לבדוק את ה MP, הוא נראה גם יחסית לא רע, אבל מה שיפה בו זה המשחקיות והמהירות האדירה שלו.

פורסם

ET

פורסם

1.6 שולתתת!!11 :xyxthumbs:

פורסם

Cod1

פורסם

bf2142

פורסם

מוזר שאף אחד לא הזכיר עדיין את FEAR COMBAT החינמי המצוין.

פורסם

^^^^

באמת משחק טוב, עד היום לא ראיתי צ'יטרים שם. הבעיה היא שהוא עובד לי חרא עם ה 6100 ועדין לא קיבלתי את ה 8800 שלי :bash:

פורסם

הבעיה שלי היא שאני גרוע בכל משחק FPS ברשת.

פורסם
הבעיה שלי היא שאני גרוע בכל משחק FPS ברשת.

:lol:

גם אני נהייתי פיסח

פורסם

CSS לא כיף כמו 1.6

רק חבל שבכל השרתים אין מפות מעניינות. פעם היה DUST, והיום כולם שמים DUST2. איזה מציק.

פורסם

מה כל כך כיף לעזאזל ב1.6? לדעתי אין על הסורס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים