פורסם 2007 ביולי 1218 שנים שלום,יש לי לוח אם של MSI מדגם 865PE NEO3 וHD של סמסונג בתקן SATA.ניסתי לפרמט ולהתקין WIN XP ושהעלתי את תוכנת ההתקנה של הWIN לחצתי Enter להתקנה ואז הופיעה הודעה שבפירוש קצר לעברית היא אומרת "שאין HD במחשב", גם בביוס אין זיהוי של HD.בדקתי את החיבורים והכל תקין.האם זה קשור לזה שהHD הוא SATA?האם זה קשור לדרייבר מסויים שצריך להתקין? ואם כן האם אפשר להביא לי אותו בבקשה (אין לי שום דיסקים או דיסקטים של הלוח אם או של הHD).מה לעשות, תודה מראש :s05:
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים הדיסק לא מזוהה לבד כי הוא לא IDE ,הוא SATA .תחפש תקליטון שקיבלת עם כל המחשב "SATA DRIVER HARD DISK" עם כיתוב כזה או דומה .תכניס אותו לתקליטון ואז תפעיל מחדש את המחשב בהתקנה תלחץ איך שההתקנה עולה F6 ,ואז תבחר שם את הדרייבר לWindows XP של הדיסק הקשיח שלך .אחר כך תוציא את הדיסק כשתתבקש לעשות כן ,ואז תמשיך בהתקנה רגיל .אם אין לך שום תקליטון כזה חכה כאן למישהו שייתן לך לינק לקבצים האלה .תקליטור של הלוח אם נועד להתקנת דרייברים אם יש לך כאלה מובנים כמו כרטיס קול,כרטיס רשת,כרטיס מסך וכו' .
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים XP SP2??אם כן, הבחור מעליי צודק בהחלטנראה לי גם בSP1 אחי ,למה הם יישמו את זה כל הקטע של הזיהוי SATA מ 2000 נראה וזה ממשיך עם XP .
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים לא אחי...יש עדיין בעיות עם SATA ב SP1 לי בעצמי הייתה בעיה לפני איזה שבועיים...
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אתה טועהיש בעיה בזיהוי SATA עוד הרבה לפני שהתקנת את XPעוד בפירמוט יהיו לך בעיות לזהות את ה SATA וגם אם הוא זיהה אותו הוא עלול לזהות אותו בגדלים לא נכוניםעוד הרבה לפני שעשית עדכון...אחרי שהתקנת XP כבר אין בעיהכולה עדכון קטן והכל מאחוריך זה כן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.