עבור לתוכן

חיבור שני מחשבים לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל

1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב)

בהנחה

2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.

פורסם

לכל נתב אלחוטי יש 4 יציאות חוטיות, כך שבהחלט אפשר לחבר את אחד המחשבים לפחות בצורה חוטית.

אפשר לוותר על כרטיסי רשת אלחוטיים בכלל, אם יש אפשרות למשוך כבל מהנתב למחשב השני.

פורסם
  • מחבר

שווה לעשות את זה דרך בזק?

9.90 ל24 חודשים עבור הנתב ועוד 4.90 ל24 חודשים בעבור הכרטיס רשת אלחוטי

זה מחיר לא רע בכלל...

פורסם

לא שווה לעשות את זה דרך בזק.

זה כמו לקנות טלוויזיה דרך YES או HOT. למה שהמוצר שלך יהיה קשור לספק השרות?

פורסם

אם זה יוצא לך באותו מחיר ואתה לא מתמצא ברשתות דווקא שווה לך לעשות את זה דרכם, ככה תקבל מהם תמיכה מלאה ברשת במקרה של תקלות.

פורסם
  • מחבר

המחיר בשביל הנתב והכרטיס רשת מאוד זול , עוד יתרון ששווה בגללו לקנות בבזק : מי לא מכיר את מדיניות ההחלפה של מוצרים פגומים?! אפשר להגיע אליהם עם מודם ואפילו בלי להגיד שהוא פגום מחליפים במקום בלי לשאול שאלות

ודרך אגב המחירים הללו לא כוללים טכנאי ושירות... כל זה כמובן בנוסף

פורסם

למה לא לקנות כבל רשת מוצלב ופשוט לשתף את החיבור אינטרנט וקבצים אם תרצה :nixweiss: חוסך כסף........

פורסם
  • מחבר

חוט מוצלב שיעבור מחדר לחדר?! זה לא ממש נוח

פורסם

חוט מוצלב שיעבור מחדר לחדר?! זה לא ממש נוח

תלוי מה המרחק, אצל ההורים שלי, עשיתי חור קטן בקיר בין החדרים והעברתי את זה מתחת למיטה ועל הפנלים כך שלא רואים כלום....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים