פורסם 2002 בינואר 1223 שנים יש לי מגירה להרד דיסקורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב.האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAPהודה אם תעזרו לי
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים יש בקרים של PROMISE שתומכים ב-HOT SWAP. אתה חייב מגירה שתומכת בזה (יש לה עוד חיבור מיוחד שהולך לבקר ה-IDE). יש אתה זה בעיקר בבקרי RAID.
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אחי גם לי יש CUV4X ויש לי מגירה שתומכת ב HOTSWAP והורדתי תוה קטנה קוראים לה HOTSWAP משהו.....אתה לוחץ על כפתור הווינדוס+H+D ואתה בוחר איזה כונן אתה רוצה לנתק אבל אתה צריך לעשות עידכון לביוס מהאתר של החברה שיוצרת את התוכנה ועשה זאת בזהירות כי חבר שלי התקין תסיפור לא טוב והוא שרף לעצמו משהו בלוח (לא בדקתי מה)
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים עד כמה שאני יודע ותקנו אותי אם אני טועה החל מהפנטיום (586) אמורים היו להיות רוב חלקי המחשב Hot Swapable , איפה זה נעלם בדרך?
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים זה נעלם כי נשארו במחשב יותר מדי התקנים שהם LEGACY, כלומר, התקנים שירשו את התכונות שלהם ממחשב ה-PC הראשון של IBM. וזה כולל את ה-PARALLEL, את ה-SERIAL , את ה-FLOPPY, את כבלי ה-IDE הרחבים והמיושנים (ולא משנה שהם עובדים כבר בתקן ATA133, הארכיטקטורה עצמה מיושנת). לעומת זאת ה-USB וה-FIREWIRE הם בהחלט HOT SWAPPABLE אבל כמה התקנים כאלה אנחנו קונים היום ?לא הרבה.. ופה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.