עבור לתוכן

Viva Pinata is coming to Windows. Gears of War coming to PC

Featured Replies

פורסם

אין כמו PC ושום קונסולה מטופשת לא יכולה להחליף אותו. כל מי שמתעצבן על חברות שמספקות את משחקי הקונסולות גם ל-PC + גראפיקה טובה יותר + תוכן חדש יכול להתעצבן רק על עצמו - על זה שקנה קונסולה מלכתחילה.

מי שמפחד מהגדרות ושדרוגים, או שסתם חסר לו כסף - אני יכול להבין,

אבל מי שקונה קונסולה בשביל "ייתרון" המשחקים - פשוט אדיוט גמור גם כן צעצוע לילדים...

אז בשביל מה עוד קונים קונסולה?

"אדיוט גמור"

• תגובות 39
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה חבורת חצופים, גם אלה שמתלוננים כאן וגם אלה שמתלוננים שם, הרי למחשב עושים, או יותר נכון עשו את זה כל הזמן, לקחו משחק והוציאו אותו לקונסולה עם יותר פ'יצ'רים מאשר היה על המחשב, עם הזמן משחקים בכלל הפכו לבלעדיים לקונסולות ועד שכבר מגיעים משחקים למחשב מהקונסולה הם עוברים פורט גרוע, אני די מאמין ש-Gears יעבור פורט מעולה, אז מה כל כך מעצבן בזה שגם לשחקני המחשב יהיה את זה? קיצר שתקו ושבו בצד ותנו גם לאחרים להינות יא קנאים.

פורסם

לא עניין אותי המשחק בגלל שהוא היה רק ל- X360, אבל עכשיו שהוא בא למחשב, אז אפשר קצת אינפורמציה?

המשחק בסגנון של UT ?

פורסם

לא דווקא יש משו בקונסולה.. אני לא יכול להסביר את זה... פשוט לפעמים אתה רוצה שהדברים יהיו פשוטים.

לפעמים אתה פשוט רוצה לבוא הביתה אחרי יום קשה להכניס דיסק לקונסולה וישר לעבור לחלק של לשחק בלי להתעסק בכל החרא של ההגדרות וכד'.

זה מה שבאמת כייפי בקונסולה. למרות שמבחינתי אין תחליף למחשב אבל גם אין לי שום דבר נגד שום קונסולה ;D

פורסם

אז בשביל מה עוד קונים קונסולה?

"אדיוט גמור"

הוא ענה לך

"מי שמפחד מהגדרות ושדרוגים, או שסתם חסר לו כסף"

"אדיוט גמור"

פורסם

עוד פעם מתחילה המריבה על "קונסולה נגד מחשב- יתרונות וחסרונות".. חלאס חפרתם על זה, טחנתם את זה ובעיקר זיינתם לנו תמוח מכל הכיוונים

יש כאלה שיעדיפו בהרבה את חווית המשחק בקונסולה, בלי קשר ל"משחקים בלעדיים" או כל דבר אחר, פשוט כי זה שונה לשחק מול טלוויזיה עם ג'ויסטיק.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתכם אבל אני כן קניתי PS2 ביגלל הבילעדים ואני כניראה יקנה WII בעתיד ביגלל הבילעדים

וישחק באמולטור מישחקי DS בעתיד ביגלל הבילעדים (שיצא אמולטור איכותי)

הבעיה הגדולה זה בקונסולות של מיקרוסופט -הרבה שוכחים למרות שאני אוהב להזכיר ;D ;D ;D

שמיקרוסופט עושה רווחים מWIN ומאופיס ולא מקונסולות אז היא תומכת קודם כל בלקדם תWIN

ואופיס גם אם זה אומר שהיא צריכה לחרבן על בעלי 360 לפעמים

ופתחתי דיון על התצוגה שלהם בפורום קונסולות למי שמעונין

תיראו תסירטון(די ארוך) ותבינו לבד שGOW זה לא בדיוק המשחק האחרון שיצא גם למחשב...

פורסם

אז..? ממש כיף לשחק במשחקים שנה וחצי-שנתיים אחרי שהם יצאו ונהיו לא רלוונטיים לחלוטין.

אין כמו PC ושום קונסולה מטופשת לא יכולה להחליף אותו. כל מי שמתעצבן על חברות שמספקות את משחקי הקונסולות גם ל-PC + גראפיקה טובה יותר + תוכן חדש יכול להתעצבן רק על עצמו - על זה שקנה קונסולה מלכתחילה.

מי שמפחד מהגדרות ושדרוגים, או שסתם חסר לו כסף - אני יכול להבין,

אבל מי שקונה קונסולה בשביל "ייתרון" המשחקים - פשוט אדיוט גמור . מבחינתי מדובר בצעצוע לילדים...

פחחח... 30FPS מקסימום, ברזולוציות עלובות (בדרך כלל), ולזה עוד מעיזים לקרוא שיא הטכנולוגיה. בעעע...

אה אז המחשב שלך עלה 2000 ש"ח מריץ רזולוציה של 1920*1080 על מסך 50 אינץ' ומערכת סראונד ויש לו משחקים שנתיים לפני שהם יוצאים למחשבים אחרים?! גמני רוצה מחשב כמו שלך!!!!1111!!

פורסם
  • מחבר

GOW יגיע למחשב שנה אחרי שהוא יצא ל360 ואם תוספות שבטח ב360 יעלו כסף

ואתה רוצה להגיד לי שGOW לא יהיה רלוונטי אחרי שנה אחת בשוק?

ככה אתה מגן על משחקים חזקים שיש ב360?

תבין אני מת לשחק בGOW בעצמי ואתה יודע כמה אני "מעריך" את מיקרוסופט

חוץ מיזה הרבה משחקים יצאו כניראה באותו הזמן כמו COD4 לדוגמה ובטח במחשב הוא יהיה זול יותר

פורסם

זה פורט או פיתוח חדש?

אם זה פורט אז זה לא בדיוק כיף :-[

פורסם
  • מחבר

זה פורט אם תוספות אבל GOW בנוי על המנוע של אנריל החדש אז הוא בתאוריה יהיה פורט טוב

פורסם

זה פורט אם תוספות אבל GOW בנוי על המנוע של אנריל החדש אז הוא בתאוריה יהיה פורט טוב

מי אמר לך שזה פורט?

פורסם
  • מחבר

כי הראו סירטונים בתצוגה של מיקרוסופט וזה יהיה פורט

מה אתה חושב שיעשו משחק חדש לגמרי לPC :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

חומר למחשבה ?

למה לאנשים לא אכפת לקנות קונסולה יקרה PS3 / X360 לכמה שנים, בידיעה שהגרפיקה מבוססת על DX9.

ובמחשב שאפילו בקושי מתחילים להופיע משחקים, אנשים רצים לקנות כרטיסי DX10 דור ראשון ?

פורסם
  • מחבר

כי במחשב אתה מקווה שהוא יחזיק מספיק זמן יחסית לכסף

כרטיס DX9 בטח לא יחזיק 3 שנים כל משחק כרטיס DX10 יכול להיות שכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים