עבור לתוכן

המשחק הכי מצופה של Q3-Q4 2007 שלכם!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת אני די פסימי לגבי כל משחק עד שהוא יוצא, טריילרים לא מלהיבים אותי תמונות בכלל לא ועד שהמשחק לא מוכיח את טענתו אני לא מתלהב(גם אז לא), המשחק היחידי בעולם שאני זוכר שפתחתי בעצבים את קוספאת המשחק המקורי עם המון שמחה ואושר כאילו זכיתי בלוטו, היה RED ALERT 2 לדעתי המשחק הטוב ביותר שהומצא אי פעם, המשחקיות שלו פשוט SUPERIOR בכל אופן, אחד המטרות שלי בסקר זה היה לבדוק כמה CRYSIS או הפרסום שלו משפיע עליכם, רובכם בחרתם אותו כמשחק הכי מצופה חלקכם לא, מעניין מאוד שאף אחד לא הזכיר את UTIII.

• תגובות 46
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פסדר, מר. "תמונות וסרטים לא משפיעים עליי".

אני לא חושב שזה אפשרי לבן אנוש לא להתלהב מסרטון של קרייסיס.

והרשימה הרגילה

crysis

ut3

episode 2 +portal

hellgate london

bioshock

וכ'ו וכ'ו. העיקר שstarcraft 2 יצא כבר.

פורסם
  • מחבר

פסדר, מר. "תמונות וסרטים לא משפיעים עליי".

אני לא חושב שזה אפשרי לבן אנוש לא להתלהב מסרטון של קרייסיס.

והרשימה הרגילה

crysis

ut3

episode 2 +portal

hellgate london

bioshock

וכ'ו וכ'ו. העיקר שstarcraft 2 יצא כבר.

מי אמר לך שאני בן אנוש????????, במקרה של CRYSIS זה יהיה נכון, ההייפ לא סתם נוצר אבל אותי מעניין המוצר הסופי ולא מה שמקדים אותו בשוק.

פורסם

אישית בשבילי, כל ההייפ זה חלק מהכיף. לדוגמא, כבר יצא לי לשחק במשחקים ממש טובים (נגיד episode 1, שזה יותר כמו הרחבה אבל w\e) בלי להיות חלק מכל ההייפ ובלי לראות את כל הסרטונים\תמונות ומה שלא יהיה. פשוט קיבלתי תמשחק ושיחקתי. אז נכון שהמשחק עדיין היה אדיר אבל בהשוואה למשחק אחרים, לדוגמא CNC3, שהייתי חלק מכל ההייפ שהיה מסביבו וקראתי כל פיסת מידע עליו - ההנאה של הרגע הראשון ששיחקתי בו עלתה בהרבה על ההנאה של המשחק בEP1.

מקווה שהבהרתי את עצמי - ההייפ לא גורם לכם רק לרצות לקנות את המשחק, הוא גם גורם לכם להנות יותר מהמשחק, כי ככה אתם מצפים לו יותר, וכשאתם סוף סוף מקבלים אותו אתם מקבלים בום של הנאה מיידית. אבל אולי זה רק אני :cool2:

פורסם

CRYSIS ניראה יפה ומציג כמה חידושים בגרפיקה.

UT זה משחק שיוצא כלשנתיים ולא משנים בו שום דבר חוץ מהגרפיקה והגודל של המפות :nixweiss:

bioshock לדעתי ניראה גרוע.

ET:QW הוא שילוב של 2 משחקי הרשת הכי טובים שיצאו (לדעתי ET חרא אבל רוב העולם אומר שהוא טוב).

SOF3 גם לא הוזכר פה אבל לפי מה שהבתי הוא אמור לצאת השנה.

HL2E2 זה תוספת למשחק זה לא כזה חשוב.

גם את JUICED אף אלד לא הזכיר, הראשון היה משחק טוב והשני ניראה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אישית בשבילי, כל ההייפ זה חלק מהכיף. לדוגמא, כבר יצא לי לשחק במשחקים ממש טובים (נגיד episode 1, שזה יותר כמו הרחבה אבל w\e) בלי להיות חלק מכל ההייפ ובלי לראות את כל הסרטונים\תמונות ומה שלא יהיה. פשוט קיבלתי תמשחק ושיחקתי. אז נכון שהמשחק עדיין היה אדיר אבל בהשוואה למשחק אחרים, לדוגמא CNC3, שהייתי חלק מכל ההייפ שהיה מסביבו וקראתי כל פיסת מידע עליו - ההנאה של הרגע הראשון ששיחקתי בו עלתה בהרבה על ההנאה של המשחק בEP1.

מקווה שהבהרתי את עצמי - ההייפ לא גורם לכם רק לרצות לקנות את המשחק, הוא גם גורם לכם להנות יותר מהמשחק, כי ככה אתם מצפים לו יותר, וכשאתם סוף סוף מקבלים אותו אתם מקבלים בום של הנאה מיידית. אבל אולי זה רק אני :cool2:

או לחלופין להתאכזב בגדול מהמשחק, כמו STALKER המון הייפ ומשחק מעפן ומלא באגים, אני מעדיף בלי שום הייפ בלי כלום לא להיות מחויב לראות סרטונים תמונות, להתלהב או לא להתלהב ככה אני משחק במשחק חווה דיעה בעצמי ללא כל ההייפ הזה, ונהנה מהמשחק. את UT2004 דרך אגב אהבתי בצורה אקסטרמילית בלי שום הייפ, כנ"ל RED ALERT 2, וכמן שנהניתי בRA2 מעולם לא נהניתי במשחק אחר.

פורסם

כרגע אני לא מחכה לשום משחק...

ברגע שיהייה לי מחשב ששווה לשחק איתו אז אני בטח ישחק בכל מה הצעתם פה. :cool2:

פורסם

קריסיס כי הנופים מדהימים! והכל ניתן להריסה ממש כמו במציאות....

וGTA4 כי זה פשוט GTA...ואף פעם לא התאכזבתי ממנו מקווה שגם לא הפעם....

פורסם

HELLGATE ! CRYSIS! :xyxthumbs: ;D

רז

פורסם

1. ET:QW

2. COD4

פורסם

CALL OF DUTY 4

Brothers In Arms Hell's Highway

Medal of Honor: Airborne

Grand Theft AutoIV

מה לעשות, אני אוהב משחקים בסגנון של COD, וGTA כמשחק להעביר את הזמן כמובן :xyxthumbs:

פורסם

crysis

cod 4

פורסם

crysis

gta iv

cod4

ut3

nfs ps

פורסם

ככל שאני רואה יותר טריילרים של קרייסיס אני פחות מתלהב

לאומת הטריילרים של ASSASIN CREED שגורמים לי לרצות לשחק במשחק עכשיו!!!!

פורסם

ככל שאני רואה יותר טריילרים של קרייסיס אני פחות מתלהב

לאומת הטריילרים של ASSASIN CREED שגורמים לי לרצות לשחק במשחק עכשיו!!!!

ראית את הLIVE DEMO מE3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים