פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מישהו הצליח להפעיל את המשחק על הויסטה? אני מקבל שגיאה מספ' 1275. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פיתרון.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אתה לא תצליח... הדרך היחידה היא להריץ אותו היא אם יש לך שני כוננים שעל אחד XP והשני VISTA ואז כשאתה בVISTA להריץ את זה מXP. זה הדרך היחידה שעבדה לי.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר זה עבד לך?(ניסתי את זה ולא עבד לי).אגב, יש לי את שני הOS על המחשב.(DUAL BOOT).
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אתה צריך להריץ את זה מהקישור הראשי ולא דרך הקיצור דרך... אני מתכוון לא מהחלון שבו אתה בוחר הגדרות וכו... רק מהקישור הישר. ואם זה לא עובד אז גם תריץ את זה עם הרשאה של אדמיניסטרייטור ואם זה לא פועל אז תריץ גם עם תמיכה בXP. אם זה לא עבד דבר איתי.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אז נראה לי שאתה צריך להוריד דרייבר ל STARFORCE אני לא יודע מאיפה להביא קישור (זה חוקי אל תדאג) תריץ חיפוש בגוגל אולי תמצא.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים תבדוק באתר של MS מה אומרת השגיאה הזאת. אם זאת שגיאה של המשחק ולא של מערכת ההפעלה, תשאל בפורום באתר של המשחק.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר הורדתי את הדרייבר של STARFORCE והבעייה נפתרה(מפעיל דרך התיקייה של הXP). :jump: תודה רבה על העזרה. :yelclap:
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים כבר מזמן לא ניסיתי ויסטה אבל פעם שעברה שניסיתי להפעיל את זה האופטימיזציה של המשחק הזה לויסטה הייתה על הפנים, הביצועים היו על הפנים...
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים כן זה לא רק במשחק הזה, זה בכל המשחקים... בשביל לקבל את אותם ביצועים בVISTA כמו בXP צריך מערכת פי 2 יותר מהירה (בערך). דרך אגב STIN מה המצב? אתה עדיין משחק TMN? זה VID.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.